Kristallen schedels, graancirkels en Mu

Arthur van Steen (Beneden-Leeuwen, NL)

08/05/2010

Een symposium over
kristallen schedels,
graancirkels en Lemurië

The Crystal Skull Event

28 en 29 augustus 2010
Oirschot (bij Eindhoven)

Ga naar www.homeoart.nl voor meer informatie

Synergy Graancirkel Lemurian Seed Crystals

Over het event...

De belangstelling voor kristallen schedels is de voorbije decennia enorm toegenomen. The Crystal Skull Event wil een brede groep mensen laten kennismaken met de samenhang tussen diverse spirituele symbolen, legenden en werkvormen. Een sleutelrol is hierbij weggelegd voor kristallen schedels, graancirkels en de verloren beschaving van Lemurië (Mu).

De sprekers komen uit verschillende disciplines en hebben allemaal jarenlang intensief onderzoek naar deze fenomenen gedaan. Uiteindelijk zijn ze tot dezelfde conclusies en ervaringen gekomen. Daardoor sluiten de lezingen, sessies en workshops goed op elkaar aan. Deze benadering is volledig volgens de essentie van de belangrijkste gast op dit event: de ancient crystal skull SYNERGY.

Arthur van Steen

Over de organisator...

The Crystal Skull Event wordt georganiseerd door Arthur van Steen, holistisch therapeut. In zijn praktijk Homeoart biedt hij therapieën aan zoals klassieke homeopathie, balancing energy work en crystal healing. Daarnaast organiseert hij ook spirituele cursussen en reizen, voor wie meer verdieping zoekt en actief wil werken aan persoonlijke groei en zelfrealisatie.

In 2010 bestaat praktijk Homeoart 25 jaar. Meer informatie over de praktijk en alle activiteiten vindt u op www.homeoart.nl.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy