Nieuwe wetenschap in bijzonder kinderboek

Divine Heart (De Meern, NL)

16/12/2009

 

Nieuwe wetenschap in bijzonder kinderboek
 
Isa en Max en het vliegende skateboard

 


Een spannend verslag van een mysterieus avontuur
 
Het debuut van Karin Thomas
   

Isa en haar broertje Max denken een nogal saaie voorjaarsvakantie te gaan beleven. Dat verandert wanneer ze kennismaken met de excentrieke professor die bij hen in de straat woont. Door zijn verrassende experimenten leren ze op een andere manier naar zichzelf, naar elkaar en naar de wereld te kijken. Per ongeluk belanden ze vervolgens in onbekende dimensies waar ze vreemde wezens ontmoeten en opwindende plekken verkennen. Isa en Max komen dingen te weten die ze op school nooit geleerd zouden hebben. Aan het eind van hun reis mogen ze met een skateboard vliegen en beseffen ze dat niets, maar dan ook werkelijk niets onmogelijk is. Een spannend avontuur rond nieuwe wetenschappen en spiritualiteit voor jong en oud.
 
Durf jij het aan om op de reis van je leven te gaan en de grote mysteries te ontdekken?
 
Karin Thomas (1971) is moeder van vier kinderen. Haar zoektocht naar het grote mysterie van het leven bracht haar via Egypte, Stonehenge, graancirkels in Wiltshire en Drentse hunebedden terug naar huis waar ze, kijkend naar haar dochters besefte dat alle kinderen graag een ontdekkingsreis beleven.
Na het lezen van talloze boeken, het bestuderen van een eindeloze reeks artikelen en het volgen van vele cursussen heeft zij nu zelf een boek geschreven. Voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook voor volwassenen die graag op reis willen om te ontdekken dat de wereld heel anders in elkaar zit dan we vaak denken.

Karin Thomas


 

Meer informatie is te vinden op

www.divineheart.nl.

Het boek is te bestellen via

www.era-nova.nl.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy