Verhoog nu je weerstand voor het te laat is!

De Blauwe Hemel (Schilde, B)

03/11/2009

 

 
VERHOOG NU JE WEERSTAND VOOR HET TE LAAT IS!
 
De herfst is weer aangebroken, dus hoog tijd om je weerstand een duwtje te geven in de goede richting. Daar Echinacea en andere kruiden mezelf en anderen niet meer afdoende konden helpen ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Na twee jaar intensief zoeken kwam ik uit bij het Mangosteensap van XANGO! Ik werk nu ruim een jaar met dit sap en nooit waren de reacties van de mensen zo lovend als nu!
Mensen die niet verlost geraakten van verkoudheden, bronchitis, griepjes etc. deden dit wel met dit mangosteensap en op korte termijn!
Vele mensen gebruiken het ook preventief en voorkomen zo dat ze ziek worden!
Door 2 dopjes van 30ml (1x 15ml voor kinderen) per dag geef je je lichaam net wat het nodig heeft om je immuunsysteem te versterken en minder makkelijk of zelfs niet geplaagd te worden tijdens de winter door langdurige verkoudheden, griepjes etc
 
Mangosteensap zit boordevol Xanthonen (+-40 wat zeeeeeeeeeeeer veel is) = antioxidanten, waardoor je je immuunsysteem dus zeer snel en goed versterkt. Het is het beste middel dat op de markt is om dit te bereiken. Mocht je meer info wensen over het sap, kijk dan snel op de website www.gomangosteen.be/nadine , vul eventueel de mangosteentest in of schrijf een e-mail of geef een belletje.
   
 

 

 
 
         PRAKTIJK WAAR ONTSPANNEN – GEZONDHEID -   NATUUR
EN BEWUSTWORDEN CENTRAAL STAAN!
De Blauwe Hemel - Brechtseheideweg 17 - 2970 Schilde – BTW: BE-687.434.347
   
 
   
0032(0)3/411.10.67 of 0032(0)474/41.05.63: voor mangosteensap vragen naar Nadine Ruythooren.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy