Integrama & Nagila. Massage-Verwenweekend voor Koppels

Integrama & Nagila (Lovenjoel, B)

13/12/2009

 

 
Massage-Verwenweekend voor Koppels
12-14 FEBRUARI 2010
Amethist te Ramsel (Herselt)
 
   
   
Massage
Is een bijzondere, woordeloze vorm van communicatie. Binnen een liefdesrelatie kan masseren een andere weg naar intimiteit zijn, een bijzonder ritueel om écht contact te maken en samen te ontspannen.
Tijdens dit weekend leer je stap voor stap eenvoudige massagebewegingen waarmee je gaandeweg jouw eigen massage kan creëren. Zo kan je genieten van de magische uitwisseling van liefde en energie die massage kan worden. Je masseert enkel met je eigen partner en er wordt beurtelings gegeven en ontvangen. Samen ontspannen en genieten staat centraal. Een ervaring waar jullie ook na het weekend nog veel plezier aan hebben.
 
Verwenweekend
Dit weekend is er voor jullie! Er even tussen uit, genieten van een comfortabel verblijf in een vernieuwd centrum, lekkere en gezonde maaltijden, comfortabele tweepersoonskamers en voldoende ruimte voor een wandelingetje, een siësta... Zo wordt dit een echt verwenweekend om samen je batterijen weer op te laden en je relatie extra voeding te geven. Ideaal voor Valentijn!
 
Voor koppels
Dit weekend staat open voor koppels met een liefdesrelatie van welke aard of geaardheid dan ook. Massage-ervaring is niet nodig.
 
Begeleiding
Andrée Borguet, opgeleid in integratieve massage en ruim ervaren in het geven van massagecursussen (zie ook www.integrama.be) en haar man Ief Barbier, psychotherapeut met ruime ervaring in het begeleiden van mensen (zie ook www.nagila.be).
"Samen begeleidden we reeds verschillende massageweekends voor koppels, en we genoten telkens weer van het scheppen van een respectvolle, liefdevolle sfeer waarin echt ontmoeten, genieten en ontspannen mogelijk werd."
 
Praktisch
 • Wanneer: vrijdag 12/2/2010 (18 uur) tot zondag 14/2/2010 (17 uur)
 • Waar: Amethist, Ramsel (Herselt).
  Verblijf in mooie tweepersoonskamers met sanitair op de kamer en dit in een vernieuwd en sfeervol centrum met groen in de omgeving. Verzorgde, vegetarische maaltijden.
 • Prijs: € 265 p.p. (Waarvan € 160 verblijfskosten in volpension en € 105 voor de begeleiding, nota’s en gebruik van materiaal; alles inbegrepen)
 • Meer info: www.nagila.be & www.integrama.be
  of telefonisch bij Ief of Andrée: 016 / 73 50 27
 • Inschrijving: telefonisch of via e-mail. Wegens annulatie-afspraken met onze verblijfsplek graag inschrijven vóór 10 januari 2010:
  016 / 73 50 27
  0486 / 83 50 16 (Ief)
  0484 / 67 78 70 (Andrée)
  info@integrama.be
  info@nagila.be.
  Je inschrijving is definitief na storting van het voorschot van € 160
  op rekeningnummer 778-5974011-30 (met vermelding van ‘naam’ en ‘koppelweekend’).
  Na inschrijving ontvang je een brief met alle verdere informatie.
  Bij annulatie na 12 januari 2010 wordt het voorschot niet terugbetaald, tenzij je voor vervanging zorgt.
  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy