Welkom bij System dynamics!

System dynamics (Hasselt, B)

19/03/2010

 

                     

System dynamics beoogt de kracht en de mogelijkheden van het systemisch werk meer beschikbaar te maken voor individu, organisatie en maatschappij ter ontwikkeling van het volledige potentieel van mensen, om organisaties meer te laten stromen en voor de uitbouw van een duurzamere wereld.

System dynamics is een creatie van Ben Eyckmans, als teken van vruchtbaarheid en eerbetoon aan het leven.

                                                                   
Deze jaartraining richt zich op ieder die zich wil bijscholen in de systemische manier van kijken, voelen, denken en handelen met toepassingen in de verschillende levensdomeinen: familie, relatie, opvoeden, werk, helpen... Ze omvat zowel de basis als meer specifieke toepassingen voor privé en werk. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en de focus ligt steeds op de concrete bruikbaarheid in het dagelijkse leven en werk.
Deze training omvat 22 cursusdagen, gespreid van 1 oktober 2010 tot juni 2011.

                                                                   
Deze familie- en traumaopstellingen workshops staan open voor alle belangstellenden die een thema willen inbrengen en uitwerken met behulp van een opstelling of andere (systemische) werkvorm of het systemisch werk willen leren kennen.
Therapeuten en leidinggevenden met supervisievragen, deelnemers met vragen rond organisatiethema’s en opstellers in opleiding zijn eveneens van harte welkom.

                                                                   
 
Deze forums zijn ontstaan uit een diepe overtuiging dat het systemisch werk een belangrijke bijdrage kan leveren aan de ontplooiing van het volledig potentieel van ieder mens. Ten dienste van zichzelf, de andere en de wereld. Ze zijn een belangrijk middel om de missie van System dynamics te realiseren.
Dit is o.a. het systemisch werk voor een ruimer publiek ter beschikking stellen én verder ontwikkelen ten bate van specifieke toepassingsdomeinen en groepen.
Dit zijn de drie forums:
- Leren en opvoeden;
- Ziekte en gezondheid;
- Socio-maatschappelijk.

                                                                                  
  
Als particulier of professional met vragen rond conflicten, werk- en levenskeuzes, veranderingsprocessen, samenwerking, visie... kan je terecht bij System dynamics voor begeleiding op maat vanuit het systemisch perspectief.
We denken hierbij aan teambegeleiding, individuele en groepssupervisie, executive coaching, innovatietrajecten, diversiteitstrtaining, systemische workshops op maat...

 
Voor meer informatie en inschrijving bezoek www.systemdynamics.be of neem vrijblijvend contact op met Ben Eyckmans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  www.systemdynamics.be

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy