Onderhoudsweekend op 21 en 22 november

Praktijk de Helende Reis (Vlissingen, NL)

09/11/2009

  

Onderhoudsweekend
op 21 en 22 november
 
Alles in ons leven verdient aandacht!!!
Zoals je jouw auto regelmatig een grote beurt geeft en je huis en tuin verzorgt.
Is het ook voor jou niet de hoogste tijd voor een innerlijke onderhoudsbeurt? NU?

Wie zijn wij:
Marieke Shvarts is journeytherapeut  en auteur van het boek de Helende Reis in de Praktijk.
David Shvarts is psychosociaal therapeut. Heeft zijn lange wetenschappelijke carrière verruild om in direct contact met mensen te mogen werken.
Onze leraren zijn: Brandon Bays, Eckhart Tolle, Roy Martina, Yvo van Orshoven, Nisandeh en Vered Neta en honderden mensen die onze praktijk hebben bezocht. 
   
Wat wij je bieden is:
Een weekend helemaal voor jezelf in een mooie omgeving aan de Zeeuwse kust waarin je 2 volle dagen diep naar binnen kunt keren onder begeleiding van twee ervaren helende reis/journeytherapeuten.
   
Wat kun je verwachten:
Nieuwe dingen van jezelf leren, je laten raken. Contact met je diepere emoties, bagage achter je laten. Gewoon opladen met positieve energie. Zijn wie je bent, weer herinneren wie je werkelijk bent. In een fijne groep mensen die dit zichzelf ook gunnen.
   
Programma:
21 en 22 november.
Ontvangst vanaf 9.30 uur met thee en lekkernij
10.00-19.00 uur, diverse activiteiten zoals voorgenoemd.
Tussendoor voorzien wij je van een heerlijke vegetarische maaltijd, soep en diverse drankjes.
   
Praktisch:
Meditatie, visualisatie, strand, muziek, beweging, creatief, huilen en lachen, vegetarisch eten, in openheid samenzijn onder onze liefdevolle begeleiding.
   
Locatie: 
Praktijk de Helende reis
Emmastraat 60
4381 BG Vlissingen (NL)
   
Prijs:
195 euro p.p. voor de gehele workshop. 
Reserveer tijdig via telefoonnummer 06-18375077 of e-mail: journeytherapeut@gmail.com.
   
Reacties: 

Het was een zeer verzorgend weekend. Zowel voor de innerlijke als de uiterlijke mens ( o.a. eten)  Er was veel aandacht voor ieder van ons. Als groep maar zeer zeker ook voor ieder van ons persoonlijk.

Het vloog voorbij en wat ik vooral ontdekte is dat dit pas het begin is om jezelf te leren kennen. Je bent niet klaar. Een klein stukje in jezelf heeft aandacht gekregen. Is eventueel opgeruimd maar is vooral in het licht gezet. Iets wat jaren schreeuwde om aandacht. Zich op allerlei manieren toonde aan je b.v. zelfs door een ziekte, door emoties, door gedrag heeft nu eindelijk z’n gehoor kunnen krijgen. Het is iets van jezelf maar ik verwierp het altijd. Moest weg. Maar iets wat je zelf heb opgebouwd, heb toegelaten zelfs gekoesterd hebt kun je niet wegwerpen. Dan werp je jezelf weg en word je een zombie.  Een geleefd ja zelfs een afgeleefd persoon. Omarm je gevoel. Omarm het verdriet, de strijd. Laat de pijn, de eenzaamheid, de strijd, maar ook je onvermogen toe en ervaar het. Nu zonder te vluchten. Mijn eeuwige vlucht. Mijn herkenbare mechanisme..

Door dit weekend is een topje van de sluier opgelicht om er eindelijk eens anders mee om te kunnen gaan.

Marieke en David.  Dank je wel voor dit onvergeetlijk weekend.  Peter

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy