Mysticus.eu: Mystieke cursus, energiehealing en Contact met de energiewereld

Cristal-Touch (Helmond, NL)

06/11/2009

Indien u problemen heeft met het lezen van deze email, kunt u de online versie hier vinden.
Mysticus.eu, Voel de energie, ervaar de verandering en merk het verschil in je gezondheid en je leven.
  In deze mailing vindt u:

 • Mystieke cursus in B of NL
 • Lichaam in Harmonie of klachten en pijnen?
 • Hulp uit de mystieke wereld
 • Energiehealing en Contact met de energiewereld
Op de website: mysticus.eu vindt u o.a. meer informatie over:

Mystiek en de mysticus
Wanneer je ervan uitgaat dat alles energie is, die verschillend van samenstelling kan zijn en verschillende trillingen en frequenties kan aannemen, dan zou je de taak van een mysticus als volgt kunnen definiëren:

Schitterende Natuurfoto
Een Mysticus kent de energiewereld en de verschillende vormen van energieën, die in deze wereld leven, weet de samenstelling, herkomst en taak van energieën en is op de hoogte van de energiesystemen, is een leraar en energiespecialist, is in staat tot het zien van energieën, ze te horen en er mee te communiceren en te helen (herstellen).

Kort gezegd: ‘een mysticus is een energiespecialist met een helend vermogen’.

Als mysticus wil ik graag mijn kennis en helende vermogens met u delen. Daarom organiseer ik deze maand de volgende activiteiten in Nederland en België:

 • Mystieke cursus
  24 t/m 26 november in België of Nederland
 • Energiehealingen en Contact met de energiewereld
  20 november omg. Leopoldsburg (B)
  21 november omg. Helmond (NL)
  22 november omg. Leuven (B)
  28 november omg. Maastricht (NL)
  29 november omg. Breda (NL)
Verder op in dit bericht leest u meer over deze activiteiten.

Mystieke cursus in België of Nederland
Van dinsdag 24 november t/m donderdag 26 november 2009


Schitterende Natuurfoto
Bent u opzoek naar inzichten in de mystieke wereld, spirituele groei of wilt u weer gewoon uzelf kunnen zijn. Dat kan! Als mysticus organiseer ik hiervoor een cursus, normaal alleen in Frankrijk, maar deze keer kunt u ook in België of Nederland deze mystieke cursus volgen.


De mystieke wereld eng en ingewikkeld?

Steeds meer wordt de moderne mens bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Onverklaarbare pijnen, emoties en gedachten, meer en meer mensen krijgen er last van en gaan op zoek naar verbetering. Al snel rijpt het idee dat er naast de fysieke wereld meer is: een mystieke wereld. Vaak roept deze conclusie echter meer vragen op dan dat het antwoorden biedt, want:

 • Wat is de mystieke wereld?
 • Waarom leven wij in die wereld?
 • Waarom zijn maar zo weinig mensen op de hoogte van het bestaan van deze wereld? en
 • Waarom zijn er nog minder mensen die mij meer kunnen vertellen over die wereld?
Meestal wordt het beschreven als een wereld van magie waar slechts een handjevol mensen als uitverkorene de geheimen van mogen begrijpen. Niets is echter minder waar. In het verre verleden was het voor een ieder een normaal gegeven, ook heden ten dagen zijn er nog stammen in afgelegen gebieden, die als natuurmens volop de energetische wereld met de fysieke wereld verenigen. Het is juist in de ‘westerse wereld’ waar men dit oergevoel behoorlijk aan het verliezen is. Maar… er is licht aan het eind van de tunnel, zoals wij dit zo toepasselijk kunnen zeggen, want ook al lijkt de mystieke wereld mysterieus en ingewikkeld, met de kennis van de basisprincipes wordt het een logische en begrijpelijke wereld, waarin iedereen zich zonder moeite kan begeven. Daarom zal er tijdens de mystieke cursus juist aan deze basisprincipes veel aandacht besteed worden.

Lichaam in harmonie of klachten en pijnen?

Natuurlijk zit niemand te wachten op lichamelijke pijnen, psychische klachten of andere vervelende verschijnselen van het fysieke leven op aarde, maar mocht je er onverhoopt last van hebben, wat doe je er dan aan? Je hoort mensen soms zeggen "dat hoort nou eenmaal bij het leven", maar is dat wel zo? Volmondig zou ik daar op reageren: Nee! Het is zeker niet nodig te leven met ziektes en pijnen. En gelukkig kun je hier zelf iets aan doen. Zolang lichaam, ziel en geest in harmonie zijn, heb je geen klachten. In harmonie zijn, kun je bewerkstelligen door van de verschillende basisprincipes van de energetische wereld gebruik te maken. Hoofdpunten hierbij zijn het verwijderen van laagtrillende negatieve energie, die blokkaden en fysieke pijnen in het lichaam kunnen veroorzaken. Ook het verwerken van gebeurtenissen in het verleden, of zelf uit andere levens, is belangrijk. Deze kunnen doorwerken in dit leven en naar voren komen als onverklaarbare fysieke of psychische klachten. Ook een goed contact tussen het bewuste (de geest) en het onbewust (de ziel) zorgt voor harmonie. Al deze onderwerpen zullen daarom aan bod komen tijdens de cursus.

Hulp vanuit de magische of mystieke wereld

Wanneer je start aan de cursus, ontwikkel je de dagelijkse samenwerking met de energetische lichtwerkers. Het blijft niet bij woorden, maar daden zijn belangrijk en handelen is een must. Steeds vaker zul je hun hulp bemerken en steeds meer zul je met hen willen samenwerken. Je constateert dat het leven zonder hun hulp een stuk moeilijker was. Je energetische doel zal snel dichterbij komen, wanneer je bereid bent om naar hen te luisteren, te volgen en te handelen. De cursus op zichzelf is een stukje theorie, maar het beoefenen van de theorie kost in de praktijk tijd. Het gaat starten tijdens de cursus, maar blijft zich continueren na afloop van de cursus. Hoe meer oefening, hoe meer kracht.

Mystieke cursus

Op zoek naar antwoorden op de onderstaande vragen?
 • De mystieke wereld, wat is dat?
 • Waarom ben je op de aarde?
 • Is samenwerking tussen fysiek en niet fysiek mogelijk?
 • Hoe wordt laagtrillende negatieve energie geactiveerd?
 • Wat kun je er tegen doen?
 • Hoe weet je wat positief en negatief is?
 • Hoe kun je de harmonie in je lichaam terug brengen?
 • Hoe kun je van angsten en nerveusheid afkomen?
 • Hoe kun je spiritueel groeien?
Antwoorden kunt u tijdens de cursus verwachten.

 • Overige informatie
 • Datum: 24 t/m 26 november in België of Nederland
 • Locatie: in Nederland of België, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers. De volgende locaties vallen onder de mogelijkheden: In Nederland: omgeving Eindhoven, in België: Omgeving Hasselt of Turnhout.
 • Tijden: drie dagen van 11.00 tot 16.00.uur
 • Kosten: € 300,-- per persoon
 • Inschrijven: mogelijk via online inschrijfformulier...
 • Meer in formatie: op de site: www.mysticus.eu > mystieke school > cursus.

Energiehealing en Contact met de energiewereld
Laat blokkaden verwijderen tijdens een Healing onder begeleiding van helende muziek en een lichshow, gevolgd door een manifestatie vanuit het Licht.


Schitterende Natuurfoto
Onder gezondheid versta ik dat je lichaam in harmonie is met geest en ziel. Als je niet gezond bent zijn je lichaam, geest en ziel niet meer in harmonie. Je lichaam is je vervoermiddel op deze aarde. Je geest is je bewuste waar je mee denkt en je ziel is het onderbewuste die je ingevingen geeft hoe je de dingen het beste kunt doen. Ze geven elkaar de broodnodige prikkels die je niet kunt missen om jezelf in harmonie te voelen in deze wereld van het nu.

Positieve en negatieve energie in het lichaam

Van origine weet je automatisch hoe je positieve energie kunt aantrekken van de constantelijn, die dwars door je lichaam loopt en je verbindt met de oerbron. Je chakra’s, de aanvoerstations van het energiesysteem, geven alle lichamelijke systemen voldoende energie. De yuga’s, afvoerstations van het energiesysteem, voeren verbruikte negatieve energie af naar de aarde, waar deze overtollige energie naar toe vloeit. Wanneer dit niet het geval is ontstaan er blokkaden in het lichaam en disharmonie tussen lichaam, ziel en geest. Ook negatieve energie van buitenaf kan blokkaden veroorzaken in het lichaam. Deze blokkaden kunnen zowel op fysiek als psychisch vlak allerlei problemen veroorzaken. Tijdens de healing worden, na verwijdering van de negatieve energie en de blokkaden, de systemen hersteld en geharmoniseerd. Op deze manier kan hulp geboden worden bij de meest uiteenlopende
klachten; alle soorten pijnen, van hoofdpijn tot pijn aan de enkels, maar ook voor psychische klachten, zoals depressiviteit, angst, onzekerheid of slapeloosheid.

Verwerken uit andere tijden door licht en muziek

De healing wordt begeleid door mooie muziek en lichteffecten. Licht, geluid en kleur zijn belangrijk voor de positieve mens. Alles bestaat uit energie en energie is niets anders dan trilling. Licht en geluid kunnen trillingen op een positieve manier veranderen. Muziek kan je terug brengen naar vervlogen tijden en werken een terugblik in je eigen leven van nu in de hand. De muziek wordt afgewisseld met rustgevende kleuren van licht, om tijdens deze rust overtollige energieën te verwijderen en te healen waar nodig. Zo wordt je in de gelegenheid gesteld om tijdens deze healing gebruik te maken van de nieuwe processen van deze tijd.

Meer informatie over de energiehealing vindt je op de site: www.mysticus.eu > Activiteiten > Healingen

Contact met de energiewereld

Na de healing zal er een contact moment met de energiewereld zijn. Een niet-fysiek aanwezige uit het Licht zal manifesteren en zal boodschappen vanuit het Licht doorgeven. Meestal wordt algemene informatie doorgegeven met betrekking tot de veranderingen en de energetische staat waarin de aarde zich bevindt. Soms is er zelfs de mogelijkheid vragen te stellen aan een lichmeester.

Meer informatie over Contact met de energiewereld vindt je op de site:www.mysticus.eu > Activiteiten > Contact met de energiewereld.

Agenda


 • Data en locaties
 • 20 november: omg. Leopoldsburg (B)
  Buurthuis Heppen, Heidestraat 65, 3971 Heppen (Leopoldsburg), België
 • 21 november: omg. Helmond (NL)
  Hofke van Marijke, Rembrandt van Rijnstraat 5, 5753 BE Deurne, Nederland
 • 22 november: omg. Leuven (B)
  Ontmoetingscentrum Wilsele-Putkapel, Pastoor Eralystraat 2, 3012 Wilsele (Putkapel), België
 • 28 november: omg. Maastricht (NL)
  Gemeenschapshuis De Koel, Pastoor Geelenplein 6, 6231 BP Rothem-Meerssen, Nederland
 • 29 november: omg. Breda (NL)
  De Pekhoeve, Dorpstraat 94, 4851CN Ulvenhout, Nederland
 • Overige informatie
 • Tijden: Zaal open: 18.30 uur, start 19.00 u.
 • Duur: ongeveer 2,5 uur.
 • Kosten: € 15,00 per persoon
 • Plaatsreservering mogelijk via reserveringsformulier...
 • Routebeschrijvingen vindt u op de site: Routebeschrijvingen...
 • Mogelijkheid tot het nuttigen van een kopje koffie of thee
 • Aanschaf van boeken en tijdschriften mogelijk

Contact

Op de site: www.mysticus.eu, leest u meer over de activiteiten. Tevens vindt u hier meer mystieke informatie.

Er zijn verschillende mogelijkheden om contact op te nemen:
 • Stuurt u een e-mail.
 • U kunt ook bellen: nummer 0033 555 911614.
 • Zie voor meer informatie ook de website.

Graag ontmoet ik u tijdens een van de activiteiten eind november in België of Nederland. Tot dan!


Met vriendelijke groet,

Adriana Maria, Mysticus
Geïnteresseerd? Meldt u dan gratis aan voor de nieuwsbrief op Mysticus.eu.
Mysticus.eu, Voel de energie, ervaar de verandering en merk het verschil in je gezondheid en je leven.
Om er zeker van te zijn dat u de informatie van mysticus.eu in de toekomst kunt ontvangen,
raad ik u aan het e-mailadres info@cristal-touch.com toe te voegen
aan uw adresboek of aan de lijst met veilige afzenders.
Kent u anderen die deze informatie interessant vinden? Stuur het gerust aan hen door.
Heeft u deze informatie doorgestuurd gekregen en bent u geinteresseerd? Meld u dan hier aan.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy