5 dagen Geweldloze Communicatie met Eva Rambala in Houyet

Rob Daneels (Brussel, B)

11/04/2010

 

 

5-daagse training Geweldloze Communicatie met Eva Rambala in Houyet

 

 

Alle info in het Engels op www.rambala.hu/en/event/living_nonviolent_communication_moment_by_moment/25/. Een Nederlandse versie alsook inschrijvingsformulieren zijn te krijgen via rob.daneels@scarlet.be.

 

Deze training is verdiepend bedoeld, met de nadruk op "GC in de praktijk". Ze is bedoeld voor al wie op z'n minst een basisbegrip heeft van Geweldloze Communicatie. Indien nodig kun je vooraf nog eens Marshall Rosenberg's of een ander boek hierover lezen, of een korte introductie volgen.

 

Ik organiseer deze training heel graag omdat ik geraakt ben door de manier waarop Eva trainingen geeft: voor mij combineert zij op een warme en sterke manier de kracht van empathisch ontvangen én van eerlijk uitdrukken, en biedt zij inspirerende werkvormen aan om dit alles toe te passen - dus om Geweldloze Communicatie in je dagelijks leven te beleven. Ondanks mijn vele al gevolgde trainingen kan ik heel wat van haar leren.

 

Ik ben ook blij dat ik deze training voor relatief weinig geld kan aanbieden, want toegankelijkheid van dit waardevolle aanbod is belangrijk voor mij!

 

 

VERZOEK: zou je deze info willen doorsturen naar anderen die geïnteresseerd kunnen zijn? Als je dat fijn vindt, zou dat een waardevolle steun zijn.

 

 

Hartelijke groet,

 

Rob

 

 

PS Ik maak en passant even reclame voor het internationale NVC-zomerkamp, dat dit jaar van 4 tot 11 juli in Frankrijk plaatsvindt - zie http://nvcsummerfestival.com. Twee jaar geleden vond ik het een heel aangename, vervullende ervaring.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy