Ga je mee? Volgende Inspiratiereis naar Nepal: 7 maart t/m 30 maart 2010

Work at Balance (Rotterdam, NL)

14/01/2010

 

 

 

   
Inspiratie Reis naar Nepal
de Reis van je Leven
 
 7 t/m 30 maart 2010  & 14 maart t/m 6 april 2010
10 oktober t/m 2 november 2010 & 17 oktober t/m 9 november 2010
   
Thomas Tierolff (1966) – Work at Balance
De reis naar Nepal is door de fantastische tocht die we maken door de Himalaya, de kennismaking met de Nepalese en Tibetaanse cultuur en de indrukwekkende setting een aangrijpende onderneming. Een 'once in a lifetime' experience die je tevoorschijn laat komen zoals je bent - zonder ‘toeters en bellen’. 'Je zult ervaren wat een enorme kracht er in jou huist. Het ervaren van innerlijke kracht zorgt ook voor simpelweg genieten - dat zul je aan den lijve ervaren!'

Het programma

Het programma start in het mysterieuze Kathmandu waar je 'the Spirit of Freedom' nog aan den lijve kunt ervaren. We bezoeken de Koningsvallei en treffen de laatste voorbereidingen voor de expeditie die ons van Beshisahar te voet naar Manang zal brengen. Op 4200 meter hoogte acclimatiseren we een dag en brengen we een persoonlijk bezoek aan de Takshi Lama. Na ruim een week te hebben gelopen, vertrekken we vanuit High Camp naar de Thorong La Pas, die we op 5416 meter hoogte zullen passeren. Vervolgens dalen we af naar het heilige Muktinath waar een heerlijke warme douche op ons wacht. En dan vervolgen we onze tocht tot we uiteindelijk in totaal 200 km te voet hebben afgelegd. We rusten uit aan het meer in Pokhara en gaan terug naar Kathmandu. Daar wacht een geweldige verrassing voordat je voldaan naar huis terugkeert!

Tijd en Ruimte voor Jezelf
Sta eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Ons reisprogramma ondersteunt je om precies dat naar boven te laten komen! Op het hoogtepunt van de inspiratie reis kom je in contact met waar het jou in essentie om gaat en kom je tevoorschijn zoals je bent. We plukken elke dag en genieten met volle teugen! 

 
 
De Inspiratie Reis naar Nepal is een initiatief van Thomas Tierolff - Work at Balance,
Avenue Concordia 24-A, NL-3062 LJ Rotterdam-Kralingen, Nederland, www.workatbalance.nl
KvK 24434446, ING-rekeningnummer 5433370, BTW-nummer NL 1394.88.662.B01
 
 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy