Ontmoet medium Cynthia Lester (usa)

Centrum Open Mind (Lovendegem, B)

15/10/2009

Door de Vlaamse Overheid erkend opleidingscentrum - ISO 9001 gecertifieerd   
    Ontmoet medium Cynthia Lester. (usa)

Gratis lezing op vrijdag 30-10-09 om 20u00

en... ontmoet gelijkgestemden.

 

Reeds als een kind verbaasde Cynthia de mensen met haar gave dingen te zien die anderen niet konden zien. Ze had talrijke ervaringen van uittredingen, beelden, zien van aura's, contact met zielen enzomeer.

 

Aanvankelijk was het eerder een vervelende zaak dan een gave. Ondertussen traint ze sinds haar 22 jaar, mensen op vlak van intuïtie en heeft ze al talloze readings gegeven.

 

 

Ook dit jaar komt ze naar Open Mind voor het geven van een aantal workshops en privé-sessies.

 

Een privé-sessie met Cynthia mogelijk van do 29/10 tot 11/11

Cynthia geeft jou een reading van een uur. Daarin vertelt ze wat ze in je aura ziet, je kwaliteiten, je problemen en hoe je die kan aanpakken. Je kan ook specifieke vragen stellen over jezelf en je relatie met anderen. De reading is in Engels en wordt voor jou opgenomen. Je krijgt de CD mee naar huis.

 

Transforming Grief into inner Peace zondag 01/11/09

Persoonlijk verlies en rouw is een uitnodiging om, vanuit de beperkingen van het aardse bestaan, in contact te komen met het Goddelijke.

 

Soul and Trauma constellations donderdag 05/11/11/09

 

Tijdens opstellingen kom je af en toe in contact met een diepe laag van wie je bent, met een stukje ziel, bezieling, essentie, goddelijkheid of hoe je het ook mag noemen. In dit gebied zitten diepe kwaliteiten, maar ook diepe pijnen. Soms kan je deze pijnen ervaren als een stukje "oer-verdriet", "oneindig schuldgevoel",  "onmacht", "onmogelijkheid om lief te hebben", "onrecht" of nog tal van andere vormen. 

 

Soulmates and clearing the path of finding love zaterdag 07/11/09

 

How to find your Soulmate is een vraag die bij velen speelt. Iemand waarbij je “echt” kan thuiskomen, iemand die je DIEP begrijpt zelfs zonder woorden, een partner om samen mee te groeien, om helemaal mee te versmelten en je totale zelf te ontdekken.

 

Color as a tool for self-knowledge and healing zondag 08/11/09

 

We hebben al tal van tools ontwikkeld voor zelfontwikkeling en transformatie. Werken met kleur en kleurlicht is een nieuwe, zachte vorm om in contact te komen met onze innerlijke wereld. Via de genuanceerde taal van de kleur krijg je toegang tot je innerlijke en kan je het beïnvloeden.

 

Op de gratis info-avond kan je haar aan het werk zien met een kleine demo en kan je jouw vragen stellen ivm de workshops.

 

Ons volledige aanbod en wegbeschrijving kan je vinden op de website.

 

  Open Mind | Bredestraat 11-13 | 9920 Lovendegem | Bel 09 370 80 72 |info@centrumopenmind.be    

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy