Iedereen heeft recht op een leven in overvloed!

Spirit Coaching (Hengelo, NL)

24/01/2010

 

 

Tweedaags event: ‘Leven in Overvloed’
Leer hoe je jouw dromen waar kunt maken en creëer jouw leven vol overvloed!


Maak je dromen waar!
Twee dagen in het teken van jouw dromen en hoe je deze waar kunt maken. Leven in Overvloed is een geweldig event voor iedereen die verlangt naar meer overvloed in zijn/ haar leven.

Overvloed op alle gebieden in je leven
Overvloed in liefde, relaties, gezondheid, contacten, werk en geld, het is allemaal mogelijk, voor iedereen. Tijdens dit event ga je dat ervaren en leer je hoe je jouw leven kunt leven op de manier die past bij jouw potentie en talenten.

Iedereen heeft recht op een leven in overvloed!
Omdat we iedereen een leven in overvloed gunnen, heeft dit event een speciale entree van 97 euro,
én geldt de volgende aanbieding:

Investering: 97 euro, tweede persoon gratis
Kijk op: www.spirit-coaching.nl voor meer informatie!

 

 
   

Over Toine Revier
Toine Revier is gepassioneerd trainer en coach en heeft als missie om mensen in hun kracht te zetten en te inspireren om hun ware potentie te leven. Ze heeft haar kennis opgedaan door vele opleidingen die ze wereldwijd heeft gevolgd en is ervaringsdeskundige op het gebied van trauma’s en kindpijn. Ze heeft zelf de hele weg van ont-wikkeling bewandeld en dat maakt haar tot expert op het gebied van heling en transformatie. Haar boek
‘Op weg naar Verbinding’ is daar een getuigenis van. Toine brengt mensen in contact met hun Ware Zelf, dus voorbij het denken en de beperkende overtuigingen, waardoor hun programmering op celniveau verandert.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy