KORTING voor Journey Intensive op 29-30 mei te Affligem

Annick Ottenburgs (Pellenberg, B)

19/04/2010

 

 

 
Na het succes van de eerste Journey Intensive in België vorig jaar, is er op 29 en 30 mei opnieuw een Journey Intensive, in De Kluizerij te Affligem. Onderaan deze mail vind je de officiële aankondiging.
 
Drie jaar geleden deed ik mijn eerste Journey Weekend en dat was de start van de grootste transformatie in mijn leven. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ik The Journey heb leren kennen en dat wens ik iedereen toe.
 
Op mijn site, http://www.journeytherapie.be/TR_getuigenis.htm, vind je enthousiaste getuigenissen van andere deelnemers aan een Journey Intensive.
 
Wil je er meer over weten? Er zijn introductie-avonden/lezingen over The Journey op:
·         27 april te Herent;
·         11 mei te Grimbergen.
 
Tijdens zo’n avond krijg je meer uitleg over The Journey en het weekend, doen we een korte oefening waardoor je kennismaakt met dit werk, kan je vragen stellen en boeken kopen.  Op www.journeytherapie.be vind je de preciese locaties en hoe je je hiervoor kan inschrijven (dat verloopt niet via mij).
 
De dagen zijn intensief: van 9u tot zo’n 20u. Alle praktische info ontvang je na inschrijving. Als je een keer deelgenomen hebt aan een Journey Intensive kan je later opnieuw deelnemen (re-sitten) voor slechts 100 euro voor het hele weekend.
 
Als je mijn naam, Annick Ottenburgs, en ID-nummer, 41517, opgeeft onmiddellijk bij je inschrijving, dan krijg je 50 euro korting. Als je mij laat weten dat je je met vermelding van mijn naam inschrijft, bezorg ik je een voucher waarmee je tijdens het Journey Intensive weekend gratis een unieke CD ontvangt – dit cadeau is alleen voor deelnemers die de naam van een Journeytherapeut opgeven bij inschrijving. Niet te missen dus!
 
Ik hoop je te ontmoeten eind mei in Affligem voor een fantastisch, onvergetelijk en levensveranderend weekend!
 
Ik ben dankbaar voor het doorsturen van deze mail naar andere geïnteresseerden.
 
Warme groeten,
 
Annick Ottenburgs
Journeytherapeut
0474/87 51 29
 
 
 
The Journey
The Journey, (in Nederland en België ook bekend als 'De helende reis') is hoogstaand transformerend en helend werk dat is geïntroduceerd door internationaal vermaard auteur, spreker en 'mind-body healing'-expert Brandon Bays. Wereldwijd wordt het erkend als een uniek en krachtig instrument voor ontwaking en bevrijding van het menselijk potentieel. Het Journeywerk heeft tevens honderdduizenden geholpenzich te ontdoen van onder meer angst, stress, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen, chronische boosheid of vermoeidheid, fysieke blokkades en ziektes, verslavingen, ongezond gedrag, misbruik gerelateerde problemen, relatieproblemen en werkgerelateerde problemen.
Met behulp van het Journeywerk hebben gewone mensen bijzondere resultaten behaald, ongeacht hun leeftijd, religie, culturele achtergrond of intelligentie. The Journey is praktisch, gebruiksvriendelijk en down-to-earth - en het brengt ware fysieke en emotionele verandering teweeg!

Advanced Skills workshop
Kun je de maandag na de Journey Intensive vrijnemen, wil je de ervaring van de Journey Intensive meteen verdiepen en extra technieken leren die Brandon en haar senior-therapeuten gebruiken... meld je dan meteen aan voor de Advanced Skills workshop met Arnold Timmerman.

Datum: 31 mei
in het Nederlands

Speciale combinatieprijs €495:

Boek voor The Journey Intensive en Advanced Skills Workshop samen en betaal slechts de combinatieprijs
Journey Intensive
met Arnold Timmerman
België 
29 & 30 mei
(in het Nederlands)
€395 / €345*
*Speciale vroegboekkorting bij boeking en betaling minstens 1
maand van tevoren.

BOEK NU
 
 
 
Ben jij klaar voor The Journey?
Stel jezelf eens de vraag of:
  • Angst en stress je parten spelen.
  • Je je voelt alsof je vastzit en weet dat er meer uit het leven te halen valt.
  • Je te kampen hebt met slechte gezondheid of voortdurende fysieke klachten.
  • Ongezond gedrag je in z’n greep lijkt te hebben, wat je depressief maakt of het leven doet haten.
  • Je meer voldoening wilt in je relaties.
  • Je nog steeds op zoek bent naar je authentieke potentie, je ware zelf.
Kom en ervaar het dynamische werk dat blijvende verandering in je leven brengt.
 
 
 
The Journey Intensive
Tijdens dit unieke en diepgaande seminar leer je de nieuwste Journeytechnieken en onderga je geleide meditaties en één-op-één-werk.
Dag 1
Onderga de Emotionele Reis
Ontwaak je ware essentie en grenzeloos potentieel terwijl je emotionele blokkades uit de weg ruimt.
Dag 2
Onderga de Fysieke Reis
Ontdek oude celherinneringen, ruim ze op en laat je lichaam zich helen.
Dag 3 (optioneel)
Advanced Skills Workshop
Leer de geavanceerde vaardigheden die Brandon en haar senior-therapeuten hebben ontwikkeld in hun privé-praktijken.

Wat anderen zeggen over The Journey
‘Brandon Bays is een opmerkelijke ziel en haar verhaal over heling en overgave is een getuigenis van de mogelijkheden van de mens. Laat je inspireren om je eigen helende reis te maken!’
Anthony Robbins, auteur van ‘Awaken The Giant Within’ en ‘Unlimited Power’
‘Dankzij The Journey ben ik frustraties en woede kwijtgeraakt die ik heel ver weg gestopt had.’
Niki Bremmers, oud-deelnemer van The Journey Intensive
‘Een levensveranderende ervaring. Traditionele psychotherapie gehad, al 10 jaar actief in de alternatieve geneeskunde maar nog nooit heb ik me zo gezuiverd gevoeld.’
Linda Goderie, oud-deelnemer van The Journey Intensive
Wat The Journey je biedt
The Journey biedt simpele, effectieve instrumenten die je in staat stellen je leven op een andere manier te leven. Je krijgt de controle terug over alle aspecten van je leven en je zult blijvende transformatie ervaren op het diepste niveau.
Het Journeywerk gaat meteen naar de oorzaak – niet alleen het symptoom – van de obstakels in je leven en ruimt die volledig uit de weg. Het biedt je een kader voor het vinden van je eigen antwoorden, echte waarheid en je authentieke zelf. Van hieruit kun je een nieuw, vrij leven starten - je bewust van je ware potentieel.
The Journey helpt je iedere uitdaging in je leven moeiteloos aan te gaan. Het geeft je de mogelijkheid om oude limiterende patronen uit je leven te bannen en in een nieuw bewustzijn te stappen – een nieuwe jij.

Bekijk hier de 'Live in Awareness' video

Beschikbaar online en in de boekwinkel
The Journey Book
The Journey for Kids Book
Freedom Is Book
CTNC
 
 
www.thejourney.com
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy