Informatie over De Nieuwe Tijd

De Nieuwe Tijd, Breda ( NL)

21/10/2010
Elke 10e besteller van een van onderstaande boeken krijgt GRATIS een tweede boek naar keuze.

Wanneer je een van onderstaande titels Anders Ziek in de Nieuwe Tijd of Kinderen van deze Nieuwe Tijd bestelt via onze website en je bent de 10e besteller, dan krijg je een tweede boek uit onze serie titels kado. Dit betekent dan ook dat de 20e, de 30e besteller enz. een boek naar keuze mag uitzoeken.

Een prachtig kado voor de feestdagen."Anders ziek in de Nieuwe Tijd" - Angel

Iedereen is wel eens ziek of voelt zich wel eens niet lekker. Zou hier iets aan ten grondslag liggen? Met andere woorden, waarom worden we eigenlijk ziek? In dit boek wordt op een zeer heldere en  begrijpelijke wijze uitgelegd wat er is gebeurd voordat we ziek worden. Ziekte zegt iets over onze geestelijke staat, dus is er ook iets aan te doen door te begrijpen waarom we ziek zijn geworden. Als we de vinger kunnen leggen op de oorzaak van de ziekte, dan zal je onderbewuste de oorzaak weghalen. Ja, we kunnen onszelf dus echt genezen. Vergeet niet dat we soms al te ver zijn afgedwaald, maar als je begrijpt waarom je ziek bent dan is de genezing nabij.

Bestel dit boek
"Kinderen van deze Nieuwe Tijd" - Angel

Wie heeft zich niet eens afgevraagd waarom wij in deze tijd rondom 2012 zoveel bijzondere  kinderen hebben. Kinderen die ogenschijnlijk over meer wijsheid beschikken dan generaties geleden. Er zijn in deze tijd ook vele volwassenen onder ons, die zich kinderen van deze Nieuwe Tijd kunnen noemen. Noem het kinderen met een missie om de aarde te helpen bij de omslag naar een hogere staat van bewustzijn. In dit boek wordt de zin van het leven en deze bijzondere tijd omschreven en alle veranderingen die we als mens meemaken.


Bestel dit boek


 
Onze boeken gaan over de bijzondere tijd waarin we leven. We worden ons steeds bewuster en willen onze vragen die we hebben over onszelf en het leven beantwoord zien. Alle boeken zijn geschreven vanuit het diepe gevoel en vormen de waarheid die voor iedereen toegankelijk is door je hart te raadplegen. Je gevoel is de meest bepalende factor bij het duiden van of iets waar is of niet.

Als je wilt meedoen met deze aktie dan kun je de boeken bestellen via onze website www.denieuwetijd.nl of www.uitgeverijbluelight.nl. Natuurlijk zijn de boeken ook via de boekhandel te verkrijgen, maar dan is het niet mogelijk om aan deze aktie mee te doen.

Dus wanneer je het boek “Anders ziek in de Nieuwe Tijd” of “Kinderen van deze Nieuwe Tijd” bestelt via onze websites, stuur dan een mail naar info@denieuwetijd.nl om je tweede keus van een Nieuwe Tijdsboek kenbaar te maken. Vergeet niet je gegevens te vermelden, zodat wij als je in aanmerking komt voor een tweede boek het je ook kunnen toesturen. Deze actie duurt tot 31 december 2010.Sinds kort zijn wij naast de www.denieuwetijd.nl de site www.warevoeding.nl gestart.
Marjon van Vliet die met de afronding van haar boek Ware Voeding bezig is, geeft alvast een voorproefje op haar site om alles op het gebied van voeding tegen het daglicht te houden. Alle antwoorden en inzichten vond zij via haar diepe gevoel.


Ware Voeding” is een prachtig boek dat de lezer inspireert tot zelfonderzoek voor alles wat met voeding te maken heeft. Deze manier van schrijven over voeding is nog niet eerder vertoond. Deze keer niet via allerlei bekende benaderingen van voeding zoals men denkt en vindt dat het moet, maar de lezer wordt uitgedaagd zelf vele onderwerpen op het gebied van voeding opnieuw te bekijken en tegen het daglicht te houden. Verrassend en prikkelend zijn woorden die nog tekort schieten. Als je werkelijk weer bij je vitaliteit wilt komen en alles eens heel anders wilt leren zien dan is dit boek een fantastisch hulpmiddel. Vind de antwoorden in jezelf over wat werkelijk voedzaam is voor jou.

"Ware voeding" - Marjon van Vliet
160 pagina's, afmeting 175 x 295 mm, geïllustreerd met foto's, € 24,95

Bij het vooraf bestellen van het boek Ware Voeding
GRATIS workshop Ware Voeding van 1,5 uur t.w.v. € 35,--Marjon geeft je in haar workshop een nieuwe kijk op wat werkelijk voedzaam is. Ze geeft eye openers die je nooit voor mogelijk hebt kunnen houden. Je wordt uitgedaagd om alles eens vanuit een heel andere hoek te bekijken en te voelen. Zoals met alles weet jouw gevoel wat goed voor jou is en in deze workshop kun je dat zelf gaan ontdekken. Marjon vertelt met humor, plezier en enthousiasme over haar inzichten over voeding. 


Plaats nu alvast je bestelling voor het boek Ware Voeding en je krijgt een GRATIS workshop Ware Voeding van 1,5 uur t.w.v. € 35,-- kado.Je kunt je opgeven door te mailen naar info@warevoeding.nl.
Zodra het boek “Ware Voeding” is uitgegeven krijg je bericht over de gratis workshop en de ontvangst van het boek. Deze actie stopt zodra het boek in de winkel te koop is.Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe informatie en actuele columns op onze sites www.denieuwetijd.nl en www.warevoeding.nl  dan kun je je rechts bovenaan aanmelden door te klikken op updates in je mailbox of RSS feed . Bij nieuw geplaatste columns en informatie ontvang je dan automatisch een mail.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy