Tachopunctuur: een innovatieve vorm van acupunctuur zonder naalden

Evolving Clarity (Humbeek, B)

01/04/2010

 

 
 
TACHOPUNCTUUR
28–30/4/2010
Andreas Jell (voertaal Engels)
   
   
Wat is Tachopunctuur:
   
Tachopunctuur is een innovatieve vorm van acupunctuur zonder naalden. Zij maakt gebruik van coherent gerichte aandacht en/of kwantum technologische middelen. Het samengaan van de eeuwenoude wijsheid en de nieuwste kwantum technologische inzichten, leidt tot een verdieping van inzicht en begrip van de hele Traditionele Chinese Geneeskunde en een ruimer begrip van ziekte en de weg naar herstel.
   
 
De Tachopunctuur biedt ons onder andere:
   
  • Een praktisch hulpmiddel waarmee cliënten zichzelf tussen de behandelingen door optimaal en veilig kunnen ondersteunen.
  • Het biedt bijzondere mogelijkheden om veiliger en effectiever dan met naalden op systemisch niveau het lichaam-geest-complex te ondersteunen. Dit door middel van de wondermeridianen.
  • Ook de werkelijke functie van het tot nu toe weinig begrepen systeem van de wondermeridianen wordt helder.
  • De hele Traditioneel Chinese Geneeskunst komt in een breder perspectief te staan.   De werking van meridianen en acupunctuurpunten wordt helderder in het licht van de kwantum wetenschappen.
Tijdens deze nascholing krijg je heel veel informatie en vragen die je aan het denken zetten. Oude concepten worden opnieuw bekeken en vinden verdieping, nieuwe werelden gaan open. Je oefent veel met elkaar om de nieuwe vorm eigen te maken, te experimenteren met aandacht en de beschikbare materialen en aan den lijve te ervaren wat het doet. Aan het einde van deze dagen begrijp je de TCM dieper, hebben de wondermeridianen een nieuwe betekenis voor je gekregen en beheers je nieuwe mogelijkheden om er veilig en verantwoord mee te experimenteren bij jezelf en anderen.
   
   
Praktische informatie:
   
Wanneer:
  • 28/4/10 20 - 22h
  • 29/4/10: 9h30 – 18h
  • 30/4/10: 9h30 – 16h

Waar: In de cursusruimte van Evolving Clarity: Kadol 6, 1851 Humbeek (Grimbergen)

Je bijdrage:  € 290 (inclusief Engelstalig werkboek)
   
Informatie en inschrijvingen: info@evolvingclarity.be of via Liesbeth Michiels
0495/22 83 44. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving op de rekening van Evolving Clarity: 310-1249184-07. Graag ontvangen we je betaling ten laatste 5 werkdagen voor aanvang van de workshop.
  
   
Andreas Jell en zijn werk
   
Dr Jell is een Oostenrijker, wonend in Duitsland. Hij is opgeleid als Heilpractiker, Chiropractor, Psychotherapeut en Acupuncturist en verdiepte zich de laatste 10 jaar in de Kwantumwetenschappen en hun betekenis voor de gezondheidszorg. Hij gaf wereldwijd meer dan 200 seminars over het werken met Tachyon energie en ontwikkelde de Tachopunctuur. Zijn voordrachten en seminars zijn altijd vernieuwend, uiterst interessant en direct praktisch toepasbaar. Alle kennis die dr. Jell brengt is gebaseerd op een doorleefde combinatie van eeuwenoude kennis van het Sjamanisme en de Traditioneel Chinese Geneeskunst, gecombineerd met een enorme kennis omtrent de nieuwste kwantum wetenschappelijke inzichten.
   
 
We hopen je te zien op dit inspirerende weekend!
Liesbeth Michiels en Andreas Jell
   
  
Andere activiteiten van Evolving Clarity: paardencoaching – de helende reis – Quantum Touch – Eye Yoga… kan je vinden op www.evolvingclarity.be.
 
 
We zijn je dankbaar wanneer je deze informatie doorstuurt naar anderen die er wellicht interesse in hebben!
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy