Aanpassing programma

School van Ayurveda (Gent, B)

23/03/2010

 

23 maart 2010


School van Ayurveda, Molenaarsstraat 111-45, 9000 Gent

Aanpassing programma:

Gratis seminar

Dr Athique kan niet eerder in Belgie aankomen en dank zij de sponsoring van www.surya.nl en www.ojas.be kan dit evenement dan toch doorgaan, zelfs gratis!

Huidaandoeningen

 Nieuwe uren: 28 maart 2010 van 14 tot 17 uur, deuren open 13.30 uur.
 
Dr Mauroof Athique, Sri lanka.

Huidaandoeningen zijn van de moeilijkste behandelbare aandoeningen. Van de meeste ga je niet dood, doch ze brengen veel ongemak met zich mee zoals jeuk, branderigheid, pijn, afschilferen etc… Ze zijn meestal niet aangenaam om aan te zien, nog minder om aan te raken. Ayurveda kent de kunst en de kunde deze huidproblemen te behandelen, maar ook in deze traditie zijn huidaandoeningen van de moeilijkste opdrachten.

Hoe begrijpt men de huid in de Ayurveda.
Wat zijn de meest voorkomende Vata, Pitta en Kapha huidaandoeningen.
Hoe is hun behandelingswijze.
Behandeling op vlak van voeding, kruiden, massage, panchakarma.

Het seminar is in het Engels.

Dokter Mauroof Athique, komt uit Sri lanka, leeft al jaren in UK. Hij studeerde zowel Ayurveda, klassieke geneeskunde als homeopathie. Hij heeft zijn eigen praktijk en is hoofd van belangrijke Ayurveda-instituten. Hij is wereldwijd een veel gevraagd spreker. Hij komt voor de tweede maal naar de School van Ayurveda. Hij is een boeiend en krachtige spreker.
 
Een niet te missen evenement voor iedereen die met Ayurveda en natuurlijke geneeswijzen bezig is. Breng vrienden en geïntereseerden mee!!
!


Unieke Ayurveda seminars

Van 5 tot 11 april

Door Dokter Shubhangee Satam uit India!

Speciale condities voor mensen die alles willen volgen.
250€ voor het seminar over kruiden, 2 kooklessen, seminar over immuniteit, man en vrouw. Voor deze condities hoort wat, namelijk storten ten laatste 31 maart op rekening: 738-0081249-82. Er wordt niets meer verrekend tijdens de workshops.

Ayurveda-consulten
Op dinsdag en woensdag tussen 10 tot 17 uur (woensdag tot 20uur), is het mogelijk van een consult te nemen bij Dr Subhangee. (maximum 15 mensen, vertaling mogelijk)
Prijs 40€ exclusief kruiden.
Maak zo snel mogelijk een afspraak via e-mail: info@lies-ameeuw.be.


Dr Shubhangee Satam
Geboren in Mumbay, deze dokteres studeerde Ayurveda (B.A.M.S.) en specialiseerde zich in de Dravyaguna of Ayurvedische kruiden leer (M.D.). Daarnaast studeerde ze een aantal jaren klassieke geneeskunde. Ze is opgeleid tot yoga instructeur. Ze heeft een eigen praktijk, maar doceert Ayurveda wereldwijd. Het is een gedreven lesgeefster die heel gestructureerd haar boodschap overbrengt. Zij komt voor de tweede maal aan de School van Ayurveda, vorig jaar gaf ze een overtuigend seminar over menopauze.

Alle seminars zijn in goed begrijpbaar engels, basiskennis Engels gewenst. Als men woorden of begrippen niet begrijpt worden die graag vertaald. Maar er is geen simultane vertaling.


Meer info: info@lies-ameeuw.be

Beide opleidingen kunnen betaald worden met opleidingcheques. (KMO en VDAB)


Gallery (meer zien? Klik hier!)© 2010 School van Ayurveda - Lies Ameeuw - Molenaarsstraat 111-45 - 9000 Gent

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy