Zomeraanbod 5 ritmes en zweethutten

Therapeutische praktijk (Oostkamp, B)

17/05/2010

 

zomeraanbod 5 ritmes® en zweethutten

Dansen aan zeeDiving DeeperDansen in het bosZweethut

Dansen aan zee

zaterdag 3 juli van 19u30 tot 22u in De Panne

Dansen aan zeeBij zonsondergang komen we samen op een mooie plek aan zee. Het zand, de zon, de zee en de wind inspireren ons om heel vrij te bewegen. We kijken hoe de natuurelementen onze dans vormgeeft. Ervaren muzikanten zorgen met live drums en zang voor ondersteuning. We werken vanuit 5 ritmes® en sjamanisme.

Lees meer >

Diving Deeper - weekend 5 ritmes en zweethut

vrijdag 9 juli 19u30 tot en met zondag 11 juli 17u

Diving DeeperDiving deeper is een zomers weekend waarin we duiken in onszelf. We gaan op zoek naar schatten, delen van onszelf die we opvissen om ons leven te verrijken. Het zijn zowel kwaliteiten als onbewuste patronen en valkuilen. Het is zinvol om die onbewuste delen van onszelf te leren kennen, zo krijgen we meer zicht op ons functioneren, en dat verlicht het leven.

We werken vanuit de 5 ritmes en sjamanisme. Dansen is een mooie vorm van duiken, verdiepend en bevrijdend. We gaan de zweethut in, waar we de kans krijgen om grenzen te voelen, te exploreren en eventueel te verleggen. De zweethut geeft ons de mogelijkheid om te verdiepen en zicht te krijgen op waar het voor ons echt om gaat. Het biedt ook de kans om steun te vragen. De zomerse energie is onze inspiratiebron, het volle van de kleuren, het felle van de geuren, de expansie van de gewassen. Het mooie van de natuur, de warmte en de gezelligheid, de humor en het lachen.

Dit programma staat open voor iedereen en is een boeiende ervaring voor wie graag danst en in de natuur is.

We logeren in het kasteeldomein van Koningsteen in Kapelle-op-den-Bos, met veel ruimte om te wandelen, te genieten van de stilte van de natuur of van de ontmoeting met anderen. We overnachten in de slaapzaal. Je kan ook kiezen om een eigen tentje mee te brengen. Wie een tweepersoonskamer wenst, kan dat reserveren aan €20 per nacht extra. De maaltijden zijn biologisch en heel verzorgd.

€225 (inclusief 2 overnachtingen in slaapzaal of tent en biologische maaltijden – wie eigen kamer wenst, betaalt een supplement van €20/nacht)

Lees meer >

Dansen in het bos

zaterdag 21 augustus van 19u30 tot 22u in Meerdaalwoud Bierbeek
vrijdag 27 augustus van 19u30 tot 22u in Merkenveldbos Zedelgem

Dansen in het bosWe komen samen op een mooie en stille plek in het bos, waar de magie van de bomen, het gefluit van de vogels, de pure lucht, de aarde onder onze voeten, ons zin doen krijgen om vrij te bewegen en te dansen. Met de oerklanken van drie live muzikanten gaan we op zoek naar ons eigen ritme. We verbinden ons met de natuurelementen, met onszelf en met mekaar. In de natuur dansen, is heel bevrijdend en stimuleert onze creativiteit. We werken vanuit de 5 ritmes en sjamanisme. €16

Lees meer 21 augustus Bierbeek >
Lees meer 27 augustus Zedelgem >

Zweethut

zaterdag 5 juni vanaf 11u in Merkenveldbos Zedelgem
zondag 22 augustus vanaf 11u in Merkenveldbos Zedelgem

ZweethutDe zweethut is een krachtige zuiveringsceremonie voor vrouwen en mannen. Door te zingen, te vertellen, te bidden, ons uit te drukken in het donker, bij stoom van water dat over roodgloeiende stenen wordt gegoten, maken we contact met onze diepe kern, onze ziel. We zweten en 'smelten', zuiveren onze geest van rigide gedachten en oordelen, bevrijden ons lichaam van vastzittende emoties. We vinden opnieuw onze ware natuur, die open en vol levenskracht is. € 50

Lees meer >

 

De therapeutische praktijk is de samenwerking tussen Leen De Vuyst (lichaamsgerichte psychotherapie en 5 ritmes) en Henk Dewitte (shiatsu, voedingsadvies en integrale therapie), twee mensen die geloven in een kwaliteitsvol, energiek en natuurlijk leven.

Gevaartsestraat 48 8020 Oostkamp

Telefoon : vanuit België 0496 510 532, vanuit buitenland +32 496 510 532

Info over inschrijvingen vind je hier.

Info over onze locaties vind je hier.

Volg ons op Twitter : @leenhenk

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy