Werk je mee aan de groei van het nieuwe positieve magazine CHANGE Think? We zoeken adverteerders en verkooppunten...

Salt&Pepper (Herent, B)

20/02/2010

 

  

Het 1ste nummer van CHANGE Think+ ligt sinds 2/2 in de winkel! De lat voor het 2de nummer ligt zeer hoog, het nummer dat op 5/5 in de winkels ligt wordt nog beter dan het 1ste!
Daarom kijken we uit naar de 'juiste' adverteerders die passen in de redactionele context van CHANGE Think+, namelijk 'positiviteit' en 'puurheid'.

Heb je interesse om zelf te adverteren in de volgende nummers van CHANGE Think+ of ken je bedrijven, instituten, personen die daarin passen: contacteer dan Gina De Groote - gina@change2.be.
Adverteren kan op verschillende manieren, gaande van een regel- of rubrieksadvertentie tot paginagroot of in de vorm van een publireportage.

We krijgen verschillende vragen van kappers, dokters, gezondheidswinkels... om CHANGE Think+ in hun zaak te koop te leggen. Wil jij ook actief meewerken aan de verkoop van CHANGE Think+? Breng jij mee CHANGE in deze wereld? Let's think positive and CHANGE the word! Contacteer dan Ester Blockx - ester@change2.be.

Heb je zin in een dagelijkse portie goed nieuws, en in een andere kijk op het nieuws van de dag? Surf dan snel naar www.changethinkpositive.be. Je kan er ook steeds jouw eigen positieve verhaal en jouw eigen andere kijk op de dingen des levens posten. Jouw banner op changethinkpositive.be kan ook!

Wil je gewoon je zegje doen over CHANGE Think+? Heb je leuke suggesties voor de volgende nummers? Contacteer dan Ester Blockx - ester@change2.be.

 

 

Voorbeeld van een “rubriekspagina” uit de 1ste CHANGE Think +: 

 

 

 

www.changethinkpositive.be

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy