Intensief Tantra-traject Yatri vzw

Yatri (Sint-Agatha-Rode, B)

07/10/2009

image

INTENSIEF TANTRA-TRAJECT
voor open groep


Het Tantra-traject laat je ervaren wat Tantra voor jou kan betekenen,

en hoe je Tantra kan integreren in je dagelijks leven.


In januari wil Yatri vzw voor de 4de maal een Tantra-traject aanbieden.
Vanaf 8 deelnemers die zich engageren voor 20 november, starten we het traject op.
Wil jij graag deelnemen aan het traject ... laat ons iets weten.


Heb je wel eens momenten dat je je vragen stelt over het doel en de zin van je leven? Dat je je afvraagt wat je belemmert om meer uit je leven en jezelf te halen, om je gelukkiger te voelen?

Tantra helpt je om een antwoord te vinden op deze vragen. Niet vanuit één of ander dogma maar in het licht van jouw waarheid die hoort bij jouw unieke leven. Wij vullen niet in hoe je wel of niet zou moeten zijn of hoe je wel of niet hoort te leven, maar tonen je een weg om tot je eigen wijsheid en inzicht te komen.

In januari start Yatri vzw een nieuw Tantra-traject dat je de kans geeft om te ervaren hoe verrijkend en ondersteunend het tantrische pad voor jou kan zijn. Het traject is een uitnodiging om de weg naar binnen te gaan, om af te dalen van je hoofd naar de wijsheid van je hart en je lichaam en je zo meer en meer te verbinden met wie je in je diepste wezen bent.

Op deze weg kom je onvermijdelijk je behoeften, verlangens, beperkende overtuigingen, kwetsuren en angsten tegen. Tantra nodigt je uit om deze aspecten van jezelf met mildheid te onderzoeken. Door de confrontatie ermee aan te gaan, kom je tot nieuwe inzichten. Zo verbind je jezelf weer met je oorspronkelijke levendigheid, je passie en sprankeling. En op momenten waarop je eigen pijn voelbaar wordt, leer je erin te ontspannen vanuit mededogen.

Naast momenten van diepgaand zelfonderzoek maken we in het traject veel ruimte om te genieten, om te dansen, om het leven te vieren. Intense momenten waarop we onze herwonnen levensenergie helemaal vrij en tantrisch laten stromen.

Tantra wordt vaak gekoppeld aan seksualiteit. Tantra is zowat het enige, spirituele pad dat àlle aspecten van het leven omarmt en onderzoekt, ook seksualiteit. Cyclus 1 is een voorbereidend traject waar we vooral veel focus leggen op je zelfonderzoek. Het is pas als je stevig in je zelfonderzoek staat en voldoende ‘tools’ ter beschikking hebt, dat je op een veilige manier het delicate thema van de seksualiteit kunt onderzoeken in cyclus 2.

De grootste troef van het Tantra-traject is misschien wel de groep. Samen creëren we een krachtig en liefdevol veld waarbinnen het veilig is om af te dalen naar je eigen diepte, om te smelten en jezelf te verwelkomen in al je facetten. Je wordt aangemoedigd, ondersteund, getroost, begrepen. Je wordt gedragen en dat geeft je vleugels.

 

Wil je graag meer weten over de opbouw van het traject en de thema’s die aan bod komen?
Dan verwijzen we je graag door naar onze site www.yatri.be.

Benieuwd naar getuigenissen van deelnemers aan dit traject ? : Klik hier


Wij hopen je te mogen verwelkomen!

Hartegroet,
Inge Leemans & Rob Engels

Yatri vzw, een Tantrisch geïnspireerde beweging

Onderbosstraat 4
3040 St-Agatha-Rode
BE 0889 491 384

016 - 47 33 18 (Inge & Frank) en 02 - 759 75 72 (Linda & Rob)
info@yatri.be
http://www.yatri.be/


image

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy