De geheimen van de levensbloem

Divine Heart (De Meern, NL)

26/09/2010

 

 

 
 
 
 
Creatief gereedschap voor persoonlijke groei en inzicht
 
Afbeeldingen van de levensbloem kom je tegen op tempelmuren van oude beschavingen over de hele wereld, zoals in het oude Egypte, in Azië en in Zuid-Amerika.
Dit kan geen toeval zijn en wijst erop dat de levensbloem kennis herbergt waar de oude volkeren van op de hoogte waren. Deze kennis is eeuwen geleden verloren gegaan maar gelukkig de laatste decennia weer herontdekt door de wetenschap.
 
Tijdens de workshop zullen we leren de levensbloem te tekenen en ontdekken we dat de levensbloem een geometrische blauwdruk bevat van al het leven op aarde.
 
 
 
 
 
Vervolgens gaan we ons bezighouden met het tweede geheim en zal blijken dat we met behulp van de levensbloem datgene kunnen creëren wat we echt willen bereiken op het gebied van persoonlijke groei en spiritualiteit.
Neem behalve de wens om jezelf te ontwikkelen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid, ook een passer, liniaal en kleurpotloden mee naar de workshop.
 
Over Karin Thomas
 
Zolang als ik me kan herinneren houd ik mij al bezig met de ontdekkingstocht naar de oorsprong van ons bestaan. Na de studie Muziekwetenschappen heb ik een lange tijd als administrateur gewerkt, waarvan de laatste jaren als zelfstandige. Vier dochters, vele cursussen en Egypte reizen later besloot ik in 2008 het roer om te gooien. Inmiddels had ik mij verdiept in de meest uiteenlopende takken van wetenschap en spiritualiteit, waardoor ik een verbinding kon gaan maken tussen hart en hoofd, oftewel gaan begrijpen wat ik altijd al voelde. Ook mijn liefde voor geometrie komt hieruit voort.
 
Als een echte ‘ongelovige Thomas’ altijd op onderzoek naar mijn waarheid zijnde, stimuleer ik graag de mensen om mij heen hun innerlijke ontdekkingsreis te aanvaarden.
 
De huidige tijd is zo heerlijk spannend. Wetenschappers die ontdekken wat de wijsheidtradities altijd al beweerden waardoor beide gezichtspunten in elkaar geschoven kunnen worden en de bewijzen op tafel liggen dat alles en iedereen met elkaar verbonden is, daadwerkelijk één is.
 
Naast het geven van workshops en het tekenen van levensbloemen, heb ik in 2009 een spannend kinderboek geschreven over deze materie en lespakketten ontwikkeld voor het basis en voortgezet onderwijs.
 
Data najaar 2010:
De Meern Utrecht:
Zaterdag 2 oktober
Donderdag 14 oktober
Donderdag 11 november
Donderdag 9 december
Zaterdag 11 december
 
Harderwijk:
Donderdag 23 september
Zaterdag 20 november
 
Als je zelf een groepje cursisten bij elkaar brengt, is het ook mogelijk een extra datum in te plannen op een locatie bij jou in de buurt.
   
   
   
 
 
Karin Thomas is tevens auteur van het kinderboek Isa en Max en het vliegende skateboard.
   
 
 
 
 
 
Voor meer informatie zie de website

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy