INImail helpt u groeien.

Wil u uw workshop, cursus, coachingpraktijk of uw alternatieve of spirituele activiteit op een professionele manier promoten bij duizenden actieve geïnteresseerden?


1. Kies je verzendingsdatum:

    : op deze datum kan er nog een verzending worden ingepland

    : op deze datum kan er geen verzending meer worden ingepland

Opgelet! Deze planning wijzigt voortdurend. Om een datum definitief vast te leggen dient u contact met ons op te nemen.

loading gif

2. Kies je tarief:

Adverteerders die een abonnement bestellen, krijgen GRATIS bannerruimte op deze site!

Aantal mailingsTotaalprijs
excl 21% btw
Prijs/mailing
excl 21% btw
BetalingOpmerkingGratis banner
1 mailing€ 150€ 150NadienReserveer tijdig!vanaf €8/week
3 mailings (abonnement)€ 420€ 140VoorafTe gebruiken binnen 6mnd.1 x 1 maand
6 mailings (abonnement)€ 780€ 130VoorafTe gebruiken binnen 12mnd.2 x 1 maand
12 mailings (abonnement)€ 1440€ 120VoorafTe gebruiken binnen 18mnd.3 x 1 maand

Dit is de prijs voor de opmaak en mailing van uw bericht via INImail, het plaatsen ervan in het archief van onze website én een post op Facebook van de link naar uw bericht in het INImail-archief.

Onze nieuwsbrief bereikt 7186 lezers (1/12/2017).

Op al deze prijzen zijn onze verkoopsvoorwaarden van toepassing. De prijzen zijn exclusief 21% btw en geldig tot en met 30 juni 2018.

Een mailing versturen via INImail ... hoe werkt het?

Administratieve gegevens
Als het de eerste keer is dat je een mailing verstuurt via INImail, hebben wij natuurlijk eerst je gegevens nodig. Dit betekent dat we je naam, adres, telefoonnummer en eventueel je btw-nummer registreren zodat we je makkelijk kunnen bereiken en we een correcte factuur kunnen versturen.

E-mailadres
We vragen ook altijd naar jouw e-mailadres omdat we jou op dat e-mailadres onze testmails versturen. Elke mailing die we naar het INImail-adressenbestand versturen testen we immers vooraf grondig uit, zodat je zeker bent dat je mailing eruit ziet zoals jij het wil, en natuurlijk ook om het risico op fouten zo klein mogelijk te houden. Vanaf dat moment ontvang je ook de mailings van andere INImail-adverteerders, en ontvang je uiteraard ook jouw eigen mailing op de afgesproken datum van verzending.

Een verzenddatum prikken
In samenspraak met jou prikken we een datum waarop we jouw mailing zullen versturen. We hechten eraan die dag geen enkele andere mailing te versturen, maar enkel jouw boodschap, zodat deze alle aandacht krijgt. Je dient er wel rekening mee te houden dat onze planning vrij snel volloopt, en bovendien dat we 10 werkdagen voor de afgesproken datum jouw mailontwerp ontvangen moeten hebben.

Inhoud van de mailing
Bezorg ons je mailontwerp in Word-formaat, of stuur de reeds opgemaakte mail in Mailchimp, YMLP, ... zoals je die zelf aan je contacten zou zenden. Indien je niet beschikt over Word, zijn er gratis alternatieven, zoals LibreOffice of zelfs online tekstverwerkers, zoals bvb. Google Docs, beschikbaar. Wij zetten dit (word-)document dan om naar HTML-code, dit is in de prijs inbegrepen. HTML is een soort van programmeertaal die gebruikt wordt op internet, en voor het versturen van e-mails. Hou er rekening mee dat dit omzetten altijd een zekere beperking inhoudt. Wij kunnen niet garanderen dat je mailing er 100% exact hetzelfde uitziet eenmaal deze is omgezet naar deze HTML-code.
Adverteerders die zeer hoge eisen stellen wat de inhoud en de lay-out betreft, schakelen beter een professionele e-mailontwerper in. INImail kan u hier ook mee helpen, maar deze extra service is niet in de prijs van een mailing inbegrepen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een prijsofferte.
Gelukkig hebben de meeste adverteerders dit niet nodig en raken we er samen wel uit! Als je bijvoorbeeld ooit al een folder liet ontwerpen, beschikt over een eigen website of zelfs eerder mailings verstuurde of liet ontwerpen mag je deze informatie ook naar ons doorsturen, dit helpt ons zeker om beter te begrijpen hoe jij wil dat jouw mailing eruit ziet.

Mailing uittesten
We sturen jouw mailontwerp door naar een eigen testpanel, dat de mailing mee bekijkt en speurt naar eventuele fouten (spelling, leestekens, enz…). Nadien versturen we jou een eerste testversie van je mailing naar het door jou opgegeven e-mailadres. Je kan ons dan opmerkingen of commentaar geven en waar nodig passen we het ontwerp aan tot het voor jou helemaal goed voelt en klaar is voor verzending. Bij de meeste adverteerders versturen we een 3-tal testmails alvorens het eindresultaat goed bevonden is.

Mailing verzenden
Zodra jouw mailbericht getest en goedgekeurd is wordt dit op onze server klaargezet voor verzending op de afgesproken datum. Tenzij je jouw e-mailadres in de tussentijd zélf uit ons adressenbestand haalde, ontvang je je eigen mailbericht dus ook in je mailbox. Bovendien wordt het bericht ook automatisch gepubliceerd op de archief-pagina van deze website, en wordt het ook verspreid via Facebook.

Facturatie
Adverteerders die met een abonnement wensen te werken, ontvangen en betalen vooraf een factuur. Indien je je mailings niet in een abonnement, maar apart wenst te betalen, dan versturen wij jou de factuur pas na de verzending van de mailing. Bovendien heb je dan nog 14 dagen de tijd om deze te betalen.

Cath, Sukhi Home Association

Hartelijk dank voor jullie kostbare medewerking aan het Nepalees festival van 22 december 2013. Music for Life/Sukhi Home werd een heus succes!! De 7 ondernomen acties brachten de mooie som op van €14000. Bedankt, dankzij jullie gaan we stappen vooruit. Namasté, Catherine

Luciana, Lucianaweb

Beste INImail, ik wil jullie graag een compliment geven over jullie service. De mailing is professioneel gedaan, met prachtige kleuren en een duidelijke aankondiging. Amper 14 dagen na de mailing hebben er al bijna 600 mensen mijn website bezocht. Ik denk dan ook dat de Ecotherapeutica-beurs, waar ik een stand ga bemannen, een groot succes zal worden. Bedankt voor jullie bijdrage aan mijn succes! Luciana

Rit & Willy, Avalon

Adverteren via INImail werkt goed voor Avalon. Onze mailings worden goed verzorgd en we krijgen tegenwoordig altijd respons op onze advertenties. Het is voor ons dus zeker de moeite waard om met jullie samen te werken.

Alain Art, Terra Luminosa

INImail is het kanaal in Vlaanderen dat ons de meeste response oplevert. Dankzij jullie professionele inzet en de mooie afwerking van de advertenties komt ons aanbod aan Tantratrainingen en -massages duidelijk over. Hartelijk bedankt voor deze aangename samenwerking! Namens het hele team van Terra Luminosa.

Anna-Maria Mergaert, Flowering Love

Ik adverteer in de eerste plaats via INImail omdat ik een goede respons krijg op mijn aanbod, maar ik waardeer het ook dat mijn mails bij INImail een mooie en verzorgde lay-out hebben. Ik vind het ook heel fijn dat mijn aanbod nu via jullie op Facebook terecht komt, en ook de banner vind ik een leuk idee. Jullie worden steeds professioneler!

An Sterken, Feng Shui and More

Om mijn volgende Feng Shui-workshop aan te kondigen maak ik graag terug gebruik van INImail: ik ben zeer tevreden over de vorige mailing en heb er veel reacties op ontvangen.

Savera Noriega & Johan Coolen, Touchstudio

De inschrijvingen voor onze workshop Learning Love in oktober 2010 kwamen voor een belangrijk deel binnen via INImail. We ervaren INImail als een uitstekend promotiekanaal voor onze activiteiten: de e-mails komen aan bij de juiste mensen, we kunnen inhoudelijke informatie meegeven en we zijn erg tevreden over de vlotte en efficiënte dienstverlening!

Elke Pepermans, Angels & Stones

Meteen na de verzending door INImail hebben er al 185 mensen een kijkje genomen op mijn website, dat is meer dan ik verwachtte!

Daniël Defruyt, Sunam

Ben heel tevreden over uw organisatie en de samenwerking. Ik heb goeie response gehad en de mailing heeft voldoende inschrijvingen opgeleverd!

Bent u ook tevreden over uw samenwerking met INImail en wil u dit hier ook graag delen? Neem dan contact op met ons!Laat u helpen door ons professionele team

Wij respecteren úw planning.

Uw bericht wordt nagelezen op taal- en spelfouten.

Uw boodschap krijgt de volledige aandacht. Wij sturen geen storende banners of schreeuwerige logo’s mee.

Is lay-out niet zo uw ding? Wij dragen er graag zorg voor.

Uw campagne wordt grondig getest door ons team, en pas verstuurd na uw goedkeuring.

Bereik een actieve en gemotiveerde doelgroep

Onze lezers schreven zich zélf in bij INImail.

De abonnees van INImail vormen een actieve en gemotiveerde doelgroep.

Uw bericht wordt dus ook gelézen en niet als spam beschouwd.

Bij INImail hebt u hierdoor een maximale kans op reacties en inschrijvingen.

Gebruik van nieuwste technologieën en sociale media

Uw bericht verschijnt na verzending op onze website en op onze Facebook-pagina.

Je kan INImail ook volgen via onze RSS-feed.

De INImail-website is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Onze e-mailserver is geoptimaliseerd voor het efficiënt verzenden van grote aantallen berichten.

Handige tools, zoals onze zoekfunctie en ons archief, maken van onze website een onmisbare gids.

Respect voor privacy

Wij respecteren de privacy van onze lezers én adverteerders.

Ons privacybeleid (confirmed opt-in) is strenger dan de huidige wetgeving.

INImail houdt ook niet van spam: uitschrijven kan met één klik, dus wij versturen niemand ongewenste e-mails.

Wij ronselen geen e-mailadressen op websites of uit kettingmails.

INImail deed aangifte bij de Privacycommissie.

U wil adverteren of u hebt nog vragen?

Doe tijdig uw aanvraag: er is een gemiddelde wachttijd van 4 weken.

Neem contact op met INImail via het e-mailadres post@inimail.be, via het contactformulier op deze website, of door te bellen met Geert op het nummer +32 473 85 58 81. U krijgt van ons binnen de 24 uur een reactie op uw e-mailbericht.

Als u wil adverteren, vermeld dan a.u.b. duidelijk het gewenste product (mailing / banner), de gewenste datum of data, en uw facturatiegegevens.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy