Brighinda Healingsounds. In de kijker en nieuw

Rigantona (Brugge, B)

11/02/2010

 

Brighinda Healingsounds: In de kijker en nieuw

 

 

nbf-003.jpg Brighinda nodigt uit te harmoniseren, te bevrijden,uiten, los te laten, weer te spelen,te helen/transformeren,je bewustzijn te verruimen, te evolueren….via de drie in één-kursus "jezelf (en anderen)helen via (boventoon)zang,klank en beweging" april/mei/juni 2010.

In deze workshop wil ik je leren je eigen innerlijke heler aan te boren als een weg naar ‘helen'. En is jezelf kunnen helen en in je eigen kracht staan niet de beste “hulp”?? Zo is het mijn diepste wens je zo wegwijs te maken dat je jezelf in 'harmonie' , in 'eenheid' kan zingen,bewegen en nog meer …en ik leer daarbij vooral aan klinkers,medeklinkers - delen van het 'woord' in de vorm van klank en beweging - , oerklanken/bewegingen en spontane klanken/bewegingen die uit je diepste zijn kunnen opkomen als een weg daar naartoe te hanteren.

En ik wil je graag meevoeren in de wereld van het ‘tonen’ , het gebruiken van je stem om te helen is dat . ‘ Overtonen’ is tonen op een boventoonwijze en daarvoor bied ik ook een basis boventoonzang aan. Tonen is ook vaak het harmoniseren van de chakra’s met klinkers/mantra’s ermee verbonden, dat leer je ook aan. Verder bied ik nog andere methoden aan om jezelf te helen via zang, klank en beweging vb. het intuïtief tonen, intuïtief bewegen waar we o.a. leren de impuls te volgen om die klanken of woorden , bewegingen te uiten die uit ons innerlijk willen opborrelen en we net nodig hebben. Dat kunnen vb. echt gewoon maar klanken, geluiden zijn zoals zuchten,lachen..
en echt voor dit alles hoef je geen ervaring te hebben met zingen of bewegen…enkel het durven. Iedereen kan zingen, dansen, bewegen, het is iets heel menselijk en natuurlijk !!!!! Zeker deze oorspronkelijke en toch 'heilige' klanken en bewegingen uiten is voor iedereen.

En dit "uiten" is heel belangrijk want heel veel obstructie in onze vloeiende energiestromen heeft z'n basis in het niet uiten van onze emoties, roerselen,enz. Het gaat om zware, niet-constructieve energie te verwijderen uit je energieveld op deze wijze.
.

Eigenlijk praktisch gaan we vooral de buitengewone effecten, geluiden, klanken en bewegingen die we zelf kunnen voortbrengen ervaren…geluiden/beweging die ons niet alleen nader tot het ‘heilige’ kunnen brengen maar ook op een wat wereldser niveau ons vb kunnen helpen om pijn te verlichten, dagelijkse spanningen en emoties te harmoniseren en ons nieuwe energie kunnen schenken.

En zie terug in de folder voor andere voorbeelden van heling en voor het ganse aanbod van de kursus.

We werken via de mond(zang) en veel hand/armbewegingen die beide verbonden zijn met de expressie van onszelf. Dus het helpt uit te drukken degene die we in wezen zijn, ten volle.

De focus ligt op jezelf helen maar het helen van anderen wordt ook beperkt aangeboden. Het is zeker een goede test-ervaring om na te gaan of klank en beweging een aanvullend aspect in je huidige helingmethode/werkwijze enz. kan zijn, en bovendien biedt het al een bepaalde 'basis'.

Deze kursus wordt nu ‘verdeeld’ in drie opties die 5 dagdelen(volle dagen) omvatten :
1.°Een deel ‘ademhaling – basis boventoonzang’.
2.°Een deel tonen-intuïtief tonen-
°Een deel tonen voor anderen – je naam zingen – mindfullness en klank.
3.°Een deel alfabetmudra-beweging/derwisjdans.
°Een deel sacrale dans-beweging/intuïtief bewegen/mindfulness en beweging.

Je kan voor enkele delen of de gehele kursus kiezen.

Degenen die graag het ‘tonen’ willen leren kiezen best ook voor optie 1, het deel ademhaling-boventoonzang vermits het bij het tonen gaat om ‘overtonen’ .
In principe is het mogelijk te 'tonen' zonder een basis boventoonzang maar je bagage is dan wel veel beperkter. Het is geen probleem voor geïnteresseerden in een basis boventoonzang en 'beweging' enkel die delen te volgen.

Deze kursus bied ik ook aan op vraag en op maat : je kan het als individu ook aanvragen(voor je zelf, of enkele personen), ook slechts een deel van de kursus kan aangeboden worden.

Waar : Huyze Brigidrhiannon , Rapaertstraat 39, 8310 Brugge
Wanneer : zaterdagen 24/4 1,8/5,22/5 2,5/6 en 12/6 3 2010 telkens van 10 tot 16.30 u

Bijdrage : 165 Euro(e-boekje en instructiecd inbegrepen)// 30 Euro/deel

Meer info : zie op de website : aanbod - kursus overtonen/beweging

 

nbf-003.jpg

Nieuw : je kan nu maandelijks eens komen proeven ,voelen,ervaren rond wat klank , zang en beweging kan betekenen…smaakjes van bovengenoemde kursus kan je komen proeven…

Dit gaat door elke tweede maandag van de maand , 20 u in Huyze Brigidrhiannon.
Bijdrage : vrij, de richtprijs is 6 Euro.Start maart 2010

 

nbf-003.jpg Een Helend Droom/Orakel Verhaal is ergens ‘nieuw’ als een apart gegeven maar is al lang één van m’n belangrijke hulpmiddelen. Via een soort sjamanistische reizen /dagdromen ontvang ik beelden, *een verhaal*, een droom in symbolentaal die vertellen wat aan de basis ligt van een disbalans, onvrede, probleem, ziekte etc … of die gewoon een antwoord geven op een vraag van je
hart, een belangrijke vraag, een vraag waarmee je al lang worstelt enz ….of ze vertellen wat over je “wezen”, hoe je best kan groeien enz….als je daarover meer wilt weten.
De beelden op zich zijn krachtig helend dus ook zonder duiding kunnen ze transformatie, veranderingen, heling teweeg brengen (zonder duiding kan het vb goed zijn voor kinderen of mensen die het niet meer bewust kunnen opnemen, of er geen zin in hebben). Dit verhaal is altijd deel geweest van wat nu een Diepgaand Healingtraject heet, en soms is het deel van het Essentienaam Document Maar/en wordt nu ook regelmatig aangewend bij een orakel/kort advies.
Dit aspect van m’n aanbod zet ik nu eens “in de kijker” . Meer info hierover vind je op de website , bij het aanbod - Helend Droom/Orakel Verhaal

 

Ook nieuw : een maandelijkse wereldmeditatiebijeenkomst met prachtige visies voor de heling van Moeder Aarde, de mensheid en wereldvrede.

Via gedachte- en hartekracht wil ik samen met anderen de manifestatie van deze visies bevorderen. Ik roep echt op hiervoor en dringend omdat ik zeer bezorgd ben om de staat van Moeder Aarde en overtuigd ben dat positieve gedachten/affirmaties van ‘velen’
de spiraal van het huidige denken en de visies erbij horend kunnen counteren.

Een extractje uit het boek van Sanaya “Zelfs meer dan dat, iedere gedachte die je uitzendt creërt de transformatie van de aarde. Je hebt wellicht niet het gevoel dat één persoon zo veel effect kan hebben op de totale energie van de aarde en toch kan één hoge , helende gedachte 10.000 of meer negatieve gedachten uitwissen. Hoe hoger de helende gedachte, des te meer lagere worden uitgewist. Je helpt niet alleen jezelf als je je gedachten naar een hoger niveau brengt, maar ook iedereen om je heen. Helende , positieve gedachten gaan de buurt waar je woont en je omgeving in en helpen iedereen die op een hoger niveau probeert te komen”

Als basis-affirmatie is er op deze bijeenkomst de wereldmeditatietekst voor de vrede van de bron Sanaya/Orin-lightbody. Deze tekst is zeer ruim en omvat meer dan ‘vrede’ Na de meditatie is er een moment ingebouwd voor uitwisselen van ideeën die helpen deze visies in de praktijk om te zetten.

Dit gaat door elke eerste maandag van de maand te Brugge Huyze Brighinda, 20 u

Bijdrage : vrij, en toch graag een kleine bijdrage om te helpen dit initiatief bekend te maken en voor een drankje/hapje maar/en gratis kan als een bijdrage moeilijk is.
Start mei 2010

 

nbf-003.jpg Wat het open zang/klankschaalconcert betreft is er een “verandering”. Je kan nu komen om te proeven, helen,relaxeren/harmoniseren, om..om…éénmalig, of meerdere keren elke derde maandag en zaterdag van de maand, en éénmalig in een week op afspraak (op een avond, namiddag/avond op zondag). Als een afspraak vastligt voor een bepaalde week kan men aansluiten of een afspraak maken voor een andere keer. Bijdrage : vrij, de richtprijs is 6 Euro.
Meer info vind je op de website bij het open aanbod - open zang/klankschaalconcert, en op de folder daar ingesloten.

 

nbf-003.jpg Dit helend zang/klankschaalconcert, een algemene zang/klankschaalhealingsessie kan je nu ook thuis ervaren ! Via de CD “The song of Healing Vowelmantra’s and Crystal Bowls. Journey through the chakra’s” .
Meer info : website : aanbod - CD
Bijdrage : 13 Euro.
Misschien een goed idee voor een kadoo??? En je kan ook een ander item uit m’n aanbod schenken via een kadoobon???

 

nbf-003.jpg In de kijker : het aanbod van een orakel/kort advies

Naast de helende droom/ orakelbeelden en hun advies/inzicht, die eerder worden aangewend bij een diepgaand
helingtraject, wordt nu ook een orakel/kort advies geboden . Dit advies spruit voort uit een mix van orakelbeelden(die ik ontvang via channeling) ,orakelkaarten(vb tarotorakel) , intuïtieve vaardigheden en ervaring in het domein van geweldloze communicatie ,vrede, innerlijke vrede, de liefde van de ziel, omgang met emoties vanuit aandacht(soort mindfullness uit de chinese geneeskunst-hoek), mijn geesteswetenschapzoektocht
Dit advies wil een - steun,op weg helpen,meer helderheid - bieden bij allerlei vragen van je hart, in je proces, op je weg,enz . Wat zijn ‘vragen van het hart’? Vragen die uit het diepste van ons wezen opwellen, vragen die met de ‘verlangens’ van het hart samenhangen, en zulke vragen kunnen gaan over relaties allerlei, ons pad, werk ,groei, bewustzijnsverruiming, geluk, conflicten, over emoties,dromen,over in vrede voelen of niet enzovoort. En naast antwoorden (zeker ook van het universum,want het gaat om een orakel/en stukjes van mezelf) ,raad, inzicht,inspiratie,info kan vb. ook ter ondersteuning in een helingproces,groeiproces enz een hulpmiddel zoals vb. een plant-essentie of kristal worden aanbevolen..Meer info : website - aanbod - orakel/kort advies

 

Nieuw!! Support Dans. Zoals in het woord naar voor komt is het de bedoeling te ‘ondersteunen’ door middel van een alfabet-mudra dans. Dit ondersteunen kan een inleiden, zuiveren, initiatie/helen/transformeren bevorderen zijn…vb voor,tijdens of na een meditatie-, seizoen-, energieplek-,levensfase-ritueel/proces of een feest-, kursus-gebeuren en zo meer. Individueel helen/steunen via alfabet-mudra’s en –dans kan ook maar dit aanbod heet een alfabet-mudra healingsessie. Je kan dit dus aanvragen ‘life’ of ‘op afstand’. Ook het inbrengen van een specifieke energie kan ,vb een energie van verbondenheid, vreugde,loslaten enz.
Meer over alfabet-mudra, alfabet-mudra dans, vind je op de website – waar : zie bij aanbod - support dans

Het zou fijn zijn als je dit kon doorsturen. Of/en ben je geïnteresseerd in het uitwisselen van folders, ik heb een zaaltje ????

Josiane Burrick
Rapaertstraat 39
B-8310 Assebroek
België
Tel / Fax 0032 (0) 50.37.10.17
e-mail: brigidrhiannon@pandora.be 

www.brighinda-healingsounds.be

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy