Universal White Time Healing (level 1 en 2) in 2 weken leren

Angelina Philips, Kranenburg (Duitsland)

30/10/2010

Trefwoorden: Universal, White, Time, Healing

 

 
Een unieke gelegenheid om
Universal White Time Healing in level 1 en 2 binnen 2 weken te leren
 
Door Angelina Philips
   

In mijn klassen wordt extra aandacht besteed aan Bewustzijn. Wat jij je niet bewust bent, is moeilijk te healen. Er wordt gekeken of je basisinstelling positief of negatief is en hoe je dat kunt veranderen als dat nodig is. Zoals je basis instelling is, zo creëer jij je omgeving, je leven, dat is de wet van de Aantrekkingskracht. Meerdere universele wetten komen aan bod en als het nodig is, wordt er gratis tot 3 maanden na de opleiding persoonlijke coaching gegeven. Dit geldt ook voor het opzetten van een praktijk!

 
Universal White Time Healing level 1
13 en 14 November in 3500 Hasselt, België
 
Level 1 kost 300 euro
Tijden:
1ste dag van 9 uur 30 tot ongeveer 18:00 uur
2de dag van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur
 
 
Universal White Time Healing level 2
20 en 21 November in 3500 Hasselt, België
 
Level 2 kost 300 euro.
Tijden:
1ste dag van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur
2de dag van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur
 
 
U kunt u aanmelden bij:
 
Angelina Philips    White Time Healing Centrum Europa
Telefoonnummer in België is011 75 74 63 of
 
Telefoon: 0049 2826 917428
GSM: 0049 151 50425247
Skype adres: AngelinaPhilips
Voor meer informatie zie de tekst hier beneden of kijk op mijn
 
 
Algemene informatie over de Universal White Time
   
Universal White Time Healing is een zeer oude genezingsmethode. Het geeft ons de mogelijkheid met een genezende energie te werken die het probleem opzoekt door tijd en ruimte heen. Een genezing die individueel zoekt naar het probleem, vindt wat nodig is, wat dat ook moge zijn, binnen en buiten de persoon, dier, plant of situatie, wat je ook kiest om te genezen. Deze energie kan zowel genezen als ontspannen, en heeft op een positieve manier effect op de omgeving, als dat een negatieve invloed had op de cliënt zijn gezondheid of zijn leven.
De Universal White Time Healing gaat naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie, op het fysieke vlak, het atomaire niveau. Maar het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen, creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie kan dus alles uitbalanceren zowel fysiek als psychisch, maar zelfs op het emotioneel vlak.
 
De filosofie achter Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziekinstrument is dat in staat zou moeten zijn de zuiverste vibraties, tonen te maken.
Maar als het lichaam ziek is, speelt het muziekinstrument valse tonen. Omdat Universal White Time Healing zo diep naar binnen gaat, kan deze het lichaam weer stemmen en aanzetten tot de juiste tonen, afgestemd op een gezond en gelukkig leven. Dit deel en de ervaring van Universal White Time Healing is iets wat de genezers zelf ervaren als ze hiermee werken. Hun leven wordt lichter en vol harmonie. Dan wordt de genezing een vorm van leven en iedereen die er mee werkt houdt van dit gevoel wanneer ze zichzelf genezing geven en alles en iedereen die ze kennen.
 
Deze genezingsmethode is compleet anders dan andere vormen van genezen, gedeeltelijk door zijn unieke originaliteit, maar ook door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder de limiet van tijd. Omdat White Time betekent dat je simultaan werkt met al de tijd in een unit, verleden, heden en toekomst tegelijkertijd. Ook kan gezegd worden dat het mogelijk is parallel te werken met de Normale Tijd. Dit is omdat White Time zijn eigen unieke kwaliteit heeft. White Time betekent ook dat alle kleuren in het genezingsproces aanwezig zijn, en dat is zeer goed voor het lichaam. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, komt dit  niet alleen door een tekort aan tonen, maar ook door een tekort aan kleuren.
 
De White Time Healing is beschikbaar voor iedereen, voor zowel jong als oud, en welk geloof of achtergrond iemand ook heeft. Het is de toekomst die belangrijk is, niet wat achtergelaten is. Men hoeft niet perse al iets over spiritualiteit te weten voor men met White Time begint. Niemand hoeft te veranderen want je bent goed zoals je bent. Het enige bijeffect dat we hebben bij deze geneeswijze, is dat de meeste mensen die UWTH ontvangen of hiermee werken zich achteraf gelukkiger voelen.
 
De geneeswijze is Universeel en de genezer die het geeft heeft niet alleen helende handen gekregen door de opleiding te volgen, maar heeft ook een meer open en breder begrip van spiritualiteit gekregen.
 
Universal White Time Healing opent de deur. De vraag is:
 “Ben jij klaar om door deze deur te gaan?”
   
   
   

   

www.white-time-healing.eu

   

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy