Herbronning: Coaching & Verwenweekend

Kris Janssens (Erps-Kwerps, B)

23/04/2010

HERBRONNING:
COACHING &
VERWENWEEKEND

Herbronningscoaching

Sommigen hebben al zoveel gedaan en geprobeerd, maar voelen toch geen wezenlijke verandering. Anderen zijn zich perfect bewust van wat hen dwarsboomt, maar slagen er toch niet in om er de vruchten van te plukken in hun dagelijks leven.

Zolang we blijven werken aan onszelf en ons willen verbeteren, zullen we ook steeds het tegendeel daarvan in ons versterken. Als we daarentegen onszelf tot in de kern onvoorwaardelijk leren aanvaarden, zullen we geleidelijk in een toestand van genade komen.
 
Graag help ik je in contact te komen met een toestand voorbij de pijn en de dualiteit, namelijk je pure en spontane zelf. Zo komt er weer ruimte waarin eigenwaarde, liefde en levensvreugde kunnen ontplooien.

Na mijn studies als klinisch psycholoog aan de K.U.Leuven (tot 1989), heb ik heel wat trainingen en workshops gevolgd rond Mindfulness, NLP, kwantumheling... Ook ben ik zelf het onbekende ingestapt, op zoek naar mezelf. Door mijn angsten en twijfels onder ogen te durven zien en te accepteren, heb ik een toestand van innerlijke vrijheid en blijheid mogen ontdekken. Graag wil ik je helpen om met meer vertrouwen en plezier door het leven te kunnen gaan, zowel voor jezelf als in je relaties. Dit gaat voornamelijk via een gesprek. Maar ook relaxatie, aandachtsoefeningen, visualisaties, meditaties en dergelijke kunnen daarbij helpen. Dit kan te Veltem-Beisem (nabij Leuven) of te Kapelle-op-den-Bos (nabij Mechelen).

Kris Janssens, zie www.heling.be of bel 0486-23 29 63.

Herbronningsweekend: 4-5-6 juni 2010

Even op adem komen, jezelf eens verwennen, tijd en aandacht aan jezelf geven, alles eens rustig op een rijtje kunnen zetten, zalig ontspannen... we dromen er allemaal van.

Koningsteen biedt je de gelegenheid om je die kostbare verwenmomenten werkelijk te gunnen: een waar geschenk voor je lichaam en geest, een terug voeling krijgen met wie je echt bent.

Naast het lichamelijk ontspannen bieden we heel veel aandacht aan het tot rust brengen van onze geest. Om werkelijk innerlijke vrede en levensvreugde te vinden, is het belangrijk om uit de mallemolen van het denken te komen.

Allerlei aandachtsoefeningen (o.a. Mindfulness), individuele verwenning (massage, sauna), ontspannende en verlevendigende oefeningen (tai chi, yoga, djembe) kunnen je daarbij helpen.

Zo komen we in een toestand voorbij de zorgen, waar we weer vrijuit kunnen ademen en bronnen van geluk ontdekken.

Te Koningsteen (Kapelle-op-den-Bos): www.herbronning.nu.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy