Helga Schroyens. Najaar 2009

Helga Schroyens (Tildonk, B)

28/09/2009

 



Drie voordrachten in het najaar 2009:
1. Ziekte of evenwicht? Wat is de reden voor verminderde levensenergie, CVS, fibromyalgie, burn-out...
2. Natuurvoeding
3. De 5 transformaties

 
 
Moe zijn, levensmoe, CVS, fibromyalgie, burn-out... ziekte of onevenwicht?
 
Voordracht door Marijke Deconinck
op maandag 12 oktober om 19.30 uur (tot 22uur)
 
Moe zijn, levensmoe, burn-out, CVS, fibromyalgie…. Je bent niet de enige... Het lijkt soms uitzichtloos, maar er is een weg naar diepere heling mogelijk. Hoe kom je terug bij je basiskracht?

In deze voordracht gaat Marijke dieper in op de oorzaken van deze ongemakken, noem het ziekte of onevenwicht. Wat ligt fysiek, emotioneel en mentaal aan de basis van al deze klachten? Hoe hebben onze levensomstandigheden en de keuzes die we maken daar hun invloed op?
Marijke werkt met mensen op een heel diepgaande en natuurlijke manier en zag heel vele mensen vanuit een diep dal in hun leven weer gaan bloeien!
 
Meer over Marijke De Coninck, zie : www.macrolife.org
Waar? Aum-ruimte, Kol. Begaultlaan 15/37 (2de verd.), 3012 Wilsele
Inschrijving? Telefonisch 016/60.26.54 of 0486/92.96.13 en pas definitief na storting van 15 euro op nr. 001-1754235-66 met vermelding van naam + info-avond + datum info-avond
Graag inschrijven ten laatste op 9 oktober 2009
   
 
 
 
Natuurvoeding:
we weten dat het gezond is,
maar hoe beginnen we eraan?

INFO-AVOND OVER NATUURVOEDING

op maandag 19 oktober om 19.30 uur (tot 22 uur)
 
Op de info-avond krijg je antwoord op de volgende vragen:
* Hoe ziet een evenwichtige, gezonde voeding eruit?
* Best geen of zo weinig mogelijk vlees. Maar wat dan wel?
* Wat zijn tofu, seitan, tempeh, peulvruchten (adukibonen,
   kikkererwten...)? Hoe maak ik ze lekker en goed verteerbaar klaar?
* Gezonde smaakmakers. Welke zijn het en hoe gebruik ik ze
  binnen mijn maaltijd?
* Volle granen zijn gezonder dan de geraffineerde witte rijst.
   Maar welke soorten granen zijn er dan allemaal en hoe bereid ik
   die om ze goed verteerbaar te maken?
* Mineralen en vitaminen zijn belangrijk voor een optimale gezondheid.
   Hoe kan ik ze maximaal benutten? Door het gebruik van
groenten
  
en zeewieren misschien?
* Geen suikers of deze zoveel mogelijk vermijden.
  Maar wat als ik zin heb in zoet?
* Maaglast, opgeblazen gevoel in de buik, buikkrampen...
   Hoe pak ik het aan op een natuurlijke manier?
   Hoe kunnen we onze darmflora optimaliseren door voeding?

Waar? Aum-ruimte, Kol. Begaultlaan 15/37 (2de verd.), 3012 Wilsele
Inschrijving? Telefonisch 016/60.26.54 of 0486/92.96.13 en pas definitief na storting van 15 euro op nr. 001-1754235-66 met vermelding van naam + info-avond + datum info-avond
Graag inschrijven ten laatste op 16 oktober 2009   
   

INFO-AVOND OVER DE 5 TRANSFORMATIES

op maandag 26 oktober om 19.30 uur (tot 22 uur)

De 5 transformaties of de 5 elementen (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) vinden hun oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het is een oude Chinese manier om vanuit een energetische visie naar de natuurwetten te kijken. Aan de basis ligt de Yin en Yang theorie.
Dankzij deze theorie van de 5 elementen krijgen we inzicht in onze eigen gezondheid. Vragen zoals Is ons lichaam in balans? Welke organen zijn er uit evenwicht? Wat betekent het altijd dragen van een specifieke kleur? Mijn gelaatskleur is altijd zo bleek? Waarom hou ik zo van zoet of zout? Waarom vind ik zuur juist wel of niet lekker? Hoe komt het dat ik ’s nachts altijd rond hetzelfde tijdstip wakker wordt? Waarom krijg ik in de namiddag altijd een “dipje”? krijgen een antwoord.
 
Waar? Aum-ruimte, Kol. Begaultlaan 15/37 (2de verd.), 3012 Wilsele
Inschrijving? Telefonisch 016/60.26.54 of 0486/92.96.13 en pas definitief na storting van 15 euro op nr. 001-1754235-66 met vermelding van naam + info-avond + datum info-avond
Graag inschrijven ten laatste op 23 oktober 2009
   
KOOKLESSEN

Hoe maak je een gezonde, evenwichtige maaltijd klaar met vleesvervangende producten, granen, en (zee)groenten? Welke gezonde smaakmakers bestaan er allemaal en hoe vervangen we geraffineerde suikers en zuivel in ons voedingspatroon?
Benieuwd? Kom dan op een van de volgende kooksessies eens luisteren en proeven!

Kooklessen natuurvoeding worden georganiseerd bij mij thuis op volgende dagen:

2 november 2009

30 november 2009

14 december 2009

4 februari 2010

15 maart 2010

26 april 2010

Waar? Kruineikestraat 53, 3150 Tildonk (Haacht)
Startuur? 18.30 uur
Bijdrage?  30 euro (volledige maaltijd, recepten en productinformatie inbegrepen). Maximum 8 personen.
Inschrijving? Telefonisch 016/60.26.54 of 0486/92.96.13 en na storting van 30 euro op nr. 001-1754235-66 met vermelding van naam + kookles + datum kookles

 

Ook voor privé-kooklessen, voedings- en levensconsult en voetreflexologie
kan je bij mij terecht.

Voordrachten over natuurvoeding, de 5 transformaties, introductie voetreflexologie en do-in sessies worden georganiseerd op vraag.
 
De voordrachten Natuurvoeding en 5 transformaties vinden ook plaats
in Kerkom (bij Sint-Truiden),
nl. op 27 oktober en 2 december.
Voor inschrijving op deze data: zie
www.opdeberg.be.

   

   
                                                                                

Voor meer info:

016-602654

0486-929613

helga@voetreflexologie-helga.be

   
Verdere info vind je ook op de website


 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy