Kunstkracht 7 - Zomerprogrammatie 2010

Kunstkracht 7 (Lier, B)

18/06/2010

 

View as Web Page
 
 

Evolueren als een levende mens

Deze zomer kan je bij Kunstkracht 7 terecht voor vier 4-daagsen die elk op hun manier kunnen bijdragen tot jouw evolutie. In deze steeds heftiger tijd hebben vele mensen behoefte aan verdieping/verruiming van hun bewustzijn en aan stap-voor-stap bevrijding van dat wat hen UNIEK maakt. Onderstaand aanbod geeft daar ondersteuning in op verschillende manieren. Als je wil, kijk dan wat voor jou de belangrijkste klemtonen zijn om een volgende stap te zetten in jouw evolutie. Elke 4-daagse vindt 2 maal plaats: 1 in juli en 1 in augustus. Je kan voor elke 4-daagse apart inschrijven. Maximum aantal deelnemers per 4-daagse is 10.

Welkom!

 

Jan en Lutghart

meer info via www.kunstkracht7.be

Transformatie - 4 - daagse

Diepgaande verandering toelaten

van binnenuit

Heb je nood aan verandering in je leven? Ben je bereid naar je innerlijke overtuigingen te kijken? Wil je de waarheid horen? 


Tijdens deze 4-daagse nodigen we je uit om de diepte van je binnenwereld in te gaan. Het transformatieschilderen maakt de oorspronkelijke beweging in je los en laat daadwerkelijk zien waar jij je eigen lichtheid nog tegenhoud.

Via bewegingsexpressie laat je ‘dat wat zich wil vastzetten / weer vastgezet heeft’ opnieuw stromen en draag je het veranderingsproces mee tot in je fysieke lichaam. 

Tenslotte is daar de klank-trilling van de oertrom. Ze brengt rust en ordening in de chaos van niet-weten en herschikt, als we het toelaten en hulp durven vragen aan onze onzichtbare begeleiders.....meer info over de transformatie-4-daagse

Creatie - 4 - daagse

Je uniek-zijn in expressie brengen

Wens je meer van jezelf zichtbaar te maken? Heb je het verlangen jezelf op een speelse manier beter te leren kennen? Wil je je creativiteit verdiepen? Heb je interesse in hoe je een creatieproces kan benutten ten gunste van jezelf?

 

Tijdens deze 4-daagse nodigen we je uit om je eigen creatiekracht te ontdekken/te beleven. We werken vanuit onze eigenheid in 4 dagen naar een ‘toonmoment’ toe en maken gebruik van alle beschikbare muzisch-kunstzinnige werkvormen: drama – klank & muziek – bewegingsexpressie – beeldend werk - … .

(meer info op: www.muzischemens.be)

 

Korte initiaties in de verschillende disciplines geven je inzicht, moed en vertrouwen, om gaandeweg meer van jezelf in expressie te brengen. Je ontdekt je creatiekracht, die in wezen los staat van techniek en beheersing.

 

Deze creatiekracht is letterlijk je groeikracht.

De beweging om iets van jezelf in expressie te brengen draagt echter alleen bij aan je groei wanneer ze voorafgegaan en gevolgd wordt door de bereidheid ‘terug naar binnen’ te gaan......meer info over de creatie-4-daagse

Zuiverings - 4 - daagse

Inzicht en ervaring verwerven in het hanteren van je eigen evolutievermogen

Vraag je je soms af hoe je zicht kan houden op je eigen evolutie? Hoe je kan groeien, gebruik makend van ‘de wijsheid binnenin’? Hoe je via zelfwerkzaamheid je eigen  ontwikkeling kan begeleiden?

 

De ‘Codesleutel-kaartenset voor de Kosmische mens’ dient als eerste werkvorm in deze 4 daagse.

Door het tekenen, dansen, zien van de codesleutels komen we in contact met onze lichtheid. De 13 codesleutels van de Kosmische mens zijn elk apart vertaald in 13 dansbewegingen. Elke beweging kan onafhankelijk van elkaar worden uitgevoerd. Jan componeerde muziek bij deze 13 bewegingen. (meer info op www.jankoenders.be)

Tenslotte gebruiken we ook nieuwe en oude rituelen om de innerlijke zuivering kracht bij te zetten..... 

Meer info over codesleutels: www.lutghart.be


meer info over de zuiverings-4-daagse

Herbronnings - 4 - daagse

Het contact hernieuwen met

je innerlijke wijsheidsbron

Zin in tijd voor jezelf? Alleen en toch ook samen? Bezinnen over en beminnen van je eigen levensfilosofie? Tijd voor heelheid en wijsheid!

 

Tijdens deze 4-daagse nemen we tijd in stilte met onszelf.

Er is zoveel wijsheid in jou aanwezig!

Luister…

We verruimen de stilte door samenzang en verdiepen onze innerlijke vragen en boodschappen via systemisch werk, (al dan niet met een paard) als vertaler van ons innerlijk.

 

Je kan je baden in het leven dat wij hier leven – je bent vrij ervan te proeven; het te gebruiken als één van je inspiratiebronnen, waarmee je in je thuisomgeving jouw uniek leven verder kan uitbouwen…

Onze levensfilosofie rijken we je stap voor stap aan en van daaruit kunnen we jouw levensfilosofie ontmoeten – kan jouw en onze levensfilosofie verder groeien.

 

Een andere inspiratiebron vinden we in de Gnostiek, meer bepaald in de teksten van het Thomas-evangelie.

(meer info op: www.brammoerland.com)

 

 

 meer info over de herbronnings-4-daagse

Praktische informatie

 

Lokatie:

Alle 4-daagsen gaan door bij Kunstkracht 7 - Aarschotsesteenweg 150 - 2500  Lier - 00 32 (0)3/480 85 55

 

Begeleiding:

Lutghart Witters en Jan Koenders

 

Data:

Transformatie-4-daagse: 8-9-10 en 11 juli // 5-6-7 en 8 augustus

Zuiverings-4-daagse 15-16-17 en 18 juli // 12-13-14-15 augustus

Creatie-4-daagse 22-23-24 en 25 juli // 19-20-21 en 22 augustus

Herbronnings-4-daagse 29-30-31 juli en 1 augustus // 26-27-28 en 29 augustus

 

Gecombineerde formules:

*Tijdens een 4-daagse is er mogelijkheid tot overnachting met ontbijt, bij ons of in de buurt.

*Elke 4-daagse cursus kan voorafgaand of aansluitend gecombineerd worden met een caravan-verblijf bij ons.

Verblijfsformule: overnachting + ontbijt.

Bekijk de tarieven en verder info op onze pagina “Kortverblijf bij Kunstkracht 7”naar de website van Kunstkracht 7

Kunstkracht 7 • Aarschotsesteenweg 150 • 2500 Lier 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy