Universal White Time Kristalhealing. 24 en 25 april in Deurne bij Antwerpen

Angelina Philips (Kranenburg, D)

12/04/2010

 

 
Universal White Time Kristalhealing
 
Kristallen, Edelstenen en Mineralen
 
24 en 25 april in Deurne bij Antwerpen
 
Algemene Inleiding van Angelina Philips
   
 
 
Kristallen, Edelstenen en Mineralen zijn de mooiste, fascinerendste en tegelijkertijd de meest wonderlijke scheppingen van de 1ste dimensie, het mineralenrijk. Lang voordat de oude culturen van Babylonië, Assyrië, Egypte en China ontstonden, was het gebruik van edelstenen en kristallen al bekend, zoals blijkt uit diverse opgravingen en vondsten. Kristallen, edelstenen en mineralen, stenen zoals ik ze voortaan zal noemen, vervullen een oeroude wens van de mensen om het lichaam, kleding en gebruiksvoorwerpen zoals gereedschappen te versieren met iets moois, aanlokkelijks, zeldzaams, belangrijks of kostbaars.
Tijdens de middeleeuwen schreven beroemde artsen en wetenschappers recepten uit die bestonden uit verpulverde edelstenen en mineralen, zowel voor inwendig als uitwendig gebruik. Deze geleerden discussieerden niet over het waarom, maar over de manier waarop men edelstenen het beste kon toepassen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.
 
Graag wil ik antwoord proberen te geven over de vraag hoe het mogelijk is dat zo’n “dooie” steen een genezende werking kan hebben, zij het zo beknopt mogelijk:
Al het leven heeft uitstraling, een frequentie en als je met je derde oog kunt kijken, zie je dit ook. Elk orgaan heeft een eigen uitstalling en frequentie. Als iemand ziek is (of een ziek orgaan) dan is de uitstraling, de frequentie niet zoals het hoort. Het is verstoord. Stenen zijn ook levende dingen; zij zijn in de loop van miljoenen jaren in de schoot van Moeder Aarde van een klein kristalletje uit gegroeid tot een groot kristal. Deze kristallen, edelstenen en mineralen zijn sterk verbonden met de structuur van ons lichaam, omdat zij ook de structuur van de Aarde vormen en ons lichaam uit Haar ontstaan is. Dus blijkt dat de frequentie, de uitstraling van bepaalde stenen overeenkomen met de frequentie, uitstraling van bepaalde menselijke en dierlijke organen. Als men bij een ziek orgaan de bijpassende steen draagt, kan deze in vele gevallen de werking van dat orgaan verbeteren, het is zelfs mogelijk dat de kwaal helemaal verdwijnt. Dit komt omdat de steen de straling, de frequentie van het orgaan verbetert en ondersteunt.
 
Ik ga nu nog verder…
 
Voor mij, Angelina Philips, hebben stenen mij al sinds mijn kindsheid gefascineerd. En niet alleen de kristallen en de edelstenen, maar ook de stenen die ik vond op paadjes, langs rivieren, op het strand, overal waar ik kwam vielen mij de prachtigste stenen in vorm en kleur op. Deze nam ik dan mee naar huis, waar ik ze afspoelde, liefkoosde en op de vensterbanken in mijn kamer legde. Ik voelde dat ook zij, vanuit de eerste dimensie waarin ze wonen, levend zijn en een ziel hebben. Ik voelde een band met ze… en ook dat elke steen weer anders is, een echt individu, zelfs al behoort hij tot dezelfde soort. De wezens die deze elementen*, (Kristallen en mineralen) vormen, kun je wel de zuiverste en meest pure concentratie van Licht in onze fysieke wereld noemen. Je kunt ze zien en ervaren als je beste vrienden. Zo zullen zij jou ondersteunen bij je weg die je hier op Aarde hebt te gaan.
 
* Elementen zijn enkelvoudige grondstoffen, waaruit alle andere stoffen zijn opgebouwd en die door chemische methoden niet verder zijn te ontleden.
 
Elementen in het menselijke lichaam
   
   
Een citaat uit het Edelstenen Handboek van Orpha Cochie.
 
Het is bekend dat ons lichaam bestaat uit een verzameling van elementen die verantwoordelijk zijn voor een goede staat en functie van ons lichaam. Elk levend wezen is opgebouwd uit chemische stoffen, waarin twee groepen elementen voorkomen:
 1. Elementaire bestanddelen: zoals koolstof, waterstof, stikstof, calcium, natrium en chloor. Ze zijn in grote hoeveelheden aanwezig en vormen de basis van elk levend wezen.
 2. Sporenelementen: zeldzame hele kleine deeltjes die in geringe hoeveelheden als sporen nodig zijn om een lichaam optimaal te laten functioneren, Het gaat hier om - onder andere - koper, mangaan, kobalt, zink zwavel, kalium, seleen en jodium. Wanneer deze sporenelementen niet of nauwelijks in het lichaam aanwezig zijn, ontstaan er problemen en ziekten.
 
Bij gebrek aan bepaalde elementen leidt dit tot deficiëntieziekten.
De sporenelementen spelen een zeer belangrijke rol in de biochemische functies van het organisme, ze maken deel uit van de moleculen en enzymen die de aanmaak van hormonen verzorgen. Elk tekort van een van de elementen brengt storingen teweeg die hun weerslag hebben op het functioneren van elk organisme.
 
 • Ze zijn onontbeerlijk bij de afvoer van afvalstoffen en het herstel van de cellen in ons lichaam.
 • Ze bevorderen de stofwisseling ofwel de chemische reactie bij de opbouw van ons lichaam
 • Ze beveiligen het weerstandsvermogen tegen infecties en agressieve aanvallen door micro-organismen.
 • Ze ontgiften de cellen.
 • Ze hebben grote invloed op ons geestelijke leven, ons geheugen en de verwerking van emoties.
 • Ze bevorderen en stimuleren een goede uitkomst van de energetische behandelingen en ze bevorderen de werking van homeopathische middelen.
 • Ze ondersteunen elke medische behandeling van welke aard ook.
 
Zonder deze metalen en niet-metalen die zich als sporen in het organisme bevinden, zou het leven niet mogelijk zijn.
Dus: deze kristallen, edelstenen en mineralen zijn sterk verbonden met de structuur van ons lichaam omdat zij ook de structuur van de Aarde vormen en ons lichaam uit Haar ontstaan is.
 
Je zou ook kunnen stellen dat geneeskrachtige stenen:
 • Helen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
 • Je voelt ze meteen en zijn sterk en liefdevol.
 • Ze kunnen gebruikt worden voor baby's, kinderen, ouderen, dieren, planten en de natuur.
 • Je kunt ze gebruiken om je huis te zuiveren en een hogere frequentie te geven.
 • Zij houden verschillende energieën, frequenties en kleuren in zich vast, die wij als mensen nodig hebben om in balans te komen, zoals duidelijk uit het bovenstaande blijkt.
 • Zij zijn van de Aarde en werken daarom altijd in harmonie met de Aarde.
 • Zij groeien ook mee in spiritualiteit net als de aarde.
 • Zij vangen energieën op vanuit het Universum en brengen dit naar de aarde en naar ons toe. Zij dragen daardoor een aardefrequentie en een kosmische frequentie in zich.
De opleiding Universal White Time Kristal Healing (UWTKH) is prachtig,
zeer vernieuwend van wat er al gedaan is op dit gebied en
geeft heel bijzondere resultaten.
   
 
Stenen nemen kracht op, net als jij en ik en al het andere rondom ons heen. De kracht komt vanuit het oneindige, bewegende universum en is een soort levenskracht. Deze levenskracht heeft altijd de Aarde geraakt en zal altijd de Aarde blijven raken. Deze kracht heeft onze stenen gedurende miljoenen en miljoenen jaren opgeladen. Een deel van deze kracht valt op alles en iedereen neer, net zoals regen en ook wel Prana of Chi genoemd. Andere delen van de kracht dringen zich in, of zoeken direct hun weg in al het vaste materiaal. Dit gebeurt op verschillende manieren, bijna zoals wit licht een regenboog van kleuren schept door een lens of welk soort prisma dan ook. In het kleurenspectrum dat wordt gevormd, kunnen we gemakkelijk alle afzonderlijke kleuren zien.
Maar om met het blote oog te zien hoe de verschillende stenen de kracht één voor één opnemen en daarmee de mogelijkheden van een steen te zien, is zeer moeilijk. Het is gemakkelijker als je kunt kijken met je innerlijke oog, maar nog gemakkelijker is het om gewoon de kracht van de steen te voelen met je handen. Ik geloof dat iedereen dit kan leren. In de volgende levels wordt jou hiervoor een gelegenheid geboden.
White Time Kristalhealing - Level 1 - 24 en 25 april in 2100 Deurne
Dit is het eerst deel van de opleiding tot therapeut Universal White Time Kristal Healer. In level I starten we met de kennis over kristallen en mineralen. Het zal je een dieper begrip geven over deze kristallen en mineralen en hun wereld. Ook word je ingewijd om je eigen gevoeligheid en intuïtie met betrekking tot kristallen en mineralen te verhogen.
Indien je nog nooit met healing hebt gewerkt, krijg je in deze level informatie hoe energieën en healing werkt. Je zult ontdekken dat het gebruik van geneeskrachtige stenen een fantastische holistische methode is voor healing. Deze methode is een geweldige aanvulling voor andere vormen van healing.
   
In level I leer je o.a.:
 • De kracht van kristallen en mineralen
 • Het reinigen en opladen, het dragen en opbergen van kristallen en mineralen
 • Je ontvangt een persoonlijke agaat
 • Hoe je sieraden reinigt van negatieve energieën
 • Beschermingssymbool voor in je huis
 • Speciale reiniging en healing van organen met een bergkristal
 • Het celgeheugen openen d.m.v een bergkristal
 • Steenbaden met en zonder water voor de aura, o.a. het zielebad
 • Basis steenlegging
 • Meerdere steenleggingen
 • Het opbouwen van het Nieuwe Tijd chakrasysteem
 • Chakra healing
 • Eenvoudige huisapotheek
 • Golden Movement I
 • Initiatie level I
 • Het wordt afgesloten met een diploma voor level I
 • En nog veel meer… laat je verrassen.
Universal White Time Kristal Healing level I duurt twee dagen,
Beide dagen van 10.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.
   
De kosten zijn € 295, inclusief lesboek en stenenhandboek met ziektebeelden en hoe je deze met behulp van stenen kunt behandelen.
   
Voor meer vragen over de opleiding, bel of neem contact op via mijn website.
   
Angelina Philips
Centrum Golden Movements
Tel.: *49 (0)2826 917428
GSM: *49 (0)151 50425247
Fax: *49 (0)2826 917429
Skype User: AngelinaPhilips ~ by appointment only
   
   
Agenda
   
   
Leraren Opleidingen voor UWTH
UWTH voor Kinderen en Lerarenopleiding hiervoor
http://www.goldenmovements.com/nl/whitetime/uwth_voor_kinderen.html
   
Universal White Time Kristalhealing
   
The Beyond, De Heilige Goddelijke Structuur
http://www.goldenmovements.com/nl/het-daarachter/index.html
   
   
 
De plaatjes zijn van Jan Custers, een fotograaf die bij de uitgeverij Akasha een prachtig boek heeft uitgegeven,
vol met plaatjes.
In dienst van Al Dat Is,
 Angelina Machael AnaCha’Ar
   

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy