Menopauze en Ayurveda

School van Ayurveda (Gent, B)

08/11/2009

 

 
School van Ayurveda vzw
Molenaarsstraat 111-45
9000 Gent
 
 
14 november 2009
Menopauze en Ayurveda
 
Dokter Shubhangee Satam (India)
   
 
 
Menopauze maakt deel uit van het natuurlijke ritme van de vrouw. Door onze meer en meer onnatuurlijke samenleving verloopt dit natuurlijke proces al lang voor veel vrouwen niet meer zonder ongemakken.
 
Deze dag gaat mevrouw Dokter Shubhangee ons uitleg geven hoe we vrouw-zijn, menopauze en het vrouwelijk hormonale systeem beter kunnen begrijpen vanuit de Ayurveda.
Advies geven op vlak van voeding en levensstijl.
Wat zijn de belangrijkste kruiden en kruidenformules binnen de Ayurveda die aanbevolen zijn bij de diverse klachten die menopauze met zich mee brengt.
Mevrouw Dr Shubhangee is ook opgeleid in yoga en zal ons ook een aantal ondersteunende yoga-oefeningen geven die de overgang verzachten.
 
Dr Shubhangee (India) is opgeleid tot Ayurveda arts, daar specialiseerde zij zich in de Ayurvedische kruiden. Ondertussen verdiepte zij zich ook in de relatie Yoga en Ayurveda. Daarvoor deed ze ook verschillende opleidingen in India. Momenteel geeft ze heel veel opleidingen in USA over yoga en Ayurveda.
Een unieke workshop voor iedere vrouw! Voor iedereen die actief is met Ayurveda en/of yoga. Ook voor therapeuten, vrouwenwerkers, dokters en gynaecologen.
De workshop is in het Engels en kan samengevat vertaald worden.
 
Prijs voor deze bijzonderde workshop is € 60, inclusief een vegetarische Ayurvedische maaltijd.
 
Gelieve u in te schrijven via e-mail (voor het eten) (info@lies-ameeuw.be), verder mag u de workshop cash betalen de dag zelf. (Factuur is mogelijk, ook de dag zelf.)
 

Op zondag- en maandag ochtend (tussen 9 en 12 uur) is er mogelijkheid om een consult te nemen bij dr. Shubhangee. Prijs € 40.
Enkel na afspraak,
via e-mail
of 051 51 07 66.

  
Meer info:
www.lies-ameeuw.be

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy