Zelf-ontwikkeling met Klassieke Homeopathie

Angela Boeringa, Zelem (B)

20/10/2010

Trefwoorden: klassieke homeopathieZelf-ontwikkeling
met Klassieke Homeopathie


De 7 niveaus van perceptie.
(Indiase methode)
Weet je dat Klassieke Homeopathie ook een manier kan zijn om jezelf te kennen?
Dat het een weg naar bevrijding kan zijn, van hetgeen je belemmert om je volledig potentieel te leven?
 
Iedereen heeft een specifieke manier van omgaan met de realiteit; vaak een gefixeerde manier, d.w.z. steeds dezelfde. Dat kan heel stressvol zijn en signalen en symptomen produceren die we ziekte noemen.

Deze specifieke manier van omgaan met de realiteit komt voort uit je perceptie van jezelf en de wereld om je heen. Het beïnvloedt wat je weet, wat je denkt, wat je voelt, wat je droomt, waar je bang voor bent, etc... Ze maakt je tot wie je bent.

Via je klachten, je dromen, de situaties in je leven, etc. gaan we op zoek naar de onderliggende sensatie die maakt dat jij jezelf en de wereld rond je waarneemt zoals alleen jij dat doet.

Het eerste consult duurt 2 uur en biedt je gelegenheid om dieper in jezelf te voelen, connectie te maken met de sensatie, deze in het nu te ervaren en in woorden uit te drukken (geen analyse dus, maar spontaan).

Omdat we op dit niveau connectie maken met alle andere bestaansvormen in het universum, kan deze expressie onlogisch en onzinnig klinken, maar het is van grote waarde. Ten eerste heeft de bewustwording hiervan een helend effect.
Ten tweede wordt hier het passende homeopathisch middel duidelijk, wat je zodanig in je kracht zet dat fysieke/ mentale klachten kunnen verdwijnen en je in staat bent om meer en meer je aangeboren potentieel te leven.

De opvolgingen duren ongeveer een uur en worden om de 2 à 3 maanden herhaald. Tijdens deze momenten blijven we kijken hoe je als geheel evolueert en welke aanpassingen er nodig zijn m.b.t. het homeopathisch middel.


Voor meer informatie:
www.klassiekehomeopathie.vpweb.be

Angela Boeringa
Tel. 0477-505954Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy