Anam Cara. Najaarsprogramma 2009

Roel Crabbe (Lier, B)

30/10/2009

 

  Anam Cara - Najaarsprogramma 2009:

 
   
 

In de Kijker:


     
 

"Zegen van de Voorouders"
Sjamanistische Voorouderworkshop

De voorouders leven, ze leven in elke cel van ons wezen.
In deze weekendworkshop reis je rond het oeroude medicijnwiel, om je relatie met de voorouders te erkennen en eren, en je steeds dieper te openen voor de diepe healing binnenin jezelf en je persoonlijke voorouderlijn.

Een onderdompeling in de transformerende kracht van Rituelen, Dans,  Sjamanistische healing en meditatie. Ook doen we tijdens dit weekend het Spiritboat ritueel, om healing te onvangen van voorouderlijke genezers.

Dit krachtig werk van transformatie vindt plaats in beide richtingen die de relatie met de voorouders toelaat:

  • Enerzijds zullen we onze eigen zegenende kracht versterken en voeden, zodat we deze als een lichtbaken kunnen uitstralen binnen het voorouderveld.
  • Anderzijds zullen we ons richten op het ontvangen van de zegeningen die de voorouders doorheen de tijden naar ons gestuurd hebben, en steeds beschikbaar zijn.

>>> Klik hier voor "Zegen van de Voorouders" - Voorouderworkshop

 
 
 

"Een workshop bij Griet en Roel voelt voor mij als thuiskomen. Thuiskomen in mijn innerlijke wereld, verbonden met de taal van mijn hart. Maar ook als thuiskomen bij mijn familie, genieten van deze prachtige, integere mensen die als een stukje landkaart voor m'n levenspad zijn." - Joke V.

 


  Healing Praktijk:


 
 
     
 
 

Individuele Healing Consulten

Persoonlijke begeleiding op je levenspad, gegeven vanuit een diepe verbondenheid met de dimensie van de Ziel.

>>> Klik hier voor "Healing door Griet Heylen"

 
 

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht. Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen... Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. " - Christina V.

 


  Workshops Sjamanisme:


     
 

Basiscursus Sjamanisme

In de Basiscursus Sjamanisme leer je hoe je zelf door middel van de sjamanistische trancereis kan reizen in de 3 spiritwerelden en maak je kennis met enkele universele principes van het sjamanistisch werk en healing. Een intensieve onderdompeling in de tijdloze dimensie van de sjamaan.

>>> Klik hier voor "Basiscursus Sjamanisme"

 
 
 

"Ik kan het niet laten om je nog duizend keer te bedanken voor deze ongelooflijk zachte en warme begeleiding tijdens mijn eerste sjamanistische trancereizen:-). De groep voelde ook heel liefdevol aan en ik had echt het gevoel mezelf te kunnen zijn met al mijn talenten en beperkingen. Ik heb al vele workshops en cursussen gedaan, verspreid over een kleine vier jaar. DIT gaat voor mij heel diep en voelt alsof ik hier moet zijn!" - Heidi

 


     
 

"Maak je eigen Sjamaantrom"

Een Intensieve weekendworkshop waarin je je eigen Sjamanistische Trom maakt en via rituelen en innerlijke reizen een diep contact maakt met de Ziel van je Trom... Zo wordt elke fase in het maken van je sjamaantrom gedragen door je eigen verbinding, kracht en inspiratie.

>>> Klik hier voor "Maak je eigen Sjamaantrom"

 

 
 
 

"Deze workshop gaat over zoveel meer dan een trommel maken alleen... Hij gaat over werkelijk mens worden en zijn. Dit was zeer indringend, ontzettend bedankt!" - Mieke

 


  Reiki Inwijdingen:


     
 
 

"Reiki 1 Inwijdingen"

Tijdens dit weekend ontvang je de 4 inwijdingen Eerste graad binnen de Usui Traditie en leer je werken met deze krachtige vorm van Healing. Gedurende twee dagen oefen je intensief samen en ontvang je de nodige begeleiding zodat je zelf verder kan in het werken met Reiki.

>>> Klik hier voor "Reiki 1 Inwijdingen"

 
 

"Ik kan mijn leven indelen "voor" en "na" het eerste Reiki weekend dat ik bij Griet heb gevolgd . Een bad van licht en liefde heb ik ervaren en sindsdien doe ik bijna elke dag reiki bij mezelf. Ik heb ook lang gedacht dat ik niets zou kunnen voelen en dat Reiki voor anderen was, maar tijdens dat weekend was er een enorme warmte en energie door mijn handen en lichaam aan het stromen, het was een fantastisch gevoel en mijn eigenwaarde kreeg een grote sprong voorwaarts!!" - Gwendolyn

 


  Rituelen voor Transformatie:


     
 

Zweethut Ceremonies

De zweethutceremonies zijn krachtige rituelen, vol gebed, overgave, transformatie en vernieuwing. Een ontmoeting met de essentie van je wezen in de baarmoeder van de aarde.

>>> Klik hier voor "Open Zweethutceremonies"

 
 
 

"Bedankt voor je uitnodiging om te verzachten, ik heb je uitnodiging aanvaard en ben er sterker en krachtiger uit gekomen. Je hebt een krachtige kring bij elkaar gebracht en ik ben klaar om de volgende fase van mijn leven in te gaan." - Dennis

 


     
 
 

"Dreamtime Healing"
Sjamanistische Klankhealing Rituelen

Een diepgaande sjamanistische reis naar de werelden binnenin, gedragen door de helende klanken van trom, ratel, klankschalen, gong, fluit, didgeridoo...

>>> Klik hier voor "Dreamtime Healing"

 
 

"Dank je wel voor de begeleiding van de Dreamtime Healing afgelopen vrijdag. Zachtheid was het eerste wat me opviel, respect en schoonheid volgde elkaar snel op. Zoveel ervaren, zoveel in het vooruitzicht... dank je wel!" - Rita

 


     
 

"Joele": Midwinterritueel

Een dag van gebed, meditatie en ritueel, opgedragen aan de geboorte van het licht in onszelf en in de wereld. Een dag om te kiezen voor wedergeboorte en toewijding aan het beste in onszelf en de ander.

>>> Klik hier voor "Midwinterritueel"

 
 
 

"Toen de boot brandde voelde ik terug die enorme warmte in mijn buik en die is niet meer weggegaan. Toen ik mijn intentie in de boot bracht had ik een heel krachtig gevoel gewaargeworden.Als ik nu even terug naar die dag ga, voel ik terug die warmte en die kracht in mij. Dank u voor deze onvergeetelijke mooie dag. Zonnige groet" - Sonia

 


 
     
 

 


 

www.AnamCara.be
een overzicht...


healing consulten  

Gratis Meditatie en E-boek van Roel Crabbe

Gratis toegang tot onze geschenken...

Naast de vele Artikels op de website en de Anam Cara Blog kan je gratis toegang krijgen tot de Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping" en het E-boek "Het Pad van Vervulling". Roel werkt momenteel aan een nieuwe meditatie, die eveneens binnenkort beschikbaar zal zijn op de website.


healing consulten  

Individuele Healing

Healing Consulten door Griet Heylen

Persoonlijke Begeleiding in het herstel van de verbinding met je Ziel en essentie


Sjamanistische Cirkels  

Sjamanisme

Basiscursus Sjamanisme - door Roel Crabbe

"Spirit in Klank" - training Sjamanistische KlankHealing - door Roel Crabbe

"Zegen van de Voorouders" - door Griet Heylen & Roel Crabbe

Trainingen Sjamanistisch Healingswerk - door Roel Crabbe

Doorgroeigroepen Sjamanisme - door Roel Crabbe


Reiki handen  

Reiki

Reiki Inwijdingen - in de Usui Traditie zoals doorgegeven door Griet Heylen

Reiki Doorgroeigroepen - Open Reiki avonden van Griet Heylen


Reiki handen  

Sjamanistische Trom

Maak je eigen Sjamaantrom - door Roel Crabbe

Trommelen voor Moeder Aarde - door Griet Heylen & Roel Crabbe


Sjamanistische Klankhealing  

Klankhealing

Dreamtime Healing - Klankhealingrituelen door Roel Crabbe


Gebedszakjes Zweethutceremonie  

Zweethutceremonies

Hut van de Morgenster - Zweethutceremonies door Roel Crabbe

Vrouwen Zweethutceremonies - door Susan Broersen

 


Griet Heylen & Roel Crabbe bieden aktiviteiten die er op gericht zijn mensen in contact te brengen met hun eigen zielsverbinding en hen te ondersteunen in het uitbouwen en voeden van een leven dat gedragen wordt door inspiratie, vreugde, verbondenheid en kracht.

Op www.AnamCara.be kan je een overzicht vinden van alle aktiviteiten alsook de vele artikels die er gepubliceerd werden...

Ook vind je er sinds kort de Anam Cara Blog, waar Griet en Roel hun inspiratie vrijuit delen...

 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy