Het Geheim van de Krachtige Vrouw

Shadayo Healing & Wellbeing (Almere, NL)

13/01/2010

 

Het Geheim van de Krachtige Vrouw
   
Tegenwoordig zitten de meeste vrouwen niet meer alleen achter het aanrecht. We zijn niet alleen moeders en huisvrouwen. Ook de beroepskeuze is veranderd; vroeger zaten de meeste vrouwen in het onderwijs of in de verpleging, of kozen we ervoor om secretaresses te zijn.
Ogenschijnlijk lijkt het dat de tijden van geen kiesrecht hebben, van het onderdanig zijn en het gehoorzaam zijn aan de man, echt helemaal in het verleden liggen en dat steeds meer vrouwen het voor het zeggen hebben. Met name in de Westerse moderne wereld.
Heden ten dage zitten we in alle lagen van de samenleving en is er haast geen beroep waar je geen vrouw ziet. Wij hebben gestreden om als volwaardige mens gezien te worden en in vele landen hebben we zelfs het recht om te beslissen wat we doen met wat er in onze buiken zit.
Wij kunnen zo veel dingen tegelijk doen: moederschap en carrière zijn voor velen niet meer te scheiden. Velen van ons zijn leiders in grote bedrijven en verdienen handen vol geld. We zijn succesvolle vrouwen en bepalen zelf wat we van ons leven maken. We hebben role-models, zoals Oprah Winfrey, die van een arm verwaarloosd meisje is gegroeid tot een van de machtigste vrouwen in de USA .
En toch? Zijn we net zo krachtig van binnen als van buiten? Waarom heeft Oprah niet de macht over haar gewicht? Waarom hebben wij last van PMS, menopauze en andere hormonale krachten? Het lijkt wel alsof wij geregeerd worden door onze hormonen en speelballen zijn van onze emoties. Of: dat onze omgeving ons beïnvloedt: hoe vaak worden wij niet boos of verdrietig door wat anderen tegen ons gezegd hebben?
Wanneer staan we echt in onze kracht? Wat is het geheim van vrouwen die ondanks alle omstandigheden niet eronder doorgaan en gewoon schijnen in balans schijnen te zijn onder de meest erbarmelijke situaties?
Het geheim van de krachtige vrouw zit in haar besef van wie ze werkelijk is. De krachtige vrouw is zich bewust van wat er zich afspeelt in haar onderbewustzijn; zij is zich ervan bewust dat om in balans te zijn, ze zich moet accepteren precies zoals ze is. En staat open voor feedback van anderen, omdat ze weet dat de ander haar kan helpen met de blinde vlekken die ze van zichzelf niet ziet.
De kennis van haar blinde vlekken, haar zogenoemde schaduwkanten, die ontstaan zijn in een ver verleden, in een verleden waarin sommige behoeften, zoals zorg, liefde, aandacht, acceptatie e.a. niet bevredigd werden, helpt haar om de wonden die ontstaan zijn, te helen. Zodat ze geen eten nodig heeft om die behoeftes te vullen.
De krachtige vrouw is de vrouw die weet wie ze echt is, die het gereedschap heeft om de bazin te zijn over haar emoties .
Zij is de vrouw die haar hormonen, haar innerlijke omgeving, en haar externe omgeving beïnvloedt.
De krachtige vrouw is de vrouw in balans, zij laat zich niet van haar stuk brengen door negatieve of pijnlijke woorden uit haar omgeving.
Zij is verbonden met haar hart en leeft vanuit die verbinding; wat betekent dat zij leeft vanuit het besef dat zij vorm geeft aan de liefde.
Het geheim van de krachtige vrouw is dat zij zich bewust is van wie ze werkelijk, tot in haar diepste essentie is, waardoor ze geen betekenis geeft aan wat het leven haar brengt. Zij geeft betekenis aan hoe ze omgaat met wat het leven haar brengt. Waardoor ze, ondanks de gebeurtenissen kan genieten van het mens-zijn en het leven danst.
 
   
20-21 februari: Het Geheim van de Krachtige Vrouw - Verdiepingsweekend
   
Dit weekend is op een heel bijzondere plek: De Poort in Groesbeek  (bij Nijmegen), Nederland, zit midden in het bos en dit weekend gaan we onze innerlijke medicijnvrouw wakker maken, ons er mee verbinden, waardoor we dat deel van ons, die net als de onderkant van een ijsberg onder water ligt (ons onderbewustzijn) naar de oppervlakte brengen. We gaan onze schaduwkanten aan het licht brengen en blokkades verwijderen.
Het oude zelf, dat stuk dat ons niet meer dient en ons alleen in de weg staat, gaat als het ware dood. We worden opnieuw geboren en, net als hetgeen ik beschreven heb in het bovenstaande stuk, steeds meer authentiek, steeds meer worden we wie we in essentie zijn. We ontrafelen het GEHEIM, we staan in ons KRACHT en genieten werkelijk van het VROUW zijn.
Dit doen we zowel met moderne coachingstechnieken als met hele oude shamanistische rituelen.
Het wordt een heel intens weekend, waarin we met elkaar in een besloten groep werken (niet meer dan 20 mensen). Een prachtige cadeau voor jezelf, een minivakantie waarvan je uitgerust en vol energie weer naar huis keert.
 
Bijdrage voor het weekend is officieel € 277, maar voor degenen die de dagworkshop van Het Geheim van de Krachtige Vrouw hebben meegemaakt, is het € 207, speciaal voor jou een korting van € 70. Voor anderen die zich voor 1 februari aanmelden en betalen is het € 217 (vroegboekkorting van € 60). Na 1 februari betaal je het volledige bedrag.
Dit bedrag is inclusief eten en drinken, maar exclusief overnachtingen. Die kan je direct regelen met de Poort zelf op  www.depoort.org.
   
   
 
 
Voor meer informatie, bezoek mijn website www.innermedicinewoman.com of stuur me een e-mail op connect@innermedicinewoman.com of bel me op:  + 31 (0) 6-22211727.
 
Hartegroet,
 
Tonanzin-Patricia
   
 
                                                     
                                
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy