Yogadag rond de ademhaling

Cambiamento (Heverlee, B)

05/11/2009

 

 
Zaterdag 21 november
10u-17u
Van Schoonbekestraat 148, Antwerpen
Info en Inschrijvingen:
Prijs: 45 euro (betaling met opleidingscheques mogelijk)
 
Zolang we leven, ademen we. Het overgrote deel van ons leven ademen we automatisch, zonder hierbij na te denken. Deze automatische ademhaling laat je toe om te overleven, maar helpt ze je ook om vol te leven?
 
Ademen heeft niet alleen invloed op je circulatie, je zenuwstelsel, je spijsvertering, je spieren en je organen maar beïnvloedt ook je slaap, je geheugen, je energieniveau en je concentratie. Alles wat je doet, het ritme van je dag, de gevoelens die je hebt en de keuzes die je maakt worden beïnvloed door het ritme van je ademhaling. Werken met je ademhaling heeft een diepgaande invloed op lichaam, geest en ziel.
 
Volledig ademhalen doe je niet door nog iets toe te voegen, door een nieuwe techniek te leren of door te proberen om jezelf nog te verbeteren. De natuurlijkheid van onze ademhaling ontdekken heeft te maken met het ontdekken en verwijderen van de obstakels en patronen die we aangeleerd hebben, zowel bewust als onbewust.
 

Tijdens deze dag ga je, met behulp van zachte oefeningen, op zoek naar hoe je ademt. Door zelf op onderzoek te gaan leer je de verschillende blokkerende patronen herkennen en leer je hoe je deze patronen kunt loslaten, zodat je adem terug vrij kan bewegen. Zo kom je terug bij je natuurlijke volle ademhaling, waarbij heel je wezen door de adem wordt opgeladen met energie.
   
 
 
Chris Camp
0476 / 91 72 99

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy