Meditatiereizen aanbod 2010

Tamara Nepal (Dessel, B)

20/10/2009

 

MEDITATIEREIZEN 2010
LADAKH - Noord-India
NEPAL - Gosainkundmeren
NEPAL - Op maat
 
 
   
Ladakh : juni 2010
Nepal : april-mei 2010
 
Deze bijzondere reizen voeren u niet alleen langs prachtige paden doorheen de Himalaya, een van ’s werelds mooiste bergketens, maar nemen u tevens mee op een innerlijke reis, naar je diepere zelf toe. Op het menu staan niet alleen allerlei Nepali, Ladakhi en Tibetaanse lekkernijen maar u kunt ook proeven van verschillende meditatievormen die u zullen aangereikt worden.
 
Dagelijks terugkerende onderdelen op ons pad zijn onze ochtendmeditatie en avondyoga en uiteraard de mooie wandelingen. Verder werken we met bewustwordingsmomenten waarbij we intenser in contact komen met onszelf en onze omgeving en is er ruimte voor verdiepingsmomenten, waarbij je de tijd hebt om alles voor jezelf te laten bezinken of een aantal dingen uit te diepen. Ook verwenmomenten ontbreken niet in onze tocht.
 
Ervaring met meditatie is niet noodzakelijk. U hoeft geen topsporter te zijn om de wandelingen tijdens onze trektocht aan te kunnen doch een gezonde fysieke conditie en een open geest zijn wel vereist. Gebrek aan comfort tijdens de trekking vragen een zekere flexibiliteit en een goede mentale weerstand is welkom.
 
De reizen worden georganiseerd in samenwerking met lokale touroperators.
 
Voor alle inlichtingen:
Yoga, massage en meditatie
 
Informatiebijeenkomsten
Brussel
dinsdag 27 oktober 2009 om 20.00 uur in
Het Goudsblommeke in Papier
Cellebroersstraat 55 te 1000 Brussel
Inschrijven voor deze infosessie mogelijk tot 23/10
Leuven
donderdag 29 oktober 2009 om 20.00 uur in
Via Via Reiscafé Heverlee
Naamsesteenweg 227 te 3001 Heverlee
Inschrijven voor deze infosessie mogelijk tot 23/10
Gent
donderdag 12 november 2009 om 20.00 uur in
Brasserie De Rotonde, Kortrijksesteenweg 1 te 9000 Gent
Inschrijven voor deze infosessie mogelijk tot 10/11
Regio Antwerpen
nog te bepalen. Hou de website in de gaten!
   

Inschrijven is noodzakelijk!  Stuur een mail met de door u gekozen locatie en het aantal personen evenals een contactnummer naar tamaranepal@hotmail.com. We bevestigen u dan of er nog plaats beschikbaar is en kunnen u op de hoogte houden van eventuele wijzigingen. Dank u. 


LADAKH – Noord-India
Na een korte kennismaking met Delhi vliegt u door naar Leh. Na een aantal acclimatisatiedagen reizen we van daaruit naar Kulum waar onze trekking start. Tijdens de 9-daagse trekking wisselen cultuur en natuur elkaar af. We komen door pitoreske dorpen, bezoeken mooie kloosters en doorkruisen fabuleuze landschappen. Terug in Leh heeft u nog tijd om souvenirs te kopen om daarna via Delhi weer huiswaarts te keren.
 
 
 
   
Meer details over deze reis vind u onder ‘aanbod voor 2010’ op http://meditatiereizen.webs.com
 
NEPAL
Gosainkund
Na een onderdompeling in de Nepalese cultuur in de Kathmanduvallei gaan we noordwaarts naar de Langtangregio. Onze trekking start in Dunche vanwaar we via de heilige meren van Gosainkund naar Helambu trekken. Gedurende 13 dagen laten we de hectische wereld achter ons en genieten van het contact met de lokale bevolking, de prachtige natuur en onszelf. Na de trekking heeft u nog tijd om Kathmandu en omgeving verder te verkennen.
 
   
Meer details over deze reis vind u onder ‘aanbod voor 2010’ op http://meditatiereizen.webs.com
   
Op maat
U wenst graag een andere regio in Nepal te ontdekken ? Minder of meer dagen te trekken in de bergen ? U heeft een voorkeur voor bepaalde meditaties ? U wenst meer yoga in uw programma ? Het kan allemaal. I.f.v. uw wensen en uw budget maken we samen een reis speciaal voor u op maat.
   
 
Meer details over deze reis vind u onder ‘aanbod voor 2010’ op http://meditatiereizen.webs.com
   
   
   
Interesse in Yoga, massage en meditatie?

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy