Drie zomerintensives om je leven te veranderen!

Spirit Coaching (Hengelo, NL)

29/06/2010

 

 

Drie zomerintensives om je leven te veranderen!

 

'Transformatie 5-daagse'
Leven vanuit je ware kracht

Deze intensive is er voor iedereen die ernaar verlangt om vanuit innerlijke Waarheid te leven en daadwerkelijk doelen te bereiken.
De Transformatie 5-daagse haalt je uit je cocon en transformeert oude conditioneringen tot op celniveau.

 

 

7- daagse intensive 'De Zevensprong'
Van ‘Doen' naar ‘Zijn'

Bereid je voor om Jezelf met al je kracht, liefde en licht te ontmoeten. Dit opdat je dromen waarheid zullen worden en je je levensmissie kunt gaan leven.
Vaak identificeren we onszelf met wat we doen. Maar wat we doen is niet wie we in wezen zijn. Op het moment dat je in staat bent om echt te zijn, voorbij gedachten en emoties, zonder oordeel, ben je helemaal vrij. Dan ben je niet meer afhankelijk van meningen van anderen en van goed of fout. Je bent en dat is alles. Je kunt als het ware dwars door de illusie heen kijken, waardoor er rust is en eindeloos veel liefde.

 

 

5- daagse intensive (H)erken jezelf
Wees wie je werkelijk bent

Wie ben je? Heb je contact met het blije en onschuldige kind dat binnen in je woont? Heb je jezelf lief? Hou je echt onvoorwaardelijk van jezelf of ben je in een eeuwig durende strijd met jezelf verwikkeld? Als een soort van puber die overal tegenaan schopt en zich afzet tegen alles wat er om hem heen gebeurt?   
Deze intensive is een vervolg op de 3-daagse intensive 'Heel Jezelf'. In deze intensive krijg je meer inzicht in gaan we verder met het verwerken van alles wat er in onze jeugd is gebeurd. Met name de late jeugd staat centraal. De focus ligt hierbij ook op de liefde en hoe wij als kind hebben geleerd daarmee om te gaan. Deze intensive zal zowel ervaringsgericht als een stuk theoretisch zijn.

 

Kijk op www.spirit-coaching.nl voor meer informatie.

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy