De taal van het Hart. Workshop in Leuven (zondagochtend 5 december)

CC Concepts, Betekom (B)

23/11/2010

Trefwoorden: Hogere Zelf, Hart , visualisatie, meditatietechnieken

 

 

 

De taal van het Hart
 
In deze workshop zullen we met verschillende meditatietechnieken werken. O.a. door visualisatie wordt onze geest getraind en steeds rekbaarder, zodat we makkelijker kunnen gaan ‘zien’. Het is een groeiproces om te ‘her-inneren’, zodat we steeds meer door onze beperkende muren heen kunnen kijken. Zo zullen we in staat zijn verouderde patronen te verwijderen en deze dan te vervangen door een nieuw verhaal. Het verhaal van wie we werkelijk zijn, een kind van ‘De Bron’, dat gecreëerd werd om in de materie overvloed te kunnen beleven. Hoe konden we dit vergeten?
 
In een veilige ondersteunende omgeving zullen we op een zachte manier proberen contact te maken met de boodschappen van ons onderbewustzijn om van daaruit een helder beeld te krijgen van het huidige zelf. We proberen zicht te krijgen op onze persoonlijke filters, die een vertekend beeld van onze werkelijkheid hebben gecreëerd. Via deze poort van bewustwording gaan we oude beperkingen loslaten en deze vervangen door heldere intenties, gebaseerd op de wijsheid van ons GodZelf, dat een belangrijk deel is van Moeder Aarde.
 
Op zondag 5 december 2010 van 8.00 tot 12.00 uur,
leren we onderscheid te maken tussen de boodschappen van het Hogere Zelf en de ratio. We gebruiken vooral ervaringsgerichte oefeningen. Het afstand durven nemen van door de omgeving opgelegde beperkingen, door dieper te kijken en op zachte wijze kennis te maken met onze verborgen wensen. We zullen onszelf als individu bekijken en onszelf van daaruit in de groepsdynamiek spiegelen.
 
Waar: Aum Ruimte
 
Kolonel Begaultlaan 15/2.20 (tweede verdieping)
3012 Wilsele (Leuven)
 
 
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf tijdig in!
 
Kostprijs per workshopdag: € 45,00
 
Je kan op voorhand inschrijven via mail taalvanhethart@gmail.com
 
Of telefonisch 016/200.525 of 0496/98.65.15
 
en overschrijven op rekeningnummer 001-5883439-77 op naam van CC Concepts.
 
Of je kan ter plaatse cash betalen.
 

 
Begeleiders:
 
Wendy is afgestudeerd licentiaat L.O. en op zoek naar méér, studeerde ze verder voor Osteopaat. ‘Wie ben ik’ is de drijvende vraag achter haar opleidingen. Ze deed verschillende opleidingen in het spirituele vlak, waaronder: Alchemy & Bodywork, Quantum-Touch, Usui-Reiki Initiatie en Shambhala M.D.H. graad II.
Verder geeft ze cursussen CranioSacrale Osteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Duitsland en Kopenhagen – Denemarken. Daarnaast schoolt ze zich voortdurend bij in het kader van de Osteopathie. Ze streeft ernaar voortdurend een brug te slaan tussen de wetenschap en de spiritualiteit.
 
‘Toch blijft er iets onbevredigd in deze zoektocht. De meest bevestigende momenten
beleefde ik tijdens een aantal meditatie retraites in Nepal en India. Daar ving ik een glimp op van wat er achter ‘de sluier’ huist. Een enorme rust binnenin. Eindelijk.
Echter, een valkuil is dat we spiritualiteit op een soort wolk gaan beleven. Het bewustzijn dat we uit de stilte halen, wordt door onze keuzes in de buitenwereld in onze verschillende energetische lichamen geïntegreerd. Het is niet alleen het contact met de stilte of ons pure zijn, maar de integratie daarvan in alle lagen van ons bestaan die de zelfrealisatie tot stand kan brengen.’
Wendy staat jullie graag terzijde in deze zoektocht, want in het contact met anderen spiegelen
we deze intelligentie.
 
 
 
Hilde begeleidt al jaren mensen in hun persoonlijke transformatie. Ze volgde hiervoor verschillende opleidingen en/of verkreeg initiaties waaronder Ki-atsu, Yoga, Usui Reiki en Shambhala Multidimensional Healing Master, Quantum Touch Practitioner en Medulla Pineal Activation Practitioner, ChakraHealing en VeldEnergie, Munay-ki en EngelenHealing, Kanaal voor de MoederEnergie en Massage van de Ziel e.a.
 
Gepassioneerd door Heilige Geometrie en lichtwerk, heeft ze een eigen methode ontwikkeld.
Ze merkte al heel snel, dat zelfs na de meest succesvolle behandeling veel mensen wanneer ze weer in hun gewone omgeving kwamen in hetzelfde patroon terugvielen. Daarom wil ze mensen helpen bewust te worden van hun zelfgenezende kracht. Daaronder o.a. het helpen met het vertalen van boodschappen, die in het onderbewustzijn leven, teneinde deze te onderkennen als een weg naar genezing.
 
De samenwerking van Wendy en Hilde beoogt het samensmelten van wat men “alternatief” noemt met wat de wetenschap tot nu toe kon achterhalen. De vertaling van het woord alternatief is louter te omschrijven als ‘wat nog niet wetenschappelijk bewezen werd’. Niet weten, kan voor velen in het westen soms angstaanjagend zijn, voor ons is het een exploratie van de onmetelijke intelligentie van de mens, een uitermate boeiend verhaal. Het is onze droom om wetenschap en spiritualiteit op een tedere manier samen te brengen, met respect voor het standpunt van beide zijden. De samensmelting van ‘Moeder/Vader God’, na heel lange tijd van scheiding, het perfecte huwelijk… 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy