Relatiekompas is een inspirerend concept

Relatiekompas (Wolvertem en Haasrode, B)

03/10/2010

 

 
 
 
Maak een zelfkennisreis die het pad opent naar je geliefde.
Relatiekompas is het enige ‘relatiebureau’ dat een combinatie maakt van vorming, coaching en toewijzing van partners. waardoor er écht contact ontstaat en waar we partners toewijzen waarmee het klikt. Het is een vernieuwend ontwikkelingsgericht datingconcept dat singles samenbrengt in een kader van zinvolle communicatiethema’s,
 
Het klassieke denken in het vinden van een nieuwe partner is tot nu toe enkel 'matchen': iemand vinden met zoveel mogelijk gelijke eigenschappen als jezelf. Datingsites en relatiebureaus worden daardoor een recruteringsbureau van kandidaten die zgn. ‘bij je passen’. Dit is een ontaarding van natuurlijke ontmoetingen. De single komt in een spiraal terecht van hopeloos zoeken. Veel avontuur, maar weinig diep geluk en liefde. Wat we in ons denken missen, is dat het vinden van een partner, naast een match vooral ook een weg is van elkaar leren kennen. Een weg van relatievorming, een reis naar de ander, die begint met een zelfverkenning. Een partner vinden is jezelf samen met de andere ontwikkelen en zo leren in relatie staan. De geschikte partner vind je vanuit dit gebeuren als een van vanzelfsprekend geschenk. Als dat er standaard bijhoort, krijg je een ontwikkelingsgericht relatiebureau. Relatiekompas kiest voor de unieke originele aanpak, waardoor de instapdrempel laag is.
 
Relatiekompas wil ik aanbevelen aan elke single, die relatiegericht is, en zich tegelijk wil ontplooien in de kunst van het existentieel welzijn.
Zit je met een van volgende vragen?
·        Ben je single en loop je verloren in het dating-landschap?
·        Hoe en waar waardevolle contacten leggen?
·        Wil je partners toegewezen worden?
·        Wil je graag bijgestaan worden door een deskundige relatiecoach?
·        Ga je een relatie aan en wil je meer inzicht krijgen om optimaal te slagen?
·        Of, wil je (een tijdje) single blijven?
Hoe kan je je leven bekwaam en bewuster uitbouwen als single ?
 
Relatiekompas is een inspirerend concept. Naast het vinden van de Liefde en je geliefde leer je tegelijk over emotionele intelligentie, zelfvertrouwen en communicatie- vaardigheden. Relatiekompas is een uitstekend uitgangspunt voor het vinden van een partner en een geslaagde relatie. Relatiekompas toont aan hoe je op een waarachtige manier de partner vindt zonder jezelf in dat proces te verliezen.
‘Daten’ wordt nu een persoonlijke spirituele reis zonder frustraties op te lopen.
Je kan je inschrijven voor een  exploratiegesprek in Relatiekompas (intake) door een mailtje te sturen naar info@relatiekompas.be of rechtstreeks online via de website,
en door overschrijving van 90 euro op rekening 063-4787906-21, met vermelding van je naam, telefoonnummer en e-mailadres.
Je bent dan lid en kan aan alle evenementen deelnemen.
Voor wie zich nu inschrijft bij Relatiekompas, en voor wie helpt aan de verspreiding van Relatiekompas, is er zelfs een interessante verrassing in petto!
Een hartelijke groet,
Christine Vancouillie

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy