De 7 universele wetten van succes, geluk en overvloed

Ineke Van Lint, Aalst (B)

18/10/2010


Je bent van harte uitgenodigd op 4 en 5 november in Aalst voor de workshop:

"De 7 universele wetten van succes, geluk en overvloed"

Om succes te bereiken denken we dat we hard moeten werken. Succes gebouwd op strijd put ons uit. Het brengt ons misschien materiële welvaart, maar het innerlijke gevoel van diepe voldoening zal ons ontbreken.

Spiritualiteit wordt ver weggehouden van succes in het dagelijkse leven, maar dit is een grote vergissing. Vele mensen denken dat succes vooral materieel is van aard, en kan afgemeten worden aan geld, prestige en een overvloed van dingen. Maar alleen materiële overvloed geeft geen blijvende voldoening.

Het succes dat we nastreven omhelst immers ook de bekwaamheid tot liefhebben, tot mededogen, tot vreugde kunnen voelen en rondom zich verspreiden, tot het voelen van een diepe verbondenheid met de creatieve kracht van het universum, en het aangename besef dat ons leven tot iets dient.

Om in contact te treden met het universum, is het essentieel om de spirituele wetten te kennen en te volgen. Als we ze toepassen, plaatsen we ons in harmonie met de natuur. Elke andere manier van leven leidt tot strijd en inspanning.

Men spreekt van wetten. We zouden het ook principes kunnen noemen. Het zijn wetten of principes die de manifestatie van de onzichtbare geest in de zichtbare materie organiseren en beheren.

Doorheen de 7 wetten treed je in contact met de mechanismen van de natuur.
Als je bewust de spirituele wetten in je leven tracht toe te passen, roep je eigenlijk de kracht en intelligentie van het universum in dat je steunt om succes en overvloed in je leven te creëren.

Dit is de sleutel om de intelligente kracht van het universum voor jou te doen werken: je erop afstemmen via het toepassen van de 7 wetten.

Alle spirituele tradities bevatten diezelfde wetten van succes, maar het is de oude traditie van de Veda die ze 5000 jaar geleden in haar meest zuivere vorm in India formuleerde. Deepak Chopra diepte deze wijsheid weer op en verspreidde ze over de wereld in zijn boeken.

De 7 spirituele wetten zijn gebaseerd op het feit dat elke mens een lichaam, een geest en een intellect bezit. De geest predomineert want verbindt ons rechtstreeks met de bron, met het Veld van Alle Mogelijkheden.

Hoe sterker die band, hoe meer we kunnen genieten van de overvloed van het universum, dat is georganiseerd om onze verlangens en wensen in te willigen. We lijden alleen maar in de mate dat deze band verbroken of afgebrokkeld is.

Het is de goddelijke intentie van het universum dat elk menselijk wezen succes zonder grenzen zou kennen. Succes is dus volledig natuurlijk, het is de essentie van ons wezen.

Als we afzien, pijn hebben, geen succes hebben, arm of ziek zijn of ons eenzaam voelen, zijn we afgesneden van onze goddelijke bron. Deze band verbreken veroorzaakt geen enkele schade aan het Veld van Oneindige Creativiteit, maar beperkt wel enorm de kansen van een persoon in zijn eigen leven.

In deze workshop worden de 7 universele spirituele wetten één per één grondig uitgelegd, met concrete toepassingen voor je dagelijks leven. We kunnen die wetten best volgen als we onze wensen willen zien uitkomen en een gevoel van succes en voldoening willen bekomen in ons dagelijks leven.

Succes, vanuit spiritueel oogpunt gezien, houdt rechtstreeks verband met het respecteren van die 7 wetten.
 
De workshop gaat door te Aalst op donderdag 4 en vrijdag 5 november, van 10u30 tot 17u., ten huize van Anita, Valerius De Saedeleerstraat 11, 9300 Aalst, 053/70 57 36 of 0498/25 15 52.

De workshop wordt gegeven door Ineke Van Lint, psychologe, spiritueel raadgeefster, bachbloesemtherapeute, kinesiologe en schrijfster.

Inschrijvingen en inlichtingen: Ineke Van Lint, 0497 87 44 24 of ineke@enthousiasme.info

Deelname: 180 €, lunch en koffiepauzes inbegrepen, over te maken op de bank ING Athus, 360-1088691-66
IBAN BE07 3601 0886 9166 BIC BBRUBEBB

Jouw inschrijving is geldig na het ontvangen van een voorschot van 90 €. Maximum 8 deelnemers.

Meer informatie: www.enthousiasme.info


In zijn zoektocht naar materiële welvaart heeft de maatschappij een diepe waarheid uit het oog verloren : succes hangt niet af van wat je doet, maar van hoe je bent.

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy