Opleiding Lifefocus Touch Therapie

Zomerhuis, Ekeren (B)

12/01/2011

Trefwoorden: LifeFocus Touch, Ronald Bertels, Zomerhuis, Ekeren

 

 

 
Opleiding LifeFocus Touch Therapie

Infoavonden
14 januari, 4 en 25 januari
om 20u
 
Inleidend Traject
start: 26 maart 2011
   
LifeFocus Touch is een lichaamsgerichte therapie die een kwaliteitsvolle aanraking als voornaamste middel aanwendt om de cliënt te ondersteunen in zijn of haar functioneren. Deze ondersteuning omvat zowel het psychische als het fysieke, zowel het relationele als het persoonlijke.
 
De opleiding duurt 3 jaar en omvat een zeer uitgebreid gamma aan massagetechnieken evenals een diepgaande training in communicatie en psychische begeleiding. LifeFocus Touch is gebaseerd op nieuwe inzichten in de interactie tussen lichaam en geest welke theoretisch onderbouwd worden. Naast anatomie, fysiologie, pathologie en psychologie maken ook elementen uit de celbiologie en de evolutietheorie deel uit van het cursuspakket. Tenslotte staat de ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid van iedere deelnemer centraal met als doel: de vorming van een vaardige en integere therapeut.
 
Het ‘Inleidend Traject’ is deel 1 van de opleiding. Het bestaat uit vier weekends waarin je kennis maakt met de theoretische achtergronden van LifeFocus Touch Therapie en proeft van sfeer en werkwijze in de opleiding. De kwaliteit van je aanraking wordt verfijnd en we oefenen met zowel gesprek- als massagetechnieken.
 
 
Begeleiding: Ronald Bertels
Waar: Zomerhuis te Ekeren
Info: 03/646 63 43 en info@zomerhuis.be
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy