Quantum Leap Seminarie met Marie Diamond

Total Harmony, LLC (USA)

09/10/2009

 

 

Quantum Leap Seminarie
met Marie Diamond

— Share before you receive —
— Geef vooraleer je ontvangt —

Zondag 18 oktober 2009 van 10 tot 17 uur
in Rotterdam (Nederlands gesproken)
 
 

 

Speciale Bonus

Marie Diamond geeft een gratis introductie conference call op maandagavond 12 oktober 2009 van 19.30 tot 20.30 uur.
 Ze geeft 1000 mensen de kans om gratis naar haar te luisteren in een tele-conferentie. U kunt inbellen op een Belgisch of Nederlands telefoonnummer dat u gegeven wordt door te e-mailen naar Nederlands@MarieDiamond.com om een van de 1000 gelukkigen te zijn (naam en e-mailadres). U zult dan het telefoonnummer en de inbelcodes ontvangen.
Marie Diamond geeft ook 5 ticketten weg voor zondag 18 oktober 2009 aan deelnemers van deze tele-conferentie. Laat zoveel mogelijk mensen weten dat ze naar Nederland komt, laat hen meegenieten van de wijsheid die Marie Diamond weet over 'The Secret'. Als enige Europese leraar in 'The Secret' heeft ze het in 7 jaar gemaakt tot één van de meest transformationele leraars in de wereld. Ze deelt u haar geheimen graag mee.
U kunt tot 10 oktober inschrijven voor een speciale prijs om een volledige dag met Marie Diamond in Rotterdam door te brengen.
Marie Diamond is in de Verenigde Staten aanvaard als een leraar van leraars en een coach van bekende coaches. Zij begeleidt topmensen in 'The Secret' spiritueel en met haar Feng Shui advies, zoals Rhonda Byrne, Bob Proctor, Jack Canfield, Marci Shimoff. Ook mensen zoals John Gray en Marianne Williamson zijn haar klanten en vragen haar raad. Bij topmensen in Hollywood zoals Steven Spielberg wordt geen interieurverandering gedaan zonder dat zij advies geeft. Zij zal met u delen wat zij de grote leraars en succesvolle mensen aanleert.
In dit Quantum Leap seminarie zult u een quantumsprong maken in het manifesteren van uw dromen over succes, geld, romantiek, wijsheid en gezondheid. Zij spreekt o.a. over:
·          de Wet van Aantrekkingskracht praktisch bekeken;
·          hoe persoonlijk werkt het universum met jou;
·          de omgeving helpt u alles 33 % sneller te manifesteren;
·         4 stappen om succes, gezondheid, romantiek en spiritualiteit  gemakkelijk en met minder moeite te laten manifesteren;
·          24 Kleuren van Aantrekking – innerlijk en uiterlijk regenboog van manisfestatie;
·         hoe werkt de Collectieve wet van aantrekkingskracht naar data zoals 2012 en naar actualiteit in de politiek en naar bekende mensen?
Marie Diamond heeft zeer eenvoudige maar superkrachtige technieken ontwikkeld sinds haar 7 jaar oud. Als enige Europese leraar in 'The Secret' heeft ze haar technieken toegepast om op 7 jaar tot de grote leraren en coaches van de USA te behoren. Zij wordt daar aanschouwd als een master teacher en een master coach. Maar in haar eenvoud en schitterende humor en haar warme toegankelijke manier van zijn, zul je een heel andere kijk krijgen op 'The Secret' en het leren zien als een middel tot spirituele groei en Verlichting.
 
Prijs:
 • voor een enkel ticket: 188 euro
  Special Deal: Vroege inschrijvingen voor 10 oktober: 168 euro
 • voor een duo-ticket: 248 euro
  (U brengt een vriend of vriendin of familielid mee)
  Special Deal: Vroege inschrijvingen voor 10 oktober: 218 euro

   
Hoe inschrijven?
   
 1. Eerste Stap: Bel naar het Marie Diamond nummer in België
  00.32.(0) 497.78. 89.44 of e-mail naar nederlands@mariediamond.com.
  Geef uw naam op en uw e-mailadres
 2. Tweede Stap:
  * Ofwel schrijft u over op ING-rekeningnummer:
  Marie Diamond – Veltem-Beisem in België op 363-0581427-49.
  (Internationaal IBAN code: BE 97 363 0581427 49 - / BIC code: BBRUBEBB), met vermelding: 18/10 en de naam van de deelnemer(s) indien anders dan op het stortingsbewijs.
  * Ofwel betaalt u online met uw kredietkaart (Visa en MC) - de verrekening gebeurt in US dollars door het Amerikaans bedrijf van Marie Diamond (Total Harmony LLC, Pacific Palisades, CA).

 

Zie website www.MarieDiamond.nl.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy