Sjamanistische initiatieweekends

Hilde Goris, Tremelo (B)

14/01/2011

 

 
Sjamanistische initiatieweekends 
  
 
 
  
 
Doorheen vier weekends maak je van dichtbij kennis met het sjamanisme. Niet door veel theoretische uiteenzettingen, maar doorheen oefeningen, rituelen en ervaring. In de Mongoolse Ger bij Wings of Change Ranch bundelen Katy Bartels en Hilde Goris, beiden actief als begeleider van sjamanistische cirkels en als sjamanistisch healer hun krachten om jou daarbij te begeleiden.
 
 
Begeleiders
 
Katy Bartels is psychologe en psychotherapeute van basisopleiding. Naast haar klassieke studies hunkerde haar verlangen naar het verkennen van meer intuïtieve wereldbeelden.
Zo werd haar belangstelling gewekt voor het sjamanisme. Ze reisde ervoor naar diverse inheemse volkeren in Noord en Zuid Amerika en kwam ook hier in contact met verschillende sjamanistische leringen. Vanuit het model van het kernsjamanisme, uitgwerkt door de school voor sjamanisme in de V.S ontwikkelde ze een geïntegreerd beeld van de wereld van de sjamaan vanuit een hologram van diverse wereldbeelden waarbij spiritualiteit en psychologie mekaar ontmoeten.
Ze begeleidt al jaren sjamanistische cirkels naast het gebruik van sjamanistische healing in de individuele sessies. Meer over dit wereldbeeld is terug te vinden op de site www.wingsofchangeranch.be onder de rubriek naslagwerken.
 
Hilde Goris is van opleiding tolk en taaltrainer. Niet alleen in talen dus, ze vertaalt in haar energetisch werk vaak het onzichtbare naar het zichtbare. Ze begeleidt mensen op sleutelmomenten in hun leven als sjamanistisch healer. Ze leidt rituelen en sjamanistische cirkels. Haar werk met kinderen doet ze zowel individueel als in het Heyokateljee, waar ze zich uitleeft als een soort ‘bard’ met haar trommel en krachtliederen, met universele verhalen die diepe waarheden triggeren, met allerlei creatieve uitspattingen en ondersteboven binnenstebuiten spel.  Ze vertrekt vanuit het Siberisch sjamanisme waar ze intens bij betrokken raakte als tolk in de Russische taal, maar draagt tegelijk in zich de zachtheid, de guitigheid en de schoonheid van de elfenwereld en het Keltische sjamanisme, waar de Godin belangrijk is. Ze heeft hele bijzondere liefdesband met onze Moeder Aarde, bij wie ze zowel  haar eigen troost en kracht als haar levensopdracht heeft gevonden. Meer info op www.wildeganzen.be of voor kinderen www.heyokateljee.be.
 
Praktisch

-       De weekends vinden plaats te Oedelem (dichtbij Brugge) in the Wings of Change Ranch, Pinstraat,
telkens van vrijdag 20 u tot zondag 18 u.
De data zijn : 25 tot 27 maart 2011, 22 tot 24 april 2011, 27 tot 29 mei 2011 en 24 tot 27 juni 2011.
-       Bijdrage : 250 EUR voor de begeleiding. 30 EUR voor de overnachtingen in de ger en het ontbijt.
-       De maaltijden worden ter plaatse via catering besteld, en dienen apart te worden betaald.
Er wordt gezamenlijk beslist welke maaltijden de groep verkiest.
Er zijn verschillende mogelijkheden naar budget en smaak van de deelnemers.
-       Je dient in te schrijven voor de volledige reeks van alle weekends.
.
 
 
Introducties en kennismaking
Omdat voor de weekends als één geheel moet worden ingeschreven, zijn er twee introducties gepland waar u alle informatie kan krijgen die u nodig heeft en ook de begeleiders ervaren. U kan vooraf Indien u dan niet aanwezig kan zijn, kunnen wij u het gedetailleerde programma per mail toesturen. Info en inschrijvingen via hilde.goris@wildeganzen.be of info@huyzekat.be.
 
 
Sjamanistische avond
Bij La Riposa te Veltem-Beisem
Bijdrage : vrije bijdrage
 
Sjamanistische ochtend
Bij Wings of Change Ranch te Oedelem
Bijdrage : vrije bijdrage
.
 
 
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy