Lezing Ontzuren & Ontslakken en Stimatriph Pijnbestrijding

Zonnevlecht International, Hamont-Achel (B)

04/01/2011

Trefwoorden: Ontzuren, Stimatriph, Marie-Lou Hoving, Jos Meekers

 

Lezing Ontzuren & Ontslakken
Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam. En teveel zuren kan het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose. Een verstoring van het zuur-base-evenwicht van het lichaam kan klachten veroorzaken op jonge leeftijd. Denk daarbij aan haaruitval, acne, zweetvoeten, maag en darmaandoeningen. Echter op latere leeftijd kunnen ernstige aandoeningen optreden, zoals reuma, jicht, nieraandoeningen, beroerte, huidaandoeningen en een hartinfarct.
Maar heel weinig mensen leggen een relatie tussen deze ziekten en een verstoring van het zuur-base-evenwicht, omdat ze de samenhang niet kennen. Gezondheid gaat dan ook altijd samen met een evenwicht tussen zuren en basen.
 
Drie oorzaken van verzuring:
•  Voeding
•  Stress
  Straling
 
Tijdens deze lezing krijgen we een duidelijk beeld hoe het lichaam hierop reageert en welke de eventuele gevolgen zijn op korte en/of langere termijn. Wat is verzuring? Welke mechanisme zet het lichaam in gang om dit op te lossen of aan te pakken? Hoe kunnen we hier bewust mee omgaan? Hoe kunnen we hierin ons evenwicht bewaren? Hoe kunnen we de zuurvorming van het lichaam tegengaan? Door onze moderne drukke levensstijl is het belangrijk om continu te ontzuren om zo een 'goede gezondheid' te behouden.
 
Presentatie Stimatriph Micro Electro Methodiek (Pijnbestrijding)
 
 
Tijdens deze avond willen wij u ook graag kennis laten maken met Stimatriph Micro Electro Methodiek middels een korte presentatie.
 
Stimatriph is een apparaat met medische certificatie en wordt beschouwd door wetenschappers als ‘de therapie van de toekomst’! Deze therapie is succesvol bij acute en chronische pijnen (pijnbestrijdingsapparaat), alsook de behandeling van een breed scala aandoeningen bij zowel acute ziektes als bij chronische en complexe gezondheidsproblemen van fysieke of psycho-emotionele aard
.
 
Datum: woensdag 23 februari 2011
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Kasteel van Brasschaet
Gemeentepark 5
B-2930 Brasschaat
   
Docenten: Marie-Lou Hoving en Jos Meekers
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy