Esogetische Klankmassage en Klankworkshops

Belgisch Instituut voor KlankMassage en KlankPedagogie (Ichtegem, B)

30/03/2010

 

 


 

Belgisch Instituut voor Klankmassage en Klankpedagogie

Esogetische Klankmassage
Dit is een professionele, doelgerichte en gestructureerde opleiding. Tijdens de cursus wordt voortdurend met klankschalen gewerkt en worden alle mogelijke toepassingen aangereikt; dit zowel op het fysieke lichaam als in het energetische bereik. Bij de oefeningen krijg je de nodige theoretische uitleg van het hoe en het waarom!
Deze zomer wordt er een weekopleiding voorzien. Deze zal de eerste drie delen omvatten; in het najaar komen er dan nog twee zondagen voor het vierde deel.
Voor verdere info kun je kijken op de website www.klankschalen.be onder Esogetische Klankmassage.

Shabda - Soundhealing
Onze Ware Natuur ligt in ons meest Innerlijke Hart. Het terug verbinden met ons meest Ware Zelf is het ultieme doel van elk levend wezen. Klank is hierbij een uitstekende wegbegeleider. Door de eeuwen heen werd die zowel in het Oosten als bij ons in het Westen hiertoe ingezet. De Rishi's hebben ons Sanskriet aangeboden als meest heilige taal, een taal die bij ons meest oorspronkelijke oerbewustzijn ligt.
Tijdens deze intensieve workshop zullen we dan ook vele oefeningen zien die ons helpen als transformator en begeleider op onze Heilige Weg.
Voor verdere info kun je kijken op de website www.klankschalen.be onder Shabda/workshops.

 www.klankschalen.be 

© Arianne Weyrich

 info@klankschalen.be

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy