School van Ayurveda vzw Gent, reeds 12 jaar!

School van Ayurveda (Gent, B)

30/09/2010

 

29 september 2010


School van Ayurveda vzw Gent, reeds 12 jaar!
Molenaarsstraat 111-45, 9000 Gent


Tweejarige therapeuten-opleiding

Start zondag 3 oktober

Ayurveda staat voor Ayur (leven) en veda (weten). Traditioneel vertaalt als de “kennis van het leven”. Beter zou zijn: “Weten hoe te leven”.

Meer info vindt u hier.

Eenjarige massage-opleiding

Start donderdag 14 oktober

In Ayurveda behandel je niet alleen met voeding en kruiden maar ook met olie. We noemen dat graag massage maar in Ayurveda zijn oliebehandelingen veel ruimer dan wat wij verstaan onder massage. Bij ons is massage gekoppeld aan ontspanning. Ayurveda kent echter een hele reeks therapeutische oliebehandelingen. Deze behandelingen kunnen als behandeling op zich worden toegepast, sommige ook bij wijze van relaxatie. De meeste behandelingen zijn echter een onderdeel van de hele Ayurvedatherapie, naast aangepaste voeding en kruiden. Ze vormen ook een onderdeel van de panchakarma.
Meer info vindt u hier.

Eenjarige gynaecologie-opleiding

Start 7 oktober

Een prachtige opleiding waar je alles leert over de vrouw in iedere stage van haar leven. Vrouwen zijn meer verbonden met het leven en vragen daardoor meer zorg. Een complete opleiding over het vrouw zijn, moeder zijn, baby's en kinderen. Een mooie en unieke specialisatie. Gegeven door een team van Middle sex universiteit in Londen, dus een opleiding van het hoogste niveau
Meer info vindt u hier.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die basiskennis heeft van Ayurveda of van vrouwengeneeskunde.

Eenjarige coach-opleiding

Start 9 november

Coachen betekent (het van) mensen begeleiden via communicatie. Er zijn verschillende niveaus van coachen: “taakgericht” , “ontwikkelingsgericht” en “zijnsgericht” coachen. 
Tijdens de opleiding worden de drie vormen van coachen aangeleerd en geoefend. 
Ayurveda brengt mensen terug bij hun ware aard en dat gebeurt via het lichaam naar de geest. Er wordt gewerkt met voeding, kruiden, levensstijl en massage. Voor sommige mensen betekent dat een omzwaai in het leven. Het is dan ook belangrijk voor de therapeut dat hij zijn cliënten goed kan begeleiden bij de uitvoering van een voorschrift. En dat op een ecologische manier, zowel voor de therapeut als voor de cliënt.
Meer info vindt u hier.


Mooie opleidingen die je meer voldoening in je leven kunnen brengen en zelfs nieuwe beroepsmogelijkheden. De school van Ayurveda legt het accent op de ervaring. Op die manier heb je een betere integratie van de stof en verlopen de lessen steeds leuk en interactief. Door onze creatieve leerstijl leer je niet alleen een hoop theorie maar open je ook een aantal innerlijke deuren, zodat iedere opleiding ook een brug kan zijn naar iets nieuws.

Reeds meer dan 100 mensen zijn bij ons afgestudeerd en werken nu part time of fulltime time met Ayurveda. Je kunt deze mensen steeds contacteren of een persoonlijk consult nemen of een massage en dit op dit adres. 

Wil je graag deelnemen aan een van onze opleidingen of heb je nog vragen?..... Neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Via mail, of 051 51 07 66 of 0477 57 11 84

Download onze nieuwe brochure "2010-2011" hier.
Wens je de brochure per post te ontvangen, bezorg ons dan je adres.

Gallery

(meer zien? Klik hier!)© 2010 School van Ayurveda - Lies Ameeuw - Molenaarsstraat 111-45 - 9000 Gent

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy