Yin Yang Yoga, Zen-Shiatsu en Jin Shin Jyutsu te Leuven en Antwerpen

Cambiamento (Heverlee, B)

10/09/2010

Trefwoorden: Yin Yang Yoga, Zen-Shiatsu, Jin Shin Jyutsu, Cambiamento

 

Programma vanaf september 2010
 
Yin Yang Yoga
 
Shiatsu
 
Specials
 
 
Voor meer informatie ga naar:
of bel: 0476 / 91 72 99
 
 
Yin Yang Yoga
10 lessenreeks Yin Yang Yoga te Leuven                            vanaf woensdag 6 oktober, 20u-21u30
In Yin Yang Yoga combineren we de rustige en zachte aanpak van yin yoga met de actievere stijlen van yang yoga. De yinne oefeningen hebben meer effect op het bindweefsel en het energetische lichaam (meridianen, chakra’s, e.a.), terwijl de yange oefeningen vooral gericht zijn op de spieren, de structuren en de kracht in ons lichaam.
 
Yin Yang Yoga Special Topics
Meridiaanyoga (Antwerpen)                                                   zaterdag 30 oktober 2010, 10u-17u
De energie in ons lichaam loopt door onze energiebanen of meridianen. Hoe vlot de energie hierdoor kan stromen bepaald hoe het met ons is gesteld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. We kunnen deze energie stimuleren en harmoniseren door eenvoudige oefeningen.
Yogadag rond de ademhaling (Antwerpen)                      zondag 28 november, 10u-17u
Tijdens deze dag ga je, met behulp van zachte oefeningen, op zoek naar hoe je ademt. Door zelf op onderzoek te gaan leer je de verschillende blokkerende patronen herkennen en leer je hoe je deze patronen kunt loslaten, zodat je adem terug vrij kan bewegen. Zo kom je terug bij je natuurlijke volle ademhaling, waarbij heel je wezen door de adem wordt opgeladen met energie.
 

 
Shiatsu
Introductie Zen-Shiatsu (Antwerpen)                                  zondag 19 September, 10u-17u
Het is niet zo moeilijk om shiatsu te leren, en je kan deze vorm van massage gemakkelijk en snel toepassen, zowel in familieverband als bij vrienden en collega's. Tijdend deze introductie raak je vertrouwd met de basisprincipes en -technieken van shiatsu. Je leert voeling krijgen met de energiestromen in het lichaam en krijgt oefeningen mee om je eigen energiestroom te stimuleren. Je oefent enkele basistechnieken in, zodat je na deze cursus al een ontspannende massage kan geven.
 
Shiatsu Opleiding (1e cyclus) (Antwerpen)                        start donderdag 14 of zondag 24 oktober
De Zen-Shiatsu opleiding van het Oost West Centrum is gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden, kwaliteit van Zijn en zelfstandigheid die nodig zijn om een praktijk als shiatsutherapeut te kunnen voeren. In deze opleiding wordt ook veel aandacht besteed aan energetisch lichaamswerk en meditatie, voorwaarde om steeds krachtiger en gevoeliger te worden, meer vertrouwd te raken met eigen energie en het versterken ervan. Kortom om eigen energie te kunnen beheren vooral ook in de verbinding met de ander.
 
Jin Shin Jyutsu Introductie (Leuven)                                     zaterdag 18 September
Jin Shin Jyutsu™ is een manier om via eenvoudige handgrepen (b.v. het vasthouden van de vingers of het leggen van de handen op speciale deblokkeringspunten) energie die vastgezet is in het lichaam weer te laten stromen, zodat ons lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwicht kan worden hersteld. Jin Shin Jyutsu is zeer eenvoudig en overal en voor iedereen toepasbaar.
 
Gemberdag (Leuven)                                                                  zaterdag 15 januari, 10u-17u
Gembercompres is een Japans volksgeneesmiddel. De intense warmte en ontgiftende werking van de gember dringt diep door in je lichaam, verwarmt, ontspant en helpt je lichaam afvalstoffen afvoeren.

 
 
Voor meer informatie ga naar:
of bel: 0476 / 91 72 99

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy