Zangvakantie in Griekenland - SING SANG SUN!

Hanne Vansant (Geel, B)

28/06/2010

 

SING SANG SUN!
Zingen in de Griekse zon. - Molyvos, Lesbos – 30 augustus tot en met 6 september 2010

Vind jij zingen ook zo fijn? Al vakantieplannen? Lijkt een weekje zingen én relaxen in de Griekse zon jou wel wat? Experimenteren met je eigen stemgeluid? Je nog verborgen talenten ontdekken?
Tijdens privéles, meerstemmige samenzang, een percussieworkshop, basisimprovisatie… met misschien zelfs een optreden als afsluiter? Schrijf je dan nu in voor onze Griekse zangvakantie!

Oh ja, ervaring en notenkennis zijn bovendien helemaal geen vereiste!

Tijdens deze workshopweek verblijf je in het Sapphohuis, op een heuvel met uitzicht over de Egeïsche zee, in het dorpje Molyvos op het Griekse eiland Lesbos.

Onder begeleiding van Hanne & Annick (zangcoaches) begin je de dag met een heuse opwarming om je vervolgens een voormiddag lang helemaal te laten gaan in de groepsworkshop (samenzang, percussie, improvisatie).

In de late namiddag is er – na de siësta/vrije tijd die je kan spenderen al luierend in de hangmat onder de olijfbomen, bij het zwembad, of al kuierend door de straatjes van het charmante havenstadje Molyvos en omgeving – tijd voor privéles. Het repertoire bestaat volledig uit nummers uit de jazz en lichte muziek. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen is er sowieso pianobegeleiding voorzien. Bij voldoende inschrijvingen wordt dit uitgebreid tot een kleine professionele begeleidingsband.

 
In de vooravond blikken we terug op de voorbije dag in een afsluitend zang- of toonmoment. Daarna is er tijd om een hapje te eten (individueel of gezamenlijk) en voor de liefhebbers om het Griekse nachtleven in te duiken.  
Er wordt ook een vrije dag voorzien om je stem, lichaam en geest na al dat zingen wat welverdiende zonnige vakantierust te gunnen. Zingen doe je immers met je hele lijf en leden.  
In de omgeving valt er heel wat te beleven en te bezoeken (burcht Molyvos, kuurbaden Eftalou, privéstrandje + zwembad op 50m van het huis, strand, boot- en ezeltochten, winkeltjes en gezellige kuierstraatjes in Molyvos en Petra…).  

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag mee komen zingen? Dan vind je hieronder alle verdere praktische informatie.

 

Wat?
• 1 week zangcoaching (persoonlijk en in groep) onder vocale en muzikale begeleiding van Hanne Vansant en Annick Crolla.
Bij voldoende inschrijvingen gebeurt de muzikale begeleiding door contrabassist Julien Fraipont en pianist Marnik Venturuzzo.
• 1 week vakantieverblijf + ontbijt (op basis van één- of tweepersoonsstudio met privé kookgelegenheid)

   
Wanneer?
Van maandag 30 augustus tot en met maandag 6 september 2010.
   
Waar?
Sapphohuis te Molyvos, Lesbos. 
- Zeezicht vanop het terras, zoetwaterzwembad + privéstrandje op 50m wandelafstand. Grote tuin rondom.
- Studio’s voor één of twee personen met badkamer (douche + toilet + lavabo), terras (voor- en achterkant) en kitchenette (kookvuur, koelkast, keukengerei,…).
   
Prijs?
• Gedeelde tweepersoonsstudio p.p./wk   € 475
• Eénpersoonsstudio p.p./wk    € 650
Excl. Vliegticket (Thomas Cook/Aegean Airlines/Olympic Airlines/… – Brussel – Mytilini) en transportkosten van de luchthaven naar het Sapphohuis (kostendelend in een taxi met 4 personen +/- € 15 p.p.).

 

Meer info of inschrijven?

 

 

Aarzel niet om ons vragen te stellen

via singsangsun@hotmail.com.

 Bekijk het fotoalbum van het Sapphohuis

 

 

   

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy