Workshop Quantum Touch - Eye Yoga - familieopstellingen: getuigenissen

Evolving Clarity (Humbeek, B)

28/08/2010

 

QUANTUM TOUCH – EYE YOGA – FAMILIEOPSTELLINGEN: GETUIGENISSEN 

1. Quantum Touch workshop

“Fantastische workshop! Wat een ervaring! Organisatie en accommodatie excellent! Zeer sterke verbondenheid binnen de groep dankzij het aanwezige ZIJN van Liesbeth. Je krijgt als het ware een licht in je mee. Ik ben zo dankbaar! Ik ga Quantum Touch inlassen in mijn leven. Het is een fantastisch gevoel: je voelt energie ‘stromen’ terwijl je vredig, rustig wordt. Ik hoop het ‘licht’ voor altijd te behouden. Nooit gedacht dat het ‘geven’ zoveel voldoening kan schenken.“
N.V. uit Grimbergen
 
“Eindelijk een makkelijke methode waarmee ik onmiddellijk aan de slag kan die wordt aangereikt tijdens de workshop. Helder! Werkt rustgevend en is liefdevol. Het wordt op een gestructureerde, rustgevende en hartelijke manier gegeven in een mooie, lichte ruimte die rust en harmonie uitstraalt.”
F.H. uit Leuven
 
 

Voor meer getuigenissen en praktische info i.v.m. de workshop,  interactieve avonden en behandelingen Quantum Touch: klik hier.

 

2. Eye Yoga workshop

“Twee dagen na mijn rugoperatie kreeg ik zeer intense hoofdpijn. Na enkele dagen stuurde de neurochirurg me naar huis om te herstellen van mijn rugoperatie en hoopte dat de hoofdpijn vanzelf zou verdwijnen. Dat gebeurde jammer genoeg niet en het had een ingrijpende impact op mijn leven: na 5 à 6 uur wakker zijn, was de pijn niet te dragen en kon ik niets meer vatten. De enige oplossing – naast spierontspanners – was 2 uren slapen waarna ik de rest van de dag verder kon. Na een viertal maanden van medische onderzoeken gaf de neurochirurg het op: ‘ik ben ten einde raad: het zal over zijn, als het over is’. Na de workshop was mijn hoofdpijn weg én is voorgoed weggebleven! Kort nadien kon ik terug gaan werken en geniet ik terug 100 % van mijn leven”
Liesbeth (Evolving Clarity- Humbeek)
 

“Sinds jaren is mijn contact met mijn moeder vertroebeld. Op een vaak impliciete manier eist mijn moeder dat ik haar help. Het irriteert me, haalt me uit balans, bezorgt me rug- en nekpijn. Via een Eye Yoga-behandeling van Liesbeth werd het me duidelijk wat ik hieruit te leren heb en heb ik een veel vlotter contact met mijn moeder”
Edith (Nederland)

 
 

Voor meer getuigenissen en praktische info i.v.m. de workshop,  interactieve avonden en behandelingen Eye Yoga: klik hier.

 

3. Familieopstellingen

 Johan Warmenbol en Titine Migon

Wanneer jij te maken hebt met een situatie die om opheldering vraagt of die geen perspectief (meer) biedt en je wilt dat de dingen in beweging komen dan komen wij samen om in wederzijds respect op een schaalmodel van de werkelijkheid aan het licht te brengen wat jou kan helpen maar wat je nog niet kon zien en kan beweging geïnitieerd worden zodat het leven terug gaat stromen.
 
 

Voor meer kadering en praktische info i.v.m. de avond-workshop: klik hier.

4. Liesbeth Michiels: bezielster van Evolving Clarity

Liesbeth Michiels is een gepassioneerde gecertificeerde beoefenaar Eye Yoga® en gecertificeerde beoefenaar en lesgever Quantum Touch®. Ze heeft enthousiast ook al 2 maal deelgenomen aan de workshop Tachopunctuur. Ze blijft zich verder verdiepen en vervolmaken via internationale workshops van deze boeiende, speelse, krachtige en aanvullende methodes. Ze begeleidt healing cirkels die een mogelijkheid om je aangeleerde technieken van lichaamswerk verder te verfijnen, feedback te krijgen en ervaringen met elkaar te delen. Via coaching begeleidt ze je op je levenspad en via sessies massage en quantum water healing reikt ze je een heerlijke ontspanning aan.

            
  

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy