Structuuropstellingen met Matthias Varga von Kibed en Insa Sparrer

KernKracht - Kuleuven (Pellenberg, B)

06/12/2010

Trefwoorden: Structuuropstelling, Matthias Varga von Kibed, Insa Sparrer, Kernkracht


KernKracht
Unieke workshop met twee unieke persoonlijkheden!
Structuuropstellingen
18-19-20 januari 2011
Deze uitzonderlijke workshop richt zich tot al diegenen die nood hebben aan meer effectieve modellen en methodieken om onze persoonlijke, organisatorische en sociale problemen vlugger en adequater op te lossen. Op deze manier kunnen we onze diepste dromen voor een beter leven en levensvervullend werk op een eenvoudiger manier waarmaken.
 
Het is heel uitzonderlijk dat je het sympathieke duo Prof. dr. Matthias Varga von Kibéd en Insa Sparrer samen in België kan aan het werk zien. Zij hebben een wereldfaam verworven met hun creatie van Structuuropstellingen. In deze vorm van opstellingswerk kunnen ook abstracte systeemelementen zoals geluk,financies, toekomstdromen enz.  in de opstelling worden opgenomen.  Met deze methode kan elke vraag en elk probleem  in een systeemopstelling worden uitgewerkt  en in een creatieve oplossingsdynamiek worden geplaatst.
Niet alleen krijgen we hier een vernieuwend en practisch uitgewerkt beeld van systemisch werk , maar ook uiterst boeiende visies geput uit een fenomenaal reservoir van kennis en wijsheid. Dit wordt een workshop om nooit meer te vergeten!
 
 
Kijk vlug naar deze link voor meer informatie en reserveer meteen uw plaats.
Je kan inschrijven via het formulier op de website of stuur een email naar info@kernkracht.be.

Matthias Varga von Kibéd

Insa SparrerWe hopen je te ontmoeten!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy