Zuiveringsweek in Chateau Frandeux

Het Zonnemaanhuis (Sijsele, B)

19/02/2010

 

 

Moet je ook aan je kar trekken?
Zuiveringsweek- 19 tot 26 maart 2010
In die lange koude winterdagen met feestelijk eten is er in ons lichaam één en ander vastgelopen. Velen van ons moeten 'aan hun kar trekken', 't zijn soms lastige dagen, lijf en leden lopen stroef… Lentemoeheid noemt de dokter dat…  Maar dat kan op een plezante manier aangepakt en zelfs grotendeels vermeden worden. De nieuwe lente-energiestroom die al vroeg, in februari, begint, wordt in maart rijk en krachtig, fris en 'jong en vruchtbaar', een aanlokkelijk beeld …. Nu ja, dat zou de bedoeling moeten zijn, maar dikwijls is er in ons winterlijfje veel blijven hangen, onze gewrichten kraken een beetje, als de wielen van een oude wagen.... Alles zou eens mogen gesmeerd worden…Opruimen tot in de kleinste deeltjes van onszelf zodat er ruimte komt voor vernieuwing, dat is nu de boodschap.
Het is belangrijk om ons diep te zuiveren na de wintertijd, oude angsten te transformeren tot levenskracht, en onze cellen te laten volstromen met ontvankelijkheid, vriendelijkheid en geduld, de deugden van de lentetijd.. We gaan diep in onze levercellen op zoek naar ballast en die gaan we, via de flushtechniek van Andreas Moritz, zuiveren (meer info na inschrijving). Ons karretje kan weer vlotter bollen! 
Een duwtje in de rug, en nog veel meer...!       
In een mooi, groen en rustig landhuis in de Ardennen (Château Frandeux, onder Namen), onder begeleiding van de ervaren therapeuten Deva Utsa en Hilde Verhulst, gaan we op een natuurlijk ritme leven, meestal trager dan wat we gewoon zijn. We gaan ons diep zuiveren en terug thuis komen in de eenvoud van ons lichaam en onze ziel. We schakelen geleidelijk over op matige porties eenvoudige, zuiverende voeding. Er wordt, via oefeningen, weer ruimte vrijgemaakt in ons lichaam. We maken tijd vrij voor individuele momenten, maar ook voor het voedende voelen van de verbondenheid in de groep. Dit alles helpt fysieke en emotionele afval verbranden, wat verhelderend en rustbrengend werkt.  
Programma : Een licht verteerbare afwisseling van :Ademhalingsoefeningen – zachte yoga -oefeningen, veel dans en spontane lichaamsbewegingen, zuiverende compressen, aanraken en aangeraakt worden met eenvoudige massagetechnieken, wandelen, meditatie en korte stukken filosofie.

Inschrijvingen en/of meer info:

Hilde Verhulst

tel. 056 42 56 81

Deva Utsa

tel. 050 71 95 58

www.zonnemaanhuis.com

 

of, bij voorkeur, via e-mail:

info@hildeverhulst.be

 

Chateau Frandeux

 

Iedereen krijgt, zoveel mogelijk, een kamer alleen. Max. 22 deelnemers.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy