Chi Neng Institute Belgium. Programma voorjaar 2010

Chi Neng Institute Belgium (Edegem, B)

25/12/2009

 

 
Zonder spijt voor wat voorbij is, zonder angst voor wat komen zal…
Jullie hebben het zeker wel begrepen: we hebben het over het krachtige NU en maken van iedere gelegenheid gebruik om een nieuwe werkelijkheid te creëren, een werkelijkheid waarbij Chi Neng® Qigong je zeker van pas komt in de meest brede zin.
Sommigen blikken zeker voldaan terug op het voorbije jaar, anderen hadden het zich misschien wel anders voorgesteld. Maar niet getreurd, het is zoals het is en het Chi Neng Instituut België staat weer klaar met een aanbod aan uiteenlopende Chi Neng® Qigong-activiteiten, zowel voor beginners als voor gevorderden, gaande van lessenreeksen tot de niet te missen workshops. Voor instructors in spe zijn er in het hele land nog oneindig veel mogelijkheden. Daarom vooral een oproep aan kanditaat-instructors om de uitdaging van een opleiding aan te gaan. Het is een prachtige manier om zeker jezelf maar ook heel veel anderen te helpen bij hun persoonlijke groei en hun algemeen welbevinden.
 
Chi Neng® Qigong is gebaseerd op de beginselen van de Traditionele Chinese Geneeskunde en van de klassieke vormen van Qigong. Mocht je nog niet vertrouwd zijn met Chi Neng® Qigong, het is een gemakkelijk te leren Chinese bewegingsvorm die gesteund is op een diepgaande filosofie en een grondige theoretische en wetenschappelijke kennis. De jarenlange internationale ondervinding heeft inmiddels aangetoond dat het beoefenen ervan o.a. volgende effecten kan hebben:
 je gezondheid verbetert en je immuunsysteem versterkt
 je gevoel van welbevinden en vitaliteit verhoogt
 je geest en lichaam komen in balans waardoor je levensvreugde
     toeneemt
 je wordt mentaal krachtiger en stressbestendiger
 je krijgt spirituele inzichten
 je relaties met je familie en je omgeving verbeteren
 je vindt innerlijke rust, zelfvertrouwen en harmonie
 je innerlijke kracht neemt toe
 je concentratievermogen wordt gestimuleerd waardoor je wilskracht optimaliseert
 
 
Chi Neng® Qigong is dan ook niet zomaar een ‘zoveelste nieuwe methode’. Het onderscheidt zich van andere methoden, niet alleen door zijn eenvoud, zijn efficiëntie en zijn verscheidenheid in resultaten maar ook vooral doordat het tegelijkertijd lichaam en geest traint, wat ook weer een tijdswinst oplevert...
   
Vanaf januari 2010 zijn er weer heel wat mogelijkheden om Chi Neng® Qigong te leren kennen en regelmatig in groep te oefenen. Hierbij het nieuwe programma voor het voorjaar 2010.
  • Zoals gewoonlijk beginnen we het seizoen met infosessies op 13 en 14 januari 2010, respectievelijk in Wilrijk en Schoten.
  • De lessenreeksen in Edegem, Wilrijk, Hove en Schoten hervatten vanaf 19 januari 2010.
  • Eendaagse workshops voor beginners worden georganiseerd op 17 januari  in Waasmunster, op 7 februari in Herselt, op 28 maart in Meerbeke en op 20 juni 2010 in Melle.
  • Tijdens driedaagse workshops van Chi Neng® Qigong word je pas echt ondergedompeld in de energie. Voor sommigen kan zulk weekend de aanzet geven tot een instructoropleiding. Deze workshops worden gegeven in ‘het leerhof’ in Parike.
  • Als kers op de taart is zeker de vakantieworkshop van 26 tot 30 juli 2010 in de Vlaamse Ardennen niet te versmaden.
 
Al deze activiteiten worden georganiseerd en gegeven door Tilla Van Opstal, hoofddocent van het Chi Neng Institute Belgium. Voor meer informatie over data, uren en locaties kan je terecht op de website www.chineng.be.

Je kan ook op andere locaties terecht bij instructors gecertificeerd door het Chi Neng Institute, o.a. in Berchem, Brussel, Gent, Hoogstraten, Parike(Brakel), Waasmunster... De informatie hierover kunnen de instructors je zelf bezorgen. Hun gegevens vind je op de website www.chineng.be onder de rubriek instructors.

   
Neem de tijd om ‘gezondgericht’ te bewegen,
het vermijdt de tijd om ziek te zijn.

 
 
Tilla Van Opstal
Chi Neng Institute Belgium
www.chineng.be of belgium@chineng.eu
03-288 45 08 - gsm 0476-37 27 55

 

   

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy