De Beyond Seminaren 1 en 2

Angelina Philips, Kranenburg (Duitsland)

13/11/2010

Trefwoorden: The Beyond, Angelina Philips, The Holy Divine Structure of Life, Kwantumtheorie

 

 

 

 

De Beyond Seminaren 1 en 2
 
Gegeven door Angelina Philips
In Vitae Sana   2100 Deurne
Van 27 t/m 30 november
   
De prijs is 645 Euro
Inclusief Lesmateriaal van 230 bladzijden en lunch.
Van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur.
   
Met als een extra cadeautje alle levels van
The New Earth Teacher op CD voor 5 euro
   
Aanmelden bij Ann GhysTelefoon: 0473 410605 of
Angelina Philips: Telefoon 0049 2826 917428 of via de website:
   
Geef jezelf de ultieme Verbondenheid met Al Dat Is, verder en dieper dan je ooit hebt kunnen dromen!
   
   
 
Wat is dat eigenlijk, The Beyond of de Heilige Goddelijke Structuur?
 
Alles en iedereen heeft een begin. Alles en iedereen heeft een oorsprong en komt Ergens vandaan. We hebben allemaal al gehoord en gesproken over Het Grotere Plaatje, The Bigger Picture; een landschap van een Realiteit dat net een Grote Puzzel is met veel kleinere stukjes die erin passen.
De mensen praten over het vinden van Het Grotere Plaatje van het Leven, The Bigger Picture of Life, wat impliceert dat je een totaal ander perspectief hebt als wanneer je in zoomt op het “kleinere plaatje”.
Met een Grotere en Wijdere visie van de Realiteit, worden dingen die verborgen waren zichtbaar. De verbindingen tussen Alles worden duidelijk.
Het is alsof je naar een landschap kijkt terwijl je op een heuvel staat of je kijkt naar een landschap door het raampje van een vliegtuig. Wat als het een ruimteschip zou zijn? Het verschil zou groot en kompleet zijn. Er zou zoveel meer te zien zijn. De kijker zou kunnen zien hoe steden in provincies passen, hoe de provincies in landen passen, landen die weer in continenten passen en deze laatste in een planeet. Je visie op het leven en de existentie wordt groter en wijder hoe Hoger je gaat.
 
Nu is het mogelijk dat je hoger kunt worden opgetild in je Spiritualiteit, zodat je Het Grootste Plaatje kunt zien, waar Alles dat Existeert vandaan komt. Jij kunt je nu bewust worden van een Reusachtige Realiteit die allang bestond, voordat er mensen op planeten leefden in welke creatie dan ook. Er een grens, een barrière die bestaat en die deze Reusachtige Realiteit altijd voor iedereen, in elke wereld of dimensie ook, verborgen heeft gehouden, tot nu toe. Zou jij die grens willen overschrijden? De Realiteit van Het Daarachter, The Beyond, is een plaats die De Hoogste Waarheid en Het Heiligste van de Goddelijke Energie heeft. We noemen het ook wel De Heilige Goddelijke Structuur van het Leven of The Holy Divine Structure of Life. Deze naam past omdat het vertelt over de structuur, hoe Goddelijkheid begon, hoe het zichzelf vormde, voordat wat er nu bestaat gevormd was. Alles en Iedereen zijn een deel van de Beyond met zijn innerlijke Essentie. Dit seminaar verbindt ons met deze Essentie in onszelf en opent ons om vanaf dit niveau te leren uitstekken naar het Hoogste van Al dat Is.
 
Als iemand Het Daarachter begint te bestuderen, zal deze, naar mate de weg vordert, onomkeerbaar veranderen. Misschien denk je te weten wie en wat je bent. Maar als er nu eens veel meer hoort, bij je Ultieme Zelf, dan wat jij je ooit gerealiseerd hebt?
 
Deze educatie zal je geest openen en je realiteit veranderen die dichter bij de Ware Realiteit staat. Hoe kunnen wij dat nu zo zeker zeggen? Wel, met een open geest komt een open hart. Met een open hart wordt er een open mogelijkheid voor verandering geschapen. Een hart dat zich uitstrekt, geeft de geest “mind”, de gelegenheid zich nog meer te openen. Als iets Echt Waar is dan zal het je in je hart, geest, ziel en spirit beroeren… en zelfs meer dan dat! Je weet en voelt vanbinnen uit dat dit het Thuis is waar je altijd, bewust of onbewust, naar zoekt!
 
Bedenk dat alles energie is. Elk woord, elke kleur, elke gedachte, elke actie, elke melodie, elk symbool, elk gevoel, - zelfs elke nuance – is energie. Energie beroert energie, En omdat we energetische wezens zijn in het proces van frequentie- vibratie- energieverhoging, kan de energie van kennis, informatie, begrip en wijsheid onze frequenties verhogen en ons veranderen in een andere energievorm. Hogere kennis, daarom, verhoogt onze frequenties en maakt deel uit van ons ontwikkelingsproces.
 
Nu geef ik, Angelina Philips alle levels van de New Earth Teachers bij dit Seminar er voor het symbolische bedrag van 5 euro bij. WAAROM? Als eerste omdat de informatie in deze cursussen erg belangrijk is voor het proces waar Moeder Aarde zich nu in bevindt; Haar Ascentie, Haar Opstijging naar de nieuwe frequentie van de 5de dimensie.
Dit betekend dus ook dat jij daarna deze New Earth Teacher cursussen door kunt geven. Wij zullen 1 hele dag hieraan besteden!
En ik geef deze NET omdat dit een extra verdieping geeft in het “beleven” van het Beyond Seminar.
 
 
Enkele beschrijvingen van mensen van wat
The Beyond voor hen betekent... 
Drie woorden: Diep verbonden zijn.
Diep verbonden zijn met iets wat heel groots is, dat heel ver gaat en toch zo dicht bij is. Een prachtige ontdekkingstocht naar wie je bent, en wie je nog meer bent……waar je vandaan komt, wat je onderweg tegenkomt op je weg naar de bron, waar je weer naar toe gaat.
Een ontdekkingstocht ver voorbij de ideeën en begrippen die we tot nu hier in deze derde/vierde dimensie hanteren, be-leven, denken en ervaren.
Vanuit de Kwantum theorie bezien:
Je lichaam bestaat uit miljarden cellen, en al die cellen zijn verbonden met elkaar en beïnvloeden elkaar. Al die cellen zijn samen Een, en die Een ben jij.
Is dat alles? Nee… we gaan een stapje verder.
De Aarde. Iedere luchtmolecuul weet wie je bent. Ieder stofdeeltje op de planeet weet wie je bent. Het maakt allemaal deel uit van een systeem dat we zelf hebben geschapen en het is een systeem van levenskracht. Alles op de Aarde en alle dingen erop zijn ontworpen door de Schepper, die binnenin je, in je DNA zit. (Kryon gechanneld door Lee Caroll).
 
Dan maken we een grotere sprong:
Het Universum. Ons universum dat een eindeloze zwarte (?) ruimte is, vol sterren en planeten en dat zit vol leven. De kosmos leeft!
Ons universum is bewust en liefdevol, het kan scheppen en gewaarworden en het omgeeft ons als een eindeloos liefhebbende moeder. Er is een immens reservoir aan oneindig opborrelende liefde, licht, muziek en kennis om ons heen, en dat stroomt ook door ons heen, want wij zijn een onlosmakelijk en belangrijk onderdeel van dat levende geheel!
Alles trilt, alles vibreert, alles zingt het lied van de goddelijke liefde, in je en om je heen. Je kunt je geliefd en gekend voelen in een intieme verbondenheid met alles wat bestaat tot in de verste uithoeken van het heelal. Dit betekent dat het heel belangrijk is wat wij doen, denken en voelen en zo bijdragen aan het grote geheel om onszelf voortdurend verder te ontwikkelen als een levende stroom van licht, liefde muziek en kennis!
We beginnen vanaf nu, aldus Duane Elgin, aan een geestelijke reis naar huis, niet terug naar het onbewuste begin, maar juist veel verder ontwikkeld, naar een nieuwe verbinding met onze oorsprong. (Uit Het levende universum - Duane Elgin).
En dan zijn we er nog niet, want we hebben het hier over één universum, terwijl
er vele universa en dimensies zijn. (zie o.a. de boeken van Channie West en Caroline Cory).                                                                                                                         
Er is nog veel en veel meer, want dan komen we bij de Beyond, dat daarbuiten is, voorbij de grenzen van alle universa en dimensies.
De Beyond, waar onze zielen, de engelen, de Golden Knights en de vele, vele lichtwezens en de vele meesters vandaan komen en van waaruit de Creaties ontstaan zijn. En dus ook onze wereld, die gecreëerd is door de betreffende God en Godin van deze Creatie , en de Ene, het Al Wat Is…..
De Beyond, waar een voor ons tot nu toe een onbeschrijflijke Liefde en Licht aanwezig is en ver, heel ver voorbij van wat wij ons nu kunnen voorstellen hoe het leven voor Engelen is en wat wij van hen ervaren en wat het met ons doet als zij bij ons zijn…. En dan heb je het enkel over de Engelen…..
Als je kijkt vanuit de Kwantum theorie waarin gesteld wordt dat alles, maar dan ook alles met elkaar in verbinding staat, dat onnoemelijk kleine deeltjes met elkaar communiceren vanuit de verste uithoeken van het heelal, zonder dat het tijd kost, dus onmiddellijk. Dat er een onderliggende eenheid is waarop alles op een mysterieuze wijze is aangesloten, dat er een bron is van waaruit onnoemelijke hoeveelheden energie elke moment met onvoorstelbare kracht en snelheid door ons universum en dus ook door andere universa stroomt.
Dat geldt ook voor alles wat in de Beyond is en voor alles wat daar vandaan komt naar alle universa, ons universum en tot aan onze huidige wereld toe!
Wij zijn niet alleen een onderdeel van de Aarde, ons Universum, en de vele dimensies, maar ook van alles uit en in de Beyond. Wij zijn verbonden met alles, wij zijn een onderdeel van alles.
En het is niet alleen maar daar…ver weg…nee…. Integendeel… het zit diep IN ons!
 
Ik ben al enige tijd hiermee op ontdekkingsreis.......stap voor stap……. en verwonder me in blijheid over alle Schoonheid die er is, in Licht en in Liefde.
In verbondenheid groet ik jullie… Karin
Voor mij is The Beyond het "ware scheppingsverhaal”, met een innerlijk weten dat dit het kloppende verhaal is. Het is het verhaal achter al onze religies. Een religie geeft een deel-verhaal en The Beyond geeft het totaalplaatje. The Beyond toont ons ons levensdoel en onze waarheid en ze wijst de weg hoe verder te gaan. Via The Beyond is het mogelijk je plaats in de schepping te bepalen: wie ben ik, waar ben ik, wat doe ik en waarom doe ik dat? Via The Beyond begrijp ik dat ik zowel individu als “met-allen-en alles-één” ben. Door het inzicht wat via The Beyond verkregen wordt, is wezenlijke groei mogelijk.
Irene
Voor mij voelde de Beyond cursus als thuiskomen. Door mijn eigen plaats in het geheel te ontdekken, begon ik mijn leven in een breder perspectief te zien. Door mijn rol te erkennen, ontwikkel ik een heel nieuw gevoel van eigenwaarde. Eigenwaarde niet langer afhankelijk van de goedkeuring door mijzelf of anderen maar inherent aan mijn eigen toegevoegde waarde binnen “het grotere spel”. Nu ik deze liefde voor mezelf en anderen oprecht en terecht Weet, sta ik veel stabieler in het leven.
Daarnaast blijf ik nieuwsgierig om steeds meer te ervaren van de energieën die een rol spelen binnen deze schepping en steeds een nieuw puzzelstukje op zijn plaats te zien vallen. Het is bijzonder om mee te maken dat de ontdekkingen die ik zo doe op de voet worden gevolgd door mijn gidsen en hoger zelf. Zo voel ik me niet meer zo’n “arme drommel” die soms een glimp mag opvangen van hogere energieën en entiteiten om ervan te leren, maar heb ik ook in hun wereld nieuwe inzichten te bieden. Via de Beyond cursus ben ik in staat om mijn rol op aarde steeds verder uit te diepen door een groeiend inzicht in alles wat gebeurt en alles wat ik daaraan kan bijdragen.
Tessa
 
Ik vind The Beyond grandioos en het is voor mij het ei van Columbus… hier wordt alles gezegd en gedaan wat je absoluut met dat wat je werkelijk bent in verbinding zet en het verandert zoveel ten positieve… in je eigen systeem, zooo diep als ik nog nooit heb ervaren… al je gaven worden versterkt, je ziet het zonlicht anders, de natuur, de wijze waarop dieren op je reageren… er komt een heel nieuw stuk van jezelf aan het leven dat je op een heel aparte mannier van alles laat genieten… en dit is dan alleen dat stuk wat ik in woorden kan vatten….
Alles Wat Is komt uit The Beyond en draagt een Goddelijke Vonk. Alles Wat Is, dus ook de mensen zijn altijd verbonden met die plek waar die Goddelijk Vonk vandaan komt. Nu is juist deze “vonk” vaak wat verwaarloosd omdat wij niet eens wisten dat deze Vonk bestond. Door een Beyond Seminaar mee te maken, de inwijdingen te krijgen, Het Beyond materiaal te lezen, wordt deze vonk weer beleefd, versterkt, ze komt weer tot bloei en dat laat je jezelf voelen op een wijze die jij nog nooit ervaren hebt… Daarom zijn er nog geen woorden voor…
In service voor Al Wat Is,
Angelina
 
"Grandioos" is ook het woord dat bij mij opkomt als ik het over de Beyond Class heb.
Als het puur intellectuele kennis was, zou het me niet zo diep raken.
Eigenlijk heb ik altijd wel geweten dat we uit de Eenheid voortgekomen zijn om de dualiteit te ervaren en dat we ooit terug zouden gaan naar die eenheid. Maar de Beyond Class, met al die openingen, maakt die eenheid zo tastbaar, de energieën van de Beyond komen dichterbij, alsmede wie ik daar ben. Verwondering, liefde, dankbaarheid, geluk zijn de gevoelens die door deze kennis bij mij versterkt worden. Zeer concreet dus. Het heeft ook mijn leven diep veranderd, mij op een onverwacht spoor gezet.
Waarschijnlijk is er meer te zeggen maar het zal met de tijd komen.
Veel liefs, Renée
 
 
De Beyond Seminaren 1 en 2
 
Gegeven door Angelina Philips
In Vitae Sana   2100 Deurne
Van 27 t/m 30 november
De prijs is 645 Euro
Inclusief Lesmateriaal van 230 bladzijden en lunch.
Van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur.
 
Met als een extra cadeautje alle levels van
The New Earth Teacher op CD
 
Aanmelden bij Ann GhysTelefoon: 0473 410605 of
Angelina Philips: Telefoon 0049 2826 917428 of via de website:
 
Voor meer informatie, gebruik deze links:
 
 
 
Van de New Earth Teachers kun je het eerste deel gratis downloaden!
 
 
Extra informatie over The Beyond:
 
Dit materiaal wordt gegeven als een waardevolle energetische gift, waardoor vele gaten opgevuld zullen worden, waar het menselijk denken, hart en herinnering moeilijk mee om konden gaan. We hebben allemaal geweten, dat er meer te weten was. We hebben allemaal toegang gewild tot onze diepste herinneringen. We hebben allemaal begrip willen hebben van wat er in de wereld gebeurt – en verder nog wat er in de hogere werelden (dimensies*) gebeurt. En Wie wij in die Werelden wij zijn. En verder dan dat, wat in “Dat Wat Voorafging” plaatsvond en wat in het Veel Grotere Plaatje gebeurt. Zelfs als we het nooit in deze termen uit zouden drukken, maakt het geheugenverlies, de vergeten volheid van het Al Wat Is, en het niet weten wat IS alles incompleet.
 
Er is een toneel van het Leven en een toneel achter de schermen van het Leven. Er is een plaats waar het ontwerp en de constructie van het toneel plaatsvindt en waar de originele spelers zelfs vandaan kwamen. Er is iets dat eerst is, dat origineel is, dat in het Begin begint. Omdat we zo graag iets wilden begrijpen hebben we het vele namen gegeven. Sommigen noemden het, Het Universum denkend dat er niets groter is dan dat. Sommigen noemden het God, denkend dat dat het begin van alles is. Sommigen noemen het De Leegte, Het Niets of De Bron, zonder meer dan dat te weten. Iedereen heeft ergens diep in zich een verlangen naar De Echte Waarheid, Het Ware Thuis, of hoe je het ook noemen wilt. Iets werkelijk groots waarbinnen of waaronder alles valt, waar alles vandaan komt, waar onze Ware Essentie geboren is.
 
In dienst van Al Dat IS,
 
Angelina Machael AnaCha’Ar 
 
 
 
 
 
 

 

 

www.white-time-healing.eu

   

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy