AGENDA Plus en Synergio versterken de samenwerking

Uitgeverij ACCORDIA bvba / AGENDA Plus (Gent, B)

07/04/2010

 

AGENDA Plus en Synergio versterken de samenwerking
De samenwerking tussen AGENDA Plus en Synergio wordt uitgebreid. Zowel AGENDA Plus als Synergio streven ernaar om organisatoren te helpen om naar buiten te komen met hun activiteiten en het energetische meer bekendheid te geven. AGENDA Plus doet dit door een maandblad uit te geven en Synergio door zijn energetische gids en Energetische Zondagen. We hebben allebei een website. We zouden ervoor kunnen kiezen om concurrenten te zijn, maar we vinden het allebei veel aangenamer en zinvoller om samen te werken, te kijken waar de raakvlakken zijn en elkaar te versterken. Volgens ons werkt dat beter; voor iedereen. Door de samenwerking tussen AGENDA Plus en Synergio ontstaat er één grote energetische kalender of activiteitenagenda in Vlaanderen. Dit heeft als belangrijk voordeel dat organisatoren hun activiteiten nog maar op één plaats hoeven in te geven. AGENDA Plus en Synergio hopen via deze samenwerking anderen te inspireren om ook te komen tot win-win-win-situaties.

De volgende Energetische Zondag vindt plaats op 9 mei in Antwerp Expo.

Meer dan 260 organisatoren op onze website
Eind 2009 zijn we gestart met de nieuwe website van AGENDA Plus. Meer dan 260 organisatoren hebben op www.agendaplus.be reeds een account aangemaakt. We verwachten dat het aantal aanvragen voor nieuwe accounts op korte termijn sterk zal blijven stijgen, o.a. door de samenwerking met Synergio.

Het is niet haalbaar om de activiteiten van al deze organisatoren gratis te blijven publiceren in AGENDA Plus. Activiteiten van adverteerders en organisatoren die een publicatiegarantie betalen, krijgen voorrang. In tweede instantie wordt getracht om zoveel mogelijk activiteiten van leden van Synergio te publiceren. De vermelding op de website blijft gratis. Alle info kan je vinden op www.agendaplus.be/publicatiegarantie.

Lenteactie: 2+1 gratis!
Als je adverteert in AGENDA Plus in mei en juni, krijg je een GRATIS advertentie in het zomernummer (juli-augustus)! Bovendien geven we 10% korting op de twee betalende advertenties.

Voordelen:
• Het zomernummer loopt over twee maanden, dus ben je tot begin september aanwezig in AGENDA Plus.
• Je advertentie wordt gedrukt op minstens 36.000 exemplaren.
• De verspreiding gebeurt vanuit meer dan 1000 verdeelpunten in heel Vlaanderen. Je kan deze vinden op onze website op het tabblad Professioneel.
• De facturatie wordt gespreid.
 
Interesse?
Neem vrijblijvend contact op met Linda Mys via
linda@agendaplus.be
of bel haar op 0473 923 466.

Opgelet: de deadline van deze actie is 12 april.

Vriendelijke groeten

Yves Nevelsteen
namens het hele AGENDA Plus-team

Uitgeverij ACCORDIA - AGENDA Plus
Maaltebruggestraat 156A - B-9000 GENT
Telefoon: 0497 549 615 - Fax: 070 41 45 39
E-mail:
contact@agendaplus.be  

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy